CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Letop Macam Maknya!"- Zila Bakarin Kongsi Gambar Anak Perempuan, Dipuji Cantik-Cantik Belaka

17-3-2021 09:40 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 16041| Komen: 88|Original author: Oleh:Saiful

Description: Sebelum ini ramai yang tak pernah tengok wajah anak perempuan Zila Bakarin.
Sebelum ini ramai yang tak pernah tengok wajah anak perempuan Zila Bakarin.

Baru-baru ini, Zila ada memuat naik gambar anak perempuannya iaitu Kaseh dan Cinta, masing-masing berusia 9 dan 12 tahun di Instagram.


Foto: IG

Perkongsiannya itu telah berjaya menarik perhatian ramai.

Bukan sahaja netizen, malah rakan-rakan artis turut memuji kecantikan anak-anaknya.

Penampilan Zila Bakarin yang dilihat semakin sopan juga turut meraih pujian ramai.





???Cantik dan letup anak-anak sis..macam ibu dia juga.??? antara komen yang ditinggalkan.

Buat pengetahuan, Zila berhijab sekitar awal November 2018.



Zila berkahwin dengan Azri Izhar pada 2008. 

Lepas ni adalah yang berangan nak jadikan Zila mak mentua. Tak begitu? -CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Raline 15-3-2021 01:09 PM
Quote msdummy.2018 15-3-2021 06:35 PM
Lawa ahhh..suka tengok
Quote gorjeous 15-3-2021 06:36 PM
Cantik anaknya macam ibunya..
Quote babyorange 15-3-2021 08:08 PM
Zila ni wlpn mse muda2 sblm brhijap dlu sgtlah seksi dan bertubuh montok gebu....tp sheols happily married je ngn laki sheols yg satu tu hingga kini kan? Respek. Alhamdulillah dah berhijap ttp cantek. Anknye sikaseh tu dr kecik pon mmg cantek seiras sgt maknye
Quote kiah_mai_pulak 15-3-2021 08:11 PM
cantik n sexy anak dia. waris dari emak ni
Quote hotmak 15-3-2021 08:25 PM
lain dah muka anak dia yg besar tu, kecik2 dulu comel gila
Quote noorazurams 15-3-2021 08:45 PM
Cantik anak2 zila
Quote jalfa 15-3-2021 08:46 PM
Copypaste omak sgt....omeyyy ..bakalan pelakon nanti ni
Quote setori_mori 15-3-2021 09:08 PM
Gila lah 12 tahun mcm tu. Rasa aku dulu 12 tahun kepam lagi kahkah
Quote sukacactus 15-3-2021 09:10 PM
Budak2 skrg, 12 tahun pun dah mcm nak abis skolah
Quote September14 15-3-2021 09:10 PM
Mcm mix pulak ank dia... besar bakalan lawa n sexy...
Quote Nenasketum 15-3-2021 09:11 PM
Maintain cantik cenggitu ok dik, jangan direnovate rupa pemberian Tuhan, nanti jadi skeri meri macam mak ko dik.
Quote beatgirlX 15-3-2021 09:21 PM
Cantik..mcm mummy
Quote ikanmasin 15-3-2021 10:08 PM
comel anak2 nya...
Quote Raline 15-3-2021 10:13 PM
kiah_mai_pulak replied at 15-3-2021 08:11 PM
cantik n sexy anak dia. waris dari emak ni

anak azhar sulaiman lagi cantik 5x ganda
Quote miss_perfect 15-3-2021 10:20 PM
Lawa rambut anak dia yg wavy tu
Quote ina_na 15-3-2021 10:22 PM
setori_mori replied at 15-3-2021 09:08 PM
Gila lah 12 tahun mcm tu. Rasa aku dulu 12 tahun kepam lagi kahkah

Kita ni bukan anak pelakon..hehehe.. mak dia pelakon..lawa dan seksi lak tu.. Mesti dia tau mcm mn nk bg anakndia wow..
Quote zuri154 15-3-2021 10:32 PM
Pandai zila jaga rumahtangga, husband & anak2... elok je rumah tangga aman damai. Semoga berbahagia till jannah
Quote makadek 15-3-2021 10:35 PM
Muka sexi ank dia

Lihat semua komen(88)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 01:23 PM GMT+8 , Processed in 0.283329 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top