CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Rahsia Shiha Zikir Tukar Baju Terbongkar

18-3-2021 08:54 AM| Diterbitkan: natrahn| Dilihat: 6941| Komen: 42|Original author: Oleh: Natrahn

Description: Bahang pentas AJL35 masih hangat diperkatakan walaupun sudah 2 hari berlalu. Antara yang menjadi sebutan ialah persembahan Shiha Zikir yang turut mendapat pujian ramai termasuk peminat dari Indonesia.
Bahang pentas AJL35 masih hangat diperkatakan walaupun sudah 2 hari berlalu. Antara yang menjadi sebutan ialah persembahan Shiha Zikir yang turut mendapat pujian ramai termasuk peminat dari Indonesia. 


Penonton juga pasti tertanya-tanya bagaimana Shiha berjaya menukar bajunya dari baju biru kepada baju merah sekelip mata.


Dari Gadis Biasa Ke Puteri Kayangan, Rahsia Shiha Zikir Tukar Baju Terbongkar

Menerusi perkongsian di Instagram @che_wann diambil semasa sesi fitting, rupa-rupanya busana merah tersebut 'tersimpan' di sebalik baju kurung Kedah berona biru yang dipakainya sejak awal persembahan. 


Dapat dilihat menerusi rakaman itu di mana Shiha Zikir sendiri terpegun dengan hasil busana tersebut. 

Walaubagaimanapun pereka ini meluahkan kesal apabila sentuhan magis itu gagal dirakam oleh kamera sewaktu siaran secara langsung AJL35.

Kredit foto: Instagram Che Wann

Gimik itu mendapat pujian dari wargamaya yang teruja melihat transisi busana itu. Malah ramai yang turut memuji kecantikan baju tersebut.

Kredit foto: Instagram Che Wann

Akhirnya terjawab juga macam mana boleh tukar baju sepantas kilat. Walaupun tak berjaya merangkul sebarang trofi, pujian harus diberikan kepada persembahan Shiha Zikir termasuklah kepada pereka bajunya. -CARI



Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Terkejut

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote user.name 18-3-2021 09:15 AM
mana kejutan pakaian ainabedul? orang lain yang gegeh canang orang lain pulak yang buat kejutan?
Quote Raman 18-3-2021 09:16 AM
Begitulah level camera works yang hauk dan outdated dri crew AJL...banyak great moments persembahan malam tu tak captured well by the cameras. Kesian artis and team yang dah banyak prepare the best
Quote Orix 18-3-2021 09:16 AM
kameraman AJL kalini mmg bodow... xde penonton pun bodo x reti nk amek shot yg betul
Quote Duriancreep 18-3-2021 09:20 AM
Edited by Duriancreep at 18-3-2021 09:28 AM
user.name replied at 18-3-2021 09:15 AM
mana kejutan pakaian ainabedul? orang lain yang gegeh canang orang lain pulak yang buat kejutan?


Takpe la taun lepas dah buat.  Pad outfit  dia tu memorable and impactful dari tahun ni punya and maybe tu lah one of her best AJL outfits dalam career sampai kena banned youtube tb3. Macam susah dia nak lawan buzz pocong tu
Quote nashrudean 18-3-2021 09:28 AM
kesian sama kes la ni ngan Aina Abdul..langsung x fokus kt baju..part Ernie boleh plak angle kamera pusing2 360 darjah...yg Aina tu nasib baik je dia berpaling last sekali baru nmpak belakang..
Quote cikatilia 18-3-2021 09:32 AM
betul frust time tukar baju ko bole tala kamera kat lelaki sebelah tu.. mmg gagal betul tv3
Quote kucingitam 18-3-2021 09:55 AM
cikatilia replied at 18-3-2021 09:32 AM
betul frust time tukar baju ko bole tala kamera kat lelaki sebelah tu.. mmg gagal betul tv3

malu la tukar baju depan kamera..satu msia tgk...hahahah

Quote kaseh80 18-3-2021 10:13 AM
Cameraman amateur ke ? Tak pro lsngsung
Quote makneng 18-3-2021 10:20 AM
Cameraman dak2 intern kot... Naseb la uolls
Quote kakakgarang 18-3-2021 10:27 AM
Waalupun sheolls punya outfit helok utk performance.

tapi tetap SEDIHHHH suaranyaaa... sengau.. soon to be nek ani la..


Dik sorry.. kau tetap sendu walaupun buat la apa pun...
Quote RinIna 18-3-2021 10:53 AM
Memang sengaja taknak bagi nampakla tu cmne dia tukar.. sbb tu camera x focus.. Nak bagi org tertanya2 gitue
Quote husie91 18-3-2021 11:21 AM
Untung badan dia kecik so even pkai berlapis tak nmpk bulky.. satu yg iols perasan makeup mostly artis ajl kali ni sgt natural n cantik.. dah tk outdated n tebal.. even makeup konsep mcm zizi n shiha pon cantikk..
Quote Atiesha 18-3-2021 11:23 AM
Kameraman budak praktikal tu
Quote aldilla_zahraa 18-3-2021 12:35 PM
Ada baca somewhere. Dalam live show tak dibenarkan menonjolkan aksi buka baju/tukar baju perempuan dan kanak-kanak. kecuali penyanyi tu sendiri yang buka baju dia (macam tanggalkan skirt dan sebagainya). ni peruntukan undang-undang penyiaran.
Quote dudaberhias 18-3-2021 12:41 PM
aldilla_zahraa replied at 18-3-2021 12:35 PM
Ada baca somewhere. Dalam live show tak dibenarkan menonjolkan aksi buka baju/tukar baju perempuan d ...

Ooo i see patutla... Macam2 undang undang pelik sekaligus menjahanamkan industri hiburan malaysia tu sendiri. Makin kurang penonton. Tinggal nak gulung tikar je. Ramai prefer youtube sekarang ni. Lebih bebas tak di tapis, tapi still tidak melampaui batas
Quote beta_carotene 18-3-2021 12:55 PM
aiyo.. kali ni meols sided dgn cameraman..

hello? sah2 la part tukar baju tu surprise element dan purposely xptt dicapture dlm camera..

motif sgt acik2 kepam ni nk disuap setiap angle camera dan tak faham konspe surprise element choiiii
Quote violetungu 18-3-2021 12:55 PM
Ooo patutla tertanya2 jgk..sebab mula2 rs mcm pki baju biasa..tiba2 ehhhh baju lain plak.
Quote rajamoney 18-3-2021 01:09 PM
lagu bodoh

Quote September14 18-3-2021 01:26 PM
Aku nmpk je si alam tu tolong bukak masa tgk haritu.. knpa korg x nmpk?

Lihat semua komen(42)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 05:48 AM GMT+8 , Processed in 0.080108 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top