CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Maaf Pandangan Kita Berbeza, Saya Pun Manusia Biasa" - Hafiz Hamidun

17-3-2021 09:33 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3474| Komen: 18

Description: Baru-baru ini, penyanyi dan komposer Hafiz Hamidun menerima reaksi pelbagai daripada netizen termasuk rakan artis selepas memberikan komen di media sosial, dipercayai terhadap persembahan Nabila Razal ...
Baru-baru ini, penyanyi dan komposer Hafiz Hamidun menerima reaksi pelbagai daripada netizen termasuk rakan artis selepas memberikan komen di media sosial, dipercayai terhadap persembahan Nabila Razali di Anugerah Juara Lagu Ke-35 (AJL35), Ahad lalu.



Kredit foto: IG Nabila/Hafiz

Sedar khilaf, Hafiz atau nama lengkapnya Mohammad Hafiz Hamidun memohon maaf.

Perkara itu dimuat naik Hafiz menerusi satu hantaran di akaun Instagram.

“Maaf kalau pandangan kita berbeza. Saya juga manusia biasa, ada kekurangan. Yang baik hanya dari Allah, yang kurang itu dari kelemahan kita sendiri,” tulisnya.


Kredit foto: IG Hafiz


Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen menasihati kepada penyanyi berusia 36 tahun itu sentiasa berwaspada dan berhati-hati untuk meluahkan pendapat di laman media sosial.


Sumber: Media Hiburan
2

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mulotkoyak 17-3-2021 09:39 AM
Kan aku ckp...retis sbnrnyaaa yg byk membawang dari netizen. Netizen ni tugasnye menyembang dan menyebarkan je. Hal-hal retis ni yg suke citer kebanyakkan geng diorg je yg sebarkn dlu atau memula. Barulah netizen bercakap. Kekadang rakan sendiri. Jaga lah kome ade mata yg memerhati tuh.
Quote dudaberhias 17-3-2021 09:42 AM
tapi HH kata tu betul dikkk...
yang hentam hafiz tu iols tengok twitter deorang semuanya typical andartu dan BBNU kpop...
lagu deorang dengar tu pun bukan deorang faham lepastu tak penting sumbang ke tak sumbang janji penyanyi tu hensem dan sedap... boleh la berangan malam2 tido sambil dengar lagu tu berangan jadi gegirl dalam MV tu...
Quote Atiesha 17-3-2021 09:45 AM
Yg aku nmpk jujur HH n tok tan...lain semua pembohong........x agak2 sapa yg yg dok puji tu....
Quote AshkieLa 17-3-2021 09:59 AM
patut uols biar je statement tu...
yang puji si sumbang tu semua scammer... diketuai chucky
Quote bulalof 17-3-2021 10:00 AM
done marketing terkeji. nama kembali di sebut2.

by the way, if u dont have anything good to say, just keep it to yourself.
Quote kucingitam 17-3-2021 10:06 AM
benda betul pun nak kena minta maaf..
Quote bakingsoda 17-3-2021 10:10 AM
benda betul tak perlu mintak maaf, patutnya mek nab tu yg mintak maaf memalukan ajl
Quote imransulaiman 17-3-2021 10:12 AM
Ada tengok dan dengar Peluang Kedua versi rehearsal..sedap je Nabila nyanyi.

Aku harap itu bukanlah edit sebelum upload {:thief
Quote acikbajuhijau 17-3-2021 10:17 AM
ada yang komen mcm HH ni kena kutuk. what if benda yang dia cakap tu betul? in this case, memang dah terang lagi bersuluh. yang in denial tu, pleaselah... dah benda betul nak buat macam mana?
Quote tootii 17-3-2021 12:40 PM
antara artis yg tak acah2 bekap si NR
Quote tikusmontok 17-3-2021 01:08 PM
AshkieLa replied at 17-3-2021 09:59 AM
patut uols biar je statement tu...
yang puji si sumbang tu semua scammer... diketuai chucky

haah tak perlu mintak mahap pun
Quote rajamoney 17-3-2021 01:31 PM
ye la

ayat si hapiz midon ni pun poyo sngt

peluang kedua bazir la apa la

mcm la ko bagus sngt hapiz

tk yah komen lg bagus

lg pun lagu tk menang

yg menang lagu gila

ssuai utk korang bdk2 ig bdk2 twitter yg gila nk komen suma bende

komen benda betul tkpe

ini suma mengarut
Quote cikuduku 17-3-2021 02:08 PM
rajamoney replied at 17-3-2021 01:31 PM
ye la

ayat si hapiz midon ni pun poyo sngt

setuju. tah knp tah dia ni. aku pernah kritik pasal dia depan kaum kerabat dia. melenting kaum kerabat dia. hahahah.
Quote Boboyottt 17-3-2021 11:05 PM
Bertabahlah kak nab
Quote samshik 18-3-2021 04:29 AM
I think mmg betui pun.. Dah mmg sore ko sore mesin sajork yg sedap.. Xkn nk ckp sore ko mcm Mariah Carey plk.. Be honest je laaa.. She kenot sing.. Kat mesia ni ramai jer yg xleh nyanyi live.. But i salute erra, dr nyanyi so so.. Die bljr utk jd singer yg boleh dibanggakan.. Kak sep pnh buat tribute abt erra.. Dr zmn lagu gedik2 till die buat konsert ngn wiwie..
Quote slyfynx 18-3-2021 05:51 AM
Eh, lagu die kot.
Biar la die nk tegur.

Yang nk sokong Chucky yang cantik jelita tu buat ape
Quote MsBritney 18-3-2021 11:54 PM
Betul la ape si HH ni kata. ntahpape la netizen ni.
Quote anggunbeautee 19-3-2021 01:22 AM
Xphm  btulla,nabila ke netizen yg xdpt terima ,nbila tu xde bakatt mnyanyi sebenarnyee

Lihat semua komen(18)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 12:49 PM GMT+8 , Processed in 0.067924 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top