CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Afieq Syazwan Terkejut Tiba-Tiba Je Difitnah Ada Video Bogel

26-11-2020 03:39 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 5394| Komen: 31|Original author: Oleh: Saiful

Description: Tiba-tiba sahaja Afieq Syazwan didakwa ada video bogel.
Tiba-tiba sahaja Afieq Syazwan didakwa ada video bogel.

Kata penyanyi ini dia terkilan kerana ada pihak yang cuba untuk mencemarkan nama baiknya.


Foto: IG

"Saya terkejut dengar cerita ini. Saya cari juga di Twitter sebab ramai yang memberikan mesej peribadi (DM) kepada saya, mereka kata ada video tak senonoh saya di Twitter.

"Tapi, bila cari, tak jumpa pun. Setahu saya, tak pernah lagi saya membuat panggilan video (VC) atau menghantar video yang bukan-bukan pada sesiapa," katanya seperti dipetik di Harian Metro.


Katanya lagi, dia tidak akan teragak-agak untuk membuat laporan polis kepada pihak yang cuba fitnah dan menjatuhkan reputasinya.

"Jangan main petik saja. Saya tidak akan teragak-agak membuat laporan polis jika ada individu yang cuba memfitnah atau mengada-adakan cerita. 


"Sepanjang bergelar penyanyi saya cuba mengekalkan imej bersih dalam industri seni. Namun saya harap perkara sebegini tidak berulang lagi." -CARI


Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote gorjeous 26-11-2020 03:53 PM
who are you....
Quote Saksi2 26-11-2020 03:54 PM
اللًٰهم صلى على محمد وعلى آل محمد وبارك وسلم
Quote caca_eric 26-11-2020 03:57 PM
Tak selera pun nk tgk..
Quote NurAlia14 26-11-2020 04:09 PM
Slalu mcm ade gosip ttbe je dr afiq ni pdhal xpnh dgr pn.. hr tu psl lagu telefon ,hr ni psl bogel plak
Quote laksmanabentan 26-11-2020 04:32 PM
nak up kan nama ker camna nih?
Quote Nenasketum 26-11-2020 04:32 PM
Dah akil baligh blum budak nih?
Quote AbukRokok 26-11-2020 05:01 PM
sapo? xingin nk tgk
Quote markonahlah 26-11-2020 05:02 PM
Tak ada org pon nak tgk
Quote TomyamPuteh 26-11-2020 05:23 PM
@Kurex mesti terkejut kan?
Quote Kurex 26-11-2020 05:25 PM
TomyamPuteh replied at 26-11-2020 05:23 PM
@Kurex mesti terkejut kan?


Tak terkejut malah ternanti-nanti.. memang video dia yg diharap harapkan
Quote dudaberhias 26-11-2020 05:48 PM
Warna apa? Frankfurter chicken ke atau Frankfurter kerbau? Saiz jumbo atau mini sausage?
Quote RatuDunia94 26-11-2020 05:50 PM
Kalau ada why not cuols... Ya Allah Ya Tuhanku minta lah ada..
Quote electricopop 26-11-2020 05:50 PM
Yela tu terkejut pastu zasss all over Twitter!
Quote husna_amal 27-11-2020 09:36 AM
Nak popular kenalah ada video burung terlepas dulu.
Quote bulalof 27-11-2020 11:47 AM
i hate to say this, but, whoooo aree yoouusss.....
Quote Noraniza_Iblis 27-11-2020 11:55 AM
nak tengok..
nak tgk..
kaka nk buat hipotisis dgn dek mano ...
sape lg nala...
Quote buragazz 27-11-2020 12:21 PM
Setiap kali aku baca nick ni memang aku akan tergelak sorang.. Noraniza Iblis... kejam kau nyah...
Quote ashcroft86 27-11-2020 12:23 PM
Heols ni nk kate ensem x sgt, tapi sedap mata memandang yachh. Suka binatang plak tu. Suara sedap. And those guns, I mean....
Quote tipah89 27-11-2020 12:32 PM
sapa budak ni xkenal

Lihat semua komen(31)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 07:49 PM GMT+8 , Processed in 0.070215 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top