CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Raja Ilya Rindu Masakan Ibu, Tak Kesampaian Nak Balik Malaysia

23-11-2020 01:35 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 5298| Komen: 27|Original author: Oleh: Saiful

Description: Raja Ilya rindu sangat nak balik ke Malaysia.
Foto: IG


Raja Ilya rindu sangat nak balik ke Malaysia.

Pelakon ini tinggal besama suaminya, Trent Garret di Australia.

Kata Ilya dia merindui sangat masakan ibunya.


"Rindu masakan ibu, chicken varuval, nasi kerabu, mee goreng mamak telur mata," tulisnya di Instagram.

Ilya memuat naik status itu disertakan dengan gambar selfie dia dan suami.



Bukan itu sahaja Ilya juga merindui untuk bersembang dengan kawan-kawan, jalan-jalan di Taiping, balik kampung di Ipoh dan menziarahi pakciknya.



Bersabarlah Ilya, semoga pandemik ini segera akan berkahir. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mulotkoyak 23-11-2020 01:47 PM
Dah bole bungkus awal thread sesendu ini
Quote lattehazelnut 23-11-2020 02:18 PM
Kau lah masak sendiri..
Quote Kurex 23-11-2020 02:19 PM
Mudahnya sepol bukak benang retis & si begum ni. Melalui ig je. Mesti sepol masa belajar dulu jenis asal boleh je kan..
Quote SalenaGomez 23-11-2020 02:34 PM
SG dr dulu konfius mana dtg “raja” kat nama dia ek?? Dia kerabat raja2 ke?? Atau “raja” indian pakai kat nama contoh “raja gopal”

Sebab kalau tgk kalangan fam dia pon x mcm melayu..dia pon pandai tamil...makanan pon bkn melayu....so i is confuse

Hari ni terpaksa tanya kat chuuoolssss
Quote slyfynx 23-11-2020 02:46 PM
So nk kene puji teks die ke hape ni?
Bongok nye la hai
Quote adeqbun 23-11-2020 03:05 PM
Ai syak laki die ni sejenis mcm laki miwa la..mencapub dan suke enterframe..
Quote cikanggun 23-11-2020 03:28 PM
Kat sana kedai jual kain dah tutup ke? Kesian bebenor beli kain tak cukup meter ni
Quote Normabaru 23-11-2020 03:42 PM
Menguapppppp skala 99
Quote imanjannah 23-11-2020 03:46 PM
cantik sheols
Quote mamajawie 23-11-2020 03:51 PM
followers 700k tp like 1k je???propa la parpu nih
Quote NazRysha 23-11-2020 03:56 PM
lawa jugak yer minah ni
minah marvel
Quote beta_carotene 23-11-2020 04:09 PM
So kita nk kene jeles ke sbb kau ade laki kokesen sedap?
Quote monsterwife 23-11-2020 04:09 PM
imanjannah replied at 23-11-2020 03:46 PM
cantik sheols

Muka original dia lain sungguh
Quote Nenasketum 23-11-2020 04:11 PM
Kalau laki dia nampak gambor dia masa muka ori taim berlakon citer Tamil, agak nya pengsan dia ek. Tapi bila ada anak, dna mat salleh akan