CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Mungkin Ramai Tak Tahu, Ini Cara Untuk Layan Lagu Di Youtube Sambil ‘Screen Off’ Telefon

18-4-2021 12:56 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 2837| Komen: 7

Description: Youtube merupakan salah satu aplikasi yang sentiasa mendapat perhatian pengguna.


Youtube merupakan salah satu aplikasi yang sentiasa mendapat perhatian pengguna.

Manakan tidak, semua lagu atau muzik video boleh diakses di dalam aplikasi itu.

Pun begitu, skrin telefon tidak boleh ditutup apabila membuka Youtube kerana ia automatik akan menghentikan video yang sedang dimainkan kecuali jika anda melanggan pelan premium.

Tetapi jangan risau, tricks yang dikongsikan oleh Amirul Adli ini boleh dilakukan untuk tetap ‘melayan’ lagu sambil skrin telefon ditutup.


Khusus untuk pengguna Android, anda hanya perlu melakukan lima step pada telefon anda iaitu:

1-Setting
2-Cari special features
3-Klik video toolbox
4-Klik manage app
5-Tandakan app yang anda mahu

Jom tonton video di bawah ini untuk ketahui mengenai cara mengaktifkan tetapan itu.


Sumber: Amirul Adli/SK


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote diiyanazakaria 18-4-2021 01:08 AM
Pakai jelah yt premium.. tu je aku rase solution utk iphone..xtao kalo ade cara lain
Quote salmon-suki 18-4-2021 05:36 PM
Xde pun..ai guna android jugak
Quote najib888 19-4-2021 01:10 PM
install je youtube vanced.. layan video tanpa iklan, boleh off phone screen sambil dengar video.. download siap2 video, naik moto boleh layan bersama earphone..
Quote cantthinkofany1 30-7-2021 09:11 AM
terbaekkkkkk
Quote lavendermiz 30-7-2021 12:08 PM
boleh cuba kat rumah nanti
Quote ease 30-7-2021 05:39 PM
Nak Cuba gak ni
Quote ReginaGeorge 10-10-2021 12:24 AM
najib888 replied at 19-4-2021 05:10 AM
install je youtube vanced.. layan video tanpa iklan, boleh off phone screen sambil dengar video.. do ...

Haah.. Samalah. Akak pon. Lagi satu, takda ads.

Lihat semua komen(7)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 11:08 AM GMT+8 , Processed in 0.719536 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top