CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Video tular, cantiknya Che Nom macam Uqasha

18-4-2021 01:07 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 13254| Komen: 70|Original author: piao

Description: Selebriti media sosial, Che Nom kembali lagi menyerikan keasyikan Ramadan. Cuma kali ini, Che N ...



NETIZEN menyamakan Che Nom dengan Uqasha Senrose.

Selebriti media sosial, Che Nom kembali lagi menyerikan keasyikan Ramadan.

Cuma kali ini, Che Nom menjadi sebutan bukan disebabkan resipi masakan tetapi disebabkan penampilannya dalam video terbaharunya semasa berkongsi plat perak yang dihantar pihak YouTube.

Cantik memakai baju berwarna merah dengan wajah disolek rapi, netizen pantas menyamakan wajah Che Nom persis pelakon jelita, Uqasha Senrose.

“Ingatkan Uqasha Senrose tadi. Cara cakap pun sama,” tulis netizen.

Sekadar video bloopers, perkongsian tersebut ditonton lebih 70,000 kali serta meraih 13,000 tanda suka daripada pengguna Instagram.


Sumber:https://www.kosmo.com.my


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote flipolivio 18-4-2021 10:46 AM
mcm lain je dgn uqasha
Quote krustykrab 18-4-2021 11:00 AM
Agak2 la kot kalau nk puji...x sama langsung kot
Quote jari10 18-4-2021 11:09 AM
Ekk uqasha?? Aduii la
Quote sarah82 18-4-2021 11:52 AM
Aku follow resepi dia.. Menjadi.. Muahahaha.
Quote kucim 18-4-2021 12:06 PM
Che nom ni resepi dia kadang ada yg tak betui...bagi sukatan salah...apa2 jelah
Quote user.name 18-4-2021 12:08 PM
Quote user.name 18-4-2021 12:12 PM
Quote melinda_kerr 18-4-2021 12:12 PM
Netizen rabun mana tu. Lain sgt tu nk disamakan...
Quote awenda507 18-4-2021 12:30 PM
Meratap uqasha bila disamakan dgn che nom.haha
Quote bakingsoda 18-4-2021 12:36 PM
cara mekap je mcm sama esp tang contouring hidung, muka tak sama.
Quote Cece1234 18-4-2021 12:37 PM
Hihi xsama pon..
Quote Lengkong 18-4-2021 12:43 PM
tak sama..tapi ada rupa cantik


Quote newyork 18-4-2021 12:53 PM
Lain lahh.. uqasha cantik lg.. sedih uqasha tapi che nom kembang pungkoq la... ahahaha
Quote fairy_fairy 18-4-2021 12:59 PM
Nak memuji pun agak-agaklah pun... Nasib dalam forum. Iols pun pernah kena tipu ada orang ni cakap, Nanti si polan tu senang jer kenal. Muka dia iras Siti Saleha. So pada hari kejadian, iols mencarilah Siti Saleha dalam crowd. Tak jumpa-jumpa juga sampailah terpaksa sebut nama. Bila nampak depan-depan, iols rasa dia maksudkan Siti Saleha anak Mak Jah kampung dia kot.
Quote AKAZ85 18-4-2021 01:09 PM
Haha.. Kakyung rasa ramai mata2 masyarakat kat malaysia ni lom kero laie nak disamakan cik nom.tu ngan uqasha... Ibarat beli brand ciplak dari china ni...
Quote Denco 18-4-2021 01:16 PM
Ok ke resipi che nom..sume aku buat jadi.
Haruslah uqasha tu retis muka dh buat sana sini, confirm la jauh beza..
Quote LadyCarefree 18-4-2021 01:18 PM
fairy_fairy replied at 18-4-2021 11:59 AM
Nak memuji pun agak-agaklah pun... Nasib dalam forum. Iols pun pernah kena tipu ada orang ni cakap,  ...

Hahaha biasalah repotz dn netizen bila memuji xingat dunia.
Bila xsuka kemain dikeji.
Sama gak macam baby atau anak retis.
Quote dubuk 18-4-2021 01:40 PM
suara tak sedap tak merdu
Quote hareeeesah 18-4-2021 02:02 PM
sarah82: Aku follow resepi dia.. Menjadi.. Muahahaha.

Sama la kita sarah.. pernah try a few jadi la.. ikut je confirm jadi hehe

Lihat semua komen(70)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 10:20 AM GMT+8 , Processed in 0.342765 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top