CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Puji Cantik, Sajat Muncul Di Ruangan Komen IG Safiey Illiyas

14-4-2021 02:42 PM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 6058| Komen: 20|Original author: Oleh: kp5x

Description: Sejak Muhammad Sajjad atau lebih dikenali sebagai Sajat menghilangkan diri apabila waran tangkap dikeluarkan ke atasnya atas kegagalan untuk hadir prosiding mahkamah kes berpakaian seperti wanita, lam ...

Kredit foto : Instagram safieyillias

Sejak Muhammad Sajjad atau lebih dikenali sebagai Sajat menghilangkan diri apabila waran tangkap dikeluarkan ke atasnya atas kegagalan untuk hadir prosiding mahkamah kes berpakaian seperti wanita, laman Instagramnya telah di'private'kan, manakala IG milik 'teman lelaki'nya pula tidak dikemaskini sejak Februari.

Namun, baru-baru ini dia meninggalkan satu komen di IG milik 'seterunya', Illias yang juga  sering memerli Sajat di laman sosial miliknya.

"Cantik" sambil meletakkan tanda 'love', komen Sajat untuk hantaran Safiey yang memaparkan fotonya berposing di Pantai Teluk Cempedak di malam hari dengan mengenakan gaun terbelah di bahagian atas dan bawah sambil merenung jauh. 

Menariknya, komen Sajat itu telah dibalas oleh Safiey, "we miss u syg", katanya disertakan dengan emoji air mata menitis.



Kredit foto : Sinar Harian, Berita Harian

Sementara itu, di ruangan komen seperti biasa, banyak komen mengutuk antaranya ada yang menyamakan muka Safiey dengan sotong di dalam cerita Spongebob dan mengingatkan Sajat tentang seksaan neraka. Namun, ada juga komen memuji dan ingin berpakaian seperti Safiey. 

Untuk yang tertanya-tanya bagaimana Safiey boleh merentas negeri, atas urusan kerja katanya. Tetapi, foto urusan kerja belum boleh diupload ketika itu kerana bimbang diserbu peminat. Borang kebenaran rentas negeri dengan alasan urusan kerja juga telah dimuat naik beserta kapsyen "Ratu akhirnya akur dan buat keputusan untuk balik ke Pahang berehat dengan mak dan ayah untuk fix my mental health problem..." 


Kredit foto : Instagram safiey illias

Kredit foto : Instagram safiey illiyas


"Melontarkan kata-kata kesat pada orang lain tidak menjadikan kamu lebih baik dan mulia. Manakala, pergilah rindu, datanglah syinta" 

Begitu kapsyen Safiey untuk fotonya di Teluk Cempedak itu. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Zazama 14-4-2021 02:48 PM
Ermm..tak faham sebenarnya. Kenapa sajat saja di ambil tindakan sedangkan safiey tidak?
Quote kakakgarang 14-4-2021 03:13 PM
Zazama replied at 14-4-2021 02:48 PM
Ermm..tak faham sebenarnya. Kenapa sajat saja di ambil tindakan sedangkan safiey tidak?

iolls speku sbb sajat da g umrah berpakaian wanita,,

itu la yg kena kejar..

unless kalau dia memondan dekat ig gelek2 sorg2 tade siapa heran la... faham tak?

ingt bole lepas ke dia mendonia masa g umrah tu? lambert lagi..

aku sumpah boikot habisan.. menyampah geli semua ada
Quote xein 14-4-2021 03:16 PM
eh besornya kaki dia
Quote watie79 14-4-2021 03:18 PM
bila BAPOK sesama BAPOK comliment each other...
Quote mrsbale 14-4-2021 03:29 PM
Sampah-sampah bersatu
Maka timbullah benang sampah
Quote ajinomotonosuga 14-4-2021 03:38 PM
Hidup ni terlalu singkat...ajar diri toksah layan sampah..elak sampah..isi otak minda akal fikiran dgn Allah swt aje..kisah nabi kita...kisah sahabat

