CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Filem & Drama Lihat artikel

Keluang Man Buat Comeback -Superhero Bermaruah, Bermoral Dan Berilmu

24-3-2021 08:40 AM| Diterbitkan: rikuren| Dilihat: 2772| Komen: 9|Original author: Oleh: Rikuren

Description: Keluang Man Buat Comeback - Superhero Bermaruah, Bermoral & Berilmu


Masih ingat lagikah anda dengan Keluang Man? Budak-budak yang lahir tahun 90-an mesti tahu superhero ini! 

Kredit Foto - cinema.my

Dulu kita pernah dihiburkan dengan kisah adiwira Keluang Man sebelum wujudnya Upin dan Ipin, Boboiboy, dan pelbagai lagi animasi 2D dan juga 3D dalam negara ini. 

Terbaru, Quest Animation Studio menerusi laman Facebook rasminya mengumumkan bahawa mereka bakal mengadakan comeback bagi peminat siri animasi ini tetapi dalam versi lebih comel dengan judul Keluang Man Cinonet.


Loading FB Post...

Karakter adiwira yang diciptakan oleh Allahyarham Kamarudin Ismail ini dihasilkan dalam nafas baharu, konsep, jalan cerita dan teknik baharu seiring dengan perkembangan zaman.

Loading FB Post...

Karakter Keluang Man dan Tiong Man masih mempunyai peminatnya tersendiri sehingga ke hari ini dan para peminatnya pasti tertunggu-tunggu kemunculan semula animasi ini. 

Anda yang merindui siri animasi ini bolehlah tonton teaser Keluang Man Cinonet di sini dan boleh ikuti saluran Quest Studio di YouTube.


Marilah kita menyokong karya-karya anak tempatan dan menghargai karya seni mereka. -CARI



2

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 24-3-2021 08:48 AM
Suka lagu tema dia
Quote Skuau 24-3-2021 09:07 AM
...dgn suara Inspektor Shahab/Sahabnya
Quote RinIna 24-3-2021 09:26 AM

Best kan... Krisya nyanyi

image.png

Quote Noraniza_Iblis 24-3-2021 09:38 AM
mohon krisya yg nyanyi utk ost..
buat comeback..
Quote intan244 24-3-2021 04:55 PM
feveret ni.. .excited
Quote azimodin 24-3-2021 10:07 PM
Kluang man ni best tapi sebenarnya agak "dark" jugak, melibatkan mental illness. Borhan tu depression + amnesia kan? Sebab tengok dari segi pemikiran, xde la merapu sangat tapi ayat2 dia tu kadang2 ada aura kesayuan. Aku pon ix ingat sangat jalan citer dia sebab dh lama sangat tapi aku ingat la yg borhan ada girlfriend sebelum masuk Spital bahagia.
Quote Artemesiaa 25-3-2021 01:38 PM
Tetap suka kartun yang asal
Quote hasniey 25-3-2021 11:27 PM
azimodin replied at 24-3-2021 10:07 PM
Kluang man ni best tapi sebenarnya agak "dark" jugak, melibatkan mental illness. Borhan tu depressio ...

Aah..tiong man pon sama..kenal dlm wad kan
Ada girlfriend, pandai silat..xigt kenapa tiba2 masuk hospital sakit jiwa
Quote Chengyin123 4-5-2021 05:07 PM
sangat comel

Lihat semua komen(9)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 07:42 AM GMT+8 , Processed in 0.537848 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top