CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Anzalna Nasir Nak Borong Nasi Lemak Pemuda OKU

26-11-2020 01:46 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 2596| Komen: 13|Original author: Oleh: Saiful

Description: Anzalna Nasir kagum melihat seorang lelaki OKU gigih mencari rezeki menjual nasi lemak di kaki lima.
Anzalna Nasir kagum melihat seorang lelaki OKU gigih mencari rezeki menjual nasi lemak di kaki lima.

Melalui Instagram, aktres cantik ini berkongsi gambar lelaki OKU tanpa tangan menjual nasi lemak.


Anzalna meminta tolong pengikut Instagramnya untuk membantunya mencari nombor telefon lelaki berkenaan.

Foto: IG

???Tolong kira jap berapa nasi lemak atas meja tu. Saya nak beli semua sebab nak tolong abang ni.

???Respect! Walaupun OKU tapi masih rajin mencari rezeki. Please help me to past this message to him dan tolong bagi number dia kalau ada yang kenal," tulisnya.  


Di ruangan komen, para pengikutnya turut bersimpati dengan nasib pemuda tersebut.

Difahamkan Anzalna sudah menerima maklumat mengenai peniaga berkenaan.

Ada seorang pengikutnya yang memberikan kontak.

Foto: IG

Menerusi maklumat, pemuda itu lahir tanpa tangan dan mula berniaga nasi lemak sejak Julai leoask.


???Namanya Mohd Nor berusia 28 tahun. Beliau seorang yang suka berdikari dan mula berniaga nasi lemak sejak bulan Julai lalu." -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote husna_amal 26-11-2020 02:26 PM
Kalau anzalna ni bagi sokongan dengan galakkan orang ramai membeli nasi lemak pun dah ok daripada anzalna borong habis nasi lemak tu.
Quote wak_pijah 26-11-2020 02:31 PM
Ok la dia tolong beli dan promot sekali dekat ig so konpem ramai yg akan nampak dan beli, kalau tak mesti tak berapa sgt sale abg oku tu.

Nanti bila dah beli borong pandai2 la dia bagi2. Amalan menolong yg baik.
Quote Nenasketum 26-11-2020 02:36 PM
Pastu boleh beli dato’ship, ye ke idok?? tak pun boleh jadi calon MP kepala senget macam Hans
Quote Saksi2 26-11-2020 04:14 PM
اللًٰهم صلى على محمد وعلى آل محمد وبارك وسلم
Quote Saksi2 26-11-2020 04:22 PM
اللًٰهم صلى على محمد وعلى آل محمد وبارك وسلم
Quote LadyCarefree 26-11-2020 04:32 PM
Ok la tu. Dia bukan masak pun. Duduk jual je dapat 50sen sebungkus. Yg masak nasi lemak tu dapat berapa agaknya? Bukan senang kot nasi lemak. Sambal itu ini. Bungkus lagi.

Elok jadikan contoh lah tp xperlu kot kalau nak derma ribu raban.
Quote ikanmasin 26-11-2020 04:59 PM
eloklah dia niaga..untung sikit ke banyak sekurang2nya dia usaha..ramai2 pakat promote kan sekali..semoga dimurahkan rezeki utk semua kan..
Quote virgo19 26-11-2020 05:05 PM
Yg keluarga arwah surya hari tu dia kata nak bantu apa citer, dah settle ke?
Quote ladyzens 26-11-2020 05:44 PM
Takpelah dia nak tolong.
Dia repost tu pon sedikit sebanyak dah tolong promote kat orang lain utk pergi beli
Quote electricopop 26-11-2020 05:49 PM
Bagus Anzalna ni...
Quote GigaMom 26-11-2020 06:40 PM
Maintain ctik minah ni
Quote eely_shana 26-11-2020 06:42 PM
Bagus anzalna.semoga pemuda itu juga dimurahkan rezeki.
Quote Tinot7 27-11-2020 02:28 PM
semoga murah rezeki

Lihat semua komen(13)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 07:27 PM GMT+8 , Processed in 0.069905 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top