Bnykkan taubat bulan mulia niii..ws
Quote shark_eow7 14-4-2021 03:39 PM

asal pon jantan. mmg kaki pon jantan la..kesian  kt dia renovate muka camne pon nampak lagi jantannyaa.
Quote lil_honey 14-4-2021 03:47 PM
Zazama replied at 14-4-2021 02:48 PM
Ermm..tak faham sebenarnya. Kenapa sajat saja di ambil tindakan sedangkan safiey tidak?

dia based pada orang yang report.

yang sajat kena tu berpakaian seperti perempuan di majlis agama/majlis doa selamat. ada orang buat report. tu yang dia kena. kalau takde orang report takde nye pejabat agama nak cari.
Quote gideoncross 14-4-2021 04:12 PM
watie79: bila BAPOK sesama BAPOK comliment each other...

Sisters kekdahnya.
Quote kucingitam 14-4-2021 04:19 PM

sisterhood
Quote tompie 14-4-2021 04:28 PM
baca komen2 kat atas tu (dlm Insta) ganas2 gak. Kesian jugak aku tengok diorang ni.
Kata2 kesat tu semua makin menjauhkan diorang. Yelah, yang tulis tu saja je maki/ keluar kata kesat sebab diorang tau sajad ada baca. apa yang puas sangat buat mcm tu.
At least kat forum ni bila org marah atau kata, kita tak expect org yg kena marah/ kata  tu baca kan.
Quote royaldanish 15-4-2021 08:43 AM
tompie replied at 14-4-2021 08:28 AM
baca komen2 kat atas tu (dlm Insta) ganas2 gak. Kesian jugak aku tengok diorang ni.
Kata2 kesat tu  ...

kalau ada google nama sajat ada juga kluar yg kat forum ni cuols...

utk tak OT polis ni acah2 je ke nak tangkap sajat? kartel2 kemain dapat ditumpaskan taun ni. sajat yg lemah ni pun tak dapat tangkap
Quote Zazama 15-4-2021 12:55 PM
kakakgarang replied at 14-4-2021 03:13 PM
iolls speku sbb sajat da g umrah berpakaian wanita,,

itu la yg kena kejar..

Ok ok..baru faham
Quote Zazama 15-4-2021 12:56 PM
lil_honey replied at 14-4-2021 03:47 PM
dia based pada orang yang report.

yang sajat kena tu berpakaian seperti perempuan di majlis ag ...

Owh.. No wonder la..
Quote Rogue98 15-4-2021 02:15 PM
Polis n Jabatan agama apa diaorang buat ek. Sampai boleh terlepas pondan2 ni bermaharajalela. Video semburit yg terang2 ada pengakuan pun letgo jer. Siap jadi pemimpin kanan. Patutlah negara kita asyik celaka jer skrg. Masih tak faham2....
Quote gideoncross 15-4-2021 05:59 PM

Kat Insta iol pun ada geng lmbut cenggini, dia bhasakn grp dia as "Sisters" too haha.
Quote gideoncross 15-4-2021 06:01 PM
tompie replied at 14-4-2021 04:28 PM
baca komen2 kat atas tu (dlm Insta) ganas2 gak. Kesian jugak aku tengok diorang ni.
Kata2 kesat tu  ...

Iol think jejantz Meleis ni ingt bila dorg kutuk golongan camni boleh mmbuatkn dorg lgi manly d mta masyarakat but for me, issa no.
Quote Lylyna 15-4-2021 06:26 PM
Bapok bapok bergabung.
Quote missyL 15-4-2021 07:30 PM
Zazama replied at 14-4-2021 02:48 PM
Ermm..tak faham sebenarnya. Kenapa sajat saja di ambil tindakan sedangkan safiey tidak?

Sbb x repot dibuat.
Sajat tu ade org wat repot.
Tu pn kes thun bile kan 2018 kot

Lihat semua komen(20)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 04:11 PM GMT+8 , Processed in 0.065617 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top