CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Kilafairy Terjatuh Ketika Menuju Ke Pelamin Neelofa, Sampai Berdarah Kaki

28-3-2021 12:55 PM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 20783| Komen: 120

Description: Sejak semalam, hampir seluruh negara bercerita mengenai kemeriahan majlis pernikahan selebriti popular Noor Neelofa dan Haris Ismail atau PU Riz yang telah selamat diijabkabulkan pada 27 Mac 2021.




Sejak semalam, hampir seluruh negara bercerita mengenai kemeriahan majlis pernikahan selebriti popular Noor Neelofa dan Haris Ismail atau PU Riz yang telah selamat diijabkabulkan pada 27 Mac 2021.

Tidak hanya di Facebook dan Instagram, rata-rata grup-grup WhatsApp juga turut dibanjiri dengan hantaran kemeriahan gambar dan video perkahwinan mereka.



Namun disebalik kemeriahan itu, lain pula ceritanya dari salah seorang tetamu dan juga rakan karib Neelofa yang turut hadir ke majlis tersebut iaitu pelakon Kilafairy bersama pasangannya.


Kilafairy telah membuat Instagram story memberitahu bahawa dia telah terjatuh ketika menghadiri majlis perkahwinan Neelofa dan menyebabkan kakinya berdarah.


Melalui statusnya, Kilafairy memberitahu dia telah terjatuh ketika berjalan menuju ke pelamin dan ia berlaku sebelum kejadian Neelofa yang juga dilihat hampir terjatuh ketika menuju ke pelamin selepas itu.

Kilafairy ke klinik untuk merawat luka di kakinya dan mujurlah lukanya tidak teruk. Semoga cepat sembuh ya.






Bagus

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (4 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tumpanglalu74 28-3-2021 12:59 PM
Jatuh bangun bersame..

Kat Story dia semalam ade tunjok part Lopa tersadong tu.


Quote Kak.Nah.Bosan 28-3-2021 01:01 PM
ouchhhh!! nasib tak terseliuh
Quote bakingsoda 28-3-2021 01:04 PM
dorang ada letak hamparan yg bg effect mcm cermin/kaca tu kan, ni kot punca lantai licin
Quote Madel 28-3-2021 01:09 PM
Lopa hampir tersandung
Pak tiri dia pun hampir terpeleot
Ni bff dia pun smpai berdarah kaki
Petanda apa kah itu..
Gituu edisi mastika aku
Quote Nenasketum 28-3-2021 01:12 PM
Madel replied at 28-3-2021 01:09 PM
Lopa hampir tersandung
Pak tiri dia pun hampir terpeleot
Ni bff dia pun smpai berdarah kaki

Majalah mastika arwah pak aku kalau baca rasa nak masuk muka dalam beg, malu. Lampu dia dim sangat agaknya.
Quote Zeatyisaac 28-3-2021 01:15 PM
My cousin, hantaran jatuh sewaktu bertandang. Kami semua cuak, muka saling berpandangan dengan wajah 'tak lama jodohni'. Sekarang dah 20 tahun, alhamdulillah, masih bahagia bersama. Semoga kekal ke Jannah.
So, pointnyas, semua Itu rezeki masing2. Jangan percaya sangat pada Mastika. Mastikalah sangat.
Quote hashashes 28-3-2021 01:18 PM
Madel replied at 28-3-2021 01:09 PM
Lopa hampir tersandung
Pak tiri dia pun hampir terpeleot
Ni bff dia pun smpai berdarah kaki

Jangan lupa adik lopak pun tersekat2 suara masa akad
Quote hashashes 28-3-2021 01:23 PM
Oh by the way haji nabil yang merangkap rakan pengacaraan 10 tahun itew tak dijemput kah bukan main lagi ber tag team dulu
Quote dudaberhias 28-3-2021 01:27 PM
tengok stage memang macam licin semacam... ada leaking aircond ke?
kek kak nab yang sapu minyak... kan sebelum tu semua gigih duk bertawaf ala2 di jabal rahmah...
Quote Belibis 28-3-2021 01:29 PM
Belum abis pasal perkahwinan abad ini??
Quote TerataiMelur02 28-3-2021 01:32 PM
Belibis replied at 28-3-2021 01:29 PM
Belum abis pasal perkahwinan abad ini??

Tak kan habis.. Sehari sampai 4-5 benang. Muak jugak
Quote ReginaGeorge 28-3-2021 01:35 PM
Nasib baik ye lopa tak pijak kain. Klu jatuh malu weyyyy...
Quote kiah_mai_pulak 28-3-2021 01:43 PM
hashashes replied at 28-3-2021 01:23 PM
Oh by the way haji nabil yang merangkap rakan pengacaraan 10 tahun itew tak dijemput kah  bukan ma ...

jihann pun... kemain backup n nganjing2 kat seteru jah... ujung2 tak dijemputtttttt pun
Quote miszclassique 28-3-2021 01:44 PM
bakingsoda replied at 28-3-2021 01:04 PM
dorang ada letak hamparan yg bg effect mcm cermin/kaca tu kan, ni kot punca lantai licin

So yang ni ala2 persinggahan putri balqis ke... Yelakan pelamin dia kan jabal rahmah katanya... Yg islamik2 sajo.. Yg miskin marhaen ni mana mampu
Quote Purplehag 28-3-2021 01:53 PM
Thread jah berjela-jela. Byk pujian tapi kutukan pun byk. Nasiblah..
Quote BicaraHatiku 28-3-2021 01:56 PM
Edited by BicaraHatiku at 28-3-2021 01:57 PM
dudaberhias replied at 28-3-2021 01:27 PM
tengok stage memang macam licin semacam... ada leaking aircond ke?
kek kak nab yang sapu minyak...  ...

I rasa kak narb guner minyak sapi lebihan acara masak bersama rosex .

Quote JalaEmas 28-3-2021 02:29 PM
dudaberhias replied at 28-3-2021 01:27 PM
tengok stage memang macam licin semacam... ada leaking aircond ke?
kek kak nab yang sapu minyak...  ...

Hahahahahahaha..... sian kak nab kena pitenoh.. tulaa bt lg muka vinegarrr kt majelis.. mcm2 nurtizen speku..
Quote beatgirlX 28-3-2021 02:38 PM
Edited by beatgirlX at 29-3-2021 06:26 AM
Zeatyisaac replied at 28-3-2021 01:15 PM
My cousin, hantaran jatuh sewaktu bertandang. Kami semua cuak, muka saling berpandangan dengan wajah ...


Iyerr...nak percaya100%tu x yah la..kazen aku time nak sanding ..mak andam lupa bawak tengkolok sang lelaki...nasib smpat smpai sblm berarak...
Mlmnya tgh naik pelamin pulak api lilin sambar kain backdrop..nasib kazen lain diaorg smpt padam...
Kitaorg dah oh my..oh my ..
Dia pun dah muka lain macam...mmg dia pun cuak dan risau petanda apakah...
Semua doa bnyk2..doa bnyk2...doa bnyk2
Alhamdulillah..onak duri tu mmg ada..lumrah tapi smpai skg happy je rumahtangga diaorg..harapnya kekal mcm tu la
Quote tumpanglalu74 28-3-2021 02:41 PM
hashashes replied at 28-3-2021 01:23 PM
Oh by the way haji nabil yang merangkap rakan pengacaraan 10 tahun itew tak dijemput kah  bukan ma ...

Takot rosak majlis..

Lihat semua komen(120)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 11:48 AM GMT+8 , Processed in 0.177181 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top