CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Cef Wan Serabut Serina Difitnah Terbabit Kartel Dadah

18-4-2021 06:06 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 11986| Komen: 48

Description: Isu perkahwinan Serina masih hangat, timbul pula fitnah mengaitkan anak cef selebriti terkenal Datuk Cef Wan terbabit dengan kartel dadah.
Isu perkahwinan Serina masih hangat, timbul pula fitnah mengaitkan anak cef selebriti terkenal Datuk Cef Wan terbabit dengan kartel dadah.



Cef Wan atau nama sebenarnya Redzuawan Ismail menerusi hantaran di Instagram berkata, dia menerima berita itu daripada individu tidak dikenali sejak lebih sebulan lalu.

Katanya, jika benar Serina terbabit dengan kartel berkenaan, sepatutnya sudah lama isu itu terpampang dalam akhbar.



Dalam hantaran itu, Cef Wan sertakan sekali gambar laporan polis dibuat Serina berhubung kejadian.



Dedahnya, Serina mengenali dalang penyebar fitnah terhadap dirinya dan akan mengambil tindakan undang-undang.


Kredit foto: IG Cef Wan

Justeru, Cef Wan berharap laporan polis berkenaan dapat menutup mulut penyebar fitnah ke atas anaknya itu.


Sumber: Kosmo
1

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Diamje 17-4-2021 06:38 PM
Memang la x keluar berita di dada dada akhbar sebabnya kautim baek dgn polis besor.... apa2 sajalah rina n cep1....  mesti anak HM tepuk tangan..ko aibkan org berganda aib ko terbuka...
Quote Nes3in1 17-4-2021 06:40 PM
Bapak dah kaya raya watpo nak jual dadah lagi. Swipe jer kad itteww nanti charge di akaun papa.
Quote krustykrab 17-4-2021 07:03 PM
Backup jgk anak dia ye
Quote jalfa 17-4-2021 07:08 PM
Busuk busuk bapak tetap la bekap anak..nak wat camne  darah daging sendiri
Quote BicaraHatiku 17-4-2021 07:14 PM
Artikel mana pulak petik nama dia ni?
Quote user.name 17-4-2021 07:32 PM
Quote dua_chzy 17-4-2021 07:39 PM
krustykrab replied at 17-4-2021 07:03 PM
Backup jgk anak dia ye

Sebab tu anak dia rosak. Pehtu play victim. Akak dah kata lama dah - Cepone ni parent toksik.
Quote jalfa 17-4-2021 07:39 PM
Curlast datuk safwan..datuk dr mana ni?
Quote MissYouSayang 17-4-2021 07:55 PM
Kemain ladysherot dok puji2 cepone ni bkn tipikal bapak2 yg suke bekap kesalahan anknye katenyer lah
Quote sharlenetexas 17-4-2021 09:08 PM
Papa percayalah apa yg rina cakap ni.

Quote akuchenta 17-4-2021 09:11 PM
user.name replied at 17-4-2021 07:32 PM

Ezlynn sekali?
Quote user.name 17-4-2021 09:38 PM

iya chuolssss

[youtube]a2aQFefQUbQ[/youtube]

Quote makadek 17-4-2021 09:49 PM
Hahahahha u turn ..kalau ko tk memekak tk der tersebar der atok
Quote ALDRIN 17-4-2021 09:59 PM
sharlenetexas replied at 17-4-2021 09:08 PM
Papa percayalah apa yg rina cakap ni.

Ujung2 Papa jugak kena cover montot dedua ekoq tu. Dulu abang dok tipu keje kat Le Benardin..kantoi...ni skrg si adik pulak. Mcm2 hal
Quote slavehunter 17-4-2021 10:00 PM
Kalau papa dah kena game dengan perkahwinan Rina.....papa jangan buat2 terkejut pulak kalau Rina game papa hal cartel ni juga.
Quote Carcosa 17-4-2021 10:42 PM
Padan muka
Quote helicornia 17-4-2021 11:30 PM
mungkin la anak ko tk terlibat dgn aktiviti haram cef wan oii...
tp ank ko tk bole nafikan dia kenal baik dgn ketua gangster tu
siap karoks goyang gerudi bagai huhu
Quote chaos_sweetly 17-4-2021 11:49 PM
Masih ingat Chef Wan persenda dan ajuk Rosmah Mansor pakai handbag mahal2 dpn mak2 datin dkt restoran dia agaknya.Gelak ramai2.Masa tu bukan main lancang mulut dia mengata Najib dan RM.
Quote JunkMail 18-4-2021 12:06 AM
Ooo dok kat Tropicana ke Serina ni...
Tak terlibat tapi bergoyang pinggul dgn pakwan ke safuan ke apa nama tu? Ketua geng utara katanya.... Kemain circle kawan2 kau Rina... Nama pun dah kena petik dalam laporan tu haaa...

Entah2 memang betol kawen kat Siam. Dah bff dgn si Wan tuuuu

Lihat semua komen(48)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 09:21 AM GMT+8 , Processed in 0.074029 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top