CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Buang Ego - Zarina Anjoulie, Yas Rujuk Semula

4-3-2021 05:09 PM| Diterbitkan: rikuren| Dilihat: 23128| Komen: 133|Original author: Oleh: rikuren

Description: Sudah rujuk kembali! Zarina Anjoulie Lavocah Mohd. Fahizul atau Anju mengakui sudah pun rujuk semula dengan bekas suaminya, Eilyas Azhar atau lebih dikenali sebagai Yas. Fuh, selepas muat naik gambar ...


Sudah rujuk kembali! Zarina Anjoulie Lavocah Mohd. Fahizul atau Anju mengakui sudah pun rujuk semula dengan bekas suaminya, Eilyas Azhar atau lebih dikenali sebagai Yas. Fuh, selepas muat naik gambar gembira memegang sejambak bunga, akhirnya ada juga berita gembira.


Kredit foto - Instagram Zarina Anjoulie

Justeru, Zarina memberi amaran kepada wanita di luar sana supaya berhenti menghantar mesej kepada Yas. 


Kredit foto - Instagram Zarina Anjoulie

Bagaimanapun, Anju didapati memadam kenyataan itu beberapa minit selepas ia dimuat naik.

"Ya, betul (rujuk). Kami pun dah berbincang dan berbaik-baik, Alhamdulillah. Kami berdua nak perbaiki lagi diri dan rumah tangga. Mungkin sebelum ini, dua-dua ego.

Tapi selepas berfikir dan berbincang, kami berdua rasa macam tak nak putus asa dengan perkahwinan ini senang-senangkan. Alhamdulillah, sekarang kami pun nak ke arah yang lebih baik.

Terutama dari segi agama, nak belajar untuk menjadi lebih baik di masa kelak. Kalau jodoh dan cinta itu kuat, Insya-Allah. Saya harap semua orang dapat mendoakan yang baik-baik untuk kami berdua," jelasnya dipetik dari mStar.



Tahniah Zarina kerana berjaya mengekalkan masjid yang dibina. - CARI

Bagus
1

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 2-3-2021 09:25 PM
alamak... soo boleh show off dekat mendosa balik yang dia ada laki ke macam mana...
Quote kiah_mai_pulak 2-3-2021 09:39 PM
lantaklahhh.. nk gelabahkan tetkssss pun mcm x berbaloi
Quote anony-mous 2-3-2021 09:52 PM
Suka naw dia main2 kan agama eh. I bg masa another 6months to 1y
Quote sfrnna 2-3-2021 10:00 PM
Pebenda la perempuan ni. Nasib baik la dia x cerca si yas Masa cerai Haritu. Kalau x macam menjilat balik ja. Hahaha
Quote Normabaru 2-3-2021 10:02 PM
Rindu nk main kontol yas lettew..

Laki lain xlalu weh nk cium mulut versi selipar jamban ko tu..
Xmasuk lg spare part yang semua copy ori tu
Quote JalaEmas 2-3-2021 10:09 PM
Normabaru replied at 2-3-2021 10:02 PM
Rindu nk main kontol yas lettew..

Laki lain xlalu weh nk cium mulut versi selipar jamban ko tu.. ...

hahahahahahaha.. pedih betul kaka bg.. apekan daya.. itulah kenyataannye.. wahahahaha
Quote Normabaru 2-3-2021 10:10 PM
JalaEmas replied at 2-3-2021 10:09 PM
hahahahahahaha.. pedih betul kaka bg.. apekan daya.. itulah kenyataannye.. wahahahaha

Ala... Pedih lg ayat2 si minah ni sebot dlm ig dia. Serve her right laaa.. Opssss!

Heheheh
Quote makneng 2-3-2021 10:40 PM
Tak letih tetek ke kawen cerai ni? Baca kisah sheolls di porem je mak dah rasa letih.
Quote bluebutter 2-3-2021 10:45 PM
Rasanya sebab nak make love halal je tu. Jants  lain mn nk ke dia. Huhuhu.
Quote caprut 2-3-2021 10:46 PM
Normabaru replied at 2-3-2021 10:02 PM
Rindu nk main kontol yas lettew..

Laki lain xlalu weh nk cium mulut versi selipar jamban ko tu.. ...

Laki ni asal ada tek on je
Quote Normabaru 2-3-2021 10:59 PM
caprut replied at 2-3-2021 10:46 PM
Laki ni asal ada tek on je

Palsu pon on?
Quote beatgirlX 2-3-2021 11:07 PM
Haishh..apa punmoga berbahagiaaa....
Quote Manjahati 2-3-2021 11:10 PM
Klu betul dh rujuk...moga berbahagialah ye
Quote vasepecah 2-3-2021 11:12 PM
herm ......
Quote sleepandream 2-3-2021 11:27 PM
patutla masa cerai aritu baik2 sajork ayat sheols buat yas...
Quote caprut 2-3-2021 11:29 PM
Normabaru replied at 2-3-2021 10:59 PM
Palsu pon on?

Iyela. Laki ni klo sajat bogel depan mata pon on. Klo dia beromen dgn laki gemok pondan tek kepit nmpk mcm ada tek pon on. Asalkan muke perempuan ada tek
Quote Normabaru 2-3-2021 11:36 PM
caprut replied at 2-3-2021 11:29 PM
Iyela. Laki ni klo sajat bogel depan mata pon on. Klo dia beromen dgn laki gemok pondan tek kepit  ...

Hahahaha bongok la komen ko ni caprut.. Ko dh kena cucuk ke blom..pastikan before cucuk tu main puas2 dgn bini.. At least pape jadi xdela kempunan tgk tek. Kang kok jadi apa2 meleleh plak airliyur tu Hahaha
Quote dua_chzy 2-3-2021 11:57 PM
Normabaru replied at 2-3-2021 11:36 PM
Hahahaha bongok la komen ko ni caprut.. Ko dh kena cucuk ke blom..pastikan before cucuk tu main pu ...


Eh. Baca komen ni teringat kat kawan pada kawan yang gagal menunaikan permintaan aruah laki yang tengah nazak untuk main bersama. Sheol tanak sebab gila ngkau nak kongkek di wad kelas 3 gomen. Dah la lakinya mintak posisi woman on top (ye la, nazak khuenst...). Bila lakinya meninggal, ada penyesalan juga kata sheol karna gagal tunaikan permintaan akhir aruah.

Tengok la jantan. Dah nazak pun msaih ingat bersenggama.
Quote kiah_mai_pulak 3-3-2021 12:19 AM
Normabaru replied at 2-3-2021 10:02 PM
Rindu nk main kontol yas lettew..

Laki lain xlalu weh nk cium mulut versi selipar jamban ko tu.. ...

hi. nurfaralina mendosa ke ni?

Lihat semua komen(133)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 03:34 AM GMT+8 , Processed in 0.096557 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top