CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Baru Nak Buat TikTok Dengan Kucing Kesayangan, Hidung Zara Zya Tiba-Tiba Berdarah

18-4-2021 01:05 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 3112| Komen: 13|Original author: piao

Description: Mungkin alami panas dalam, maklum lah cuaca sekarang tak menentu. Semoga Zara Zya baik-baik sahaja ya! ...





Mungkin alami panas dalam, maklum lah cuaca sekarang tak menentu. Semoga Zara Zya baik-baik sahaja ya!


Sekarang ini cuaca sedang berubah-ubah, kadang-kadang panas terik dan secara tiba-tiba hujan boleh turut dengan lebat bersama angin kencang tanpa diduga.

Mungkin disebabkan itu pelakon Zara Zya mengalami panas dalam badannya sehingga menyebabkan hidung beliau berdarah.




Video : https://www.tiktok.com/@zarazyao ... 730&refer=embed

Kejadian itu berlaku ketika Zara sedang membuat video TikTok bersama dengan kucingnya yang bernama Beshetik dan tanpa disangka darah dari hidungnya terus menitik.

Disebabkan kejadian tersebut, Zara sendiri terkejut dengan apa yang berlaku dan beliau terus mengelap darah tersebut daripada terus mengalir.


Para peminatnya yang menonton video tersebut turut terkejut dan menasihati pelakon drama PIA untuk sentiasa minum air masak setiap masa.







Semoga Zara baik-baik sahaja dan dijauhkan daripada sebarang penyakit yang berbahaya.

Peringatan juga kepada semua untuk banyakkan minum air kosong ketika sahur dan berbuka agar badan kita dapat bertahan seharian.

Sumber foto dan video: Instagram dan TikTok Zara Zya
Read More : https://www.hotfm.com.my/hotsele ... tiba-tiba-berdarah/


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote crossline 16-4-2021 10:34 AM
Ingatkan kucing tu yg cekau. Ampun kan aunty ye terpitenah awak, tt ni buat tajuk saspen sangat. Btw...geramnya kat Bistik tu....gebus gebas gedabas!
Quote bakingsoda 16-4-2021 10:37 AM
mcm2 gimik buat tetapla sendu
Quote Brunes 16-4-2021 10:43 AM
dia ni kan dari dulu aku tak pernah tengok menarik.. basic je muka dia dan perwatakan dia selevel wani hasrita
Quote Cik_jantung 16-4-2021 11:19 AM
kedai dia masih ada lagi ker..
Quote Aikiko 16-4-2021 03:29 PM
Satu je nak puji
Si gebu gebas tuh
Geram naw
Quote missyL 18-4-2021 08:19 PM
Nape la i rase marketing je nie..
Ish x baik busuk hati Hahaha
Quote anony-mous 18-4-2021 08:24 PM
bakingsoda replied at 16-4-2021 10:37 AM
mcm2 gimik buat tetapla sendu

Sbb rupa she biasa sgt n personaliti membosankan. Muka pon bosan
Quote kiah_mai_pulak 18-4-2021 08:48 PM
fake sungguh minahhh ni.  asal tak meninggal je dia ni?
Quote kiah_mai_pulak 18-4-2021 08:49 PM
kiah_mai_pulak replied at 18-4-2021 08:48 PM
fake sungguh minahhh ni.  asal tak meninggal je dia ni?

.... meninggal kan dunia seni ..
Quote che-cikL 18-4-2021 09:55 PM
penting betul berita ni, tapi kenapa masuk gosip tempatan? masukkan lah kat Isu semasa ke kongsi tular sana tu
Quote gigahertz 18-4-2021 10:08 PM
Cik_jantung: kedai dia masih ada lagi ker..

tutup dah kan
Quote dudaberhias 18-4-2021 10:10 PM
Sian dia macam2 cara marketing dan gimik dia buat tetaplah sendu, tak popular, produk tak laku.

Elok lah ko guru dengan jijang semang dik, esok confirm dah beli vellfire under loan.
Quote Ferr_Remy 18-4-2021 10:13 PM
Tiap2 minggu ade cubaan menaikkan name die yg sendu ni.

Lihat semua komen(13)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 09:47 AM GMT+8 , Processed in 0.191678 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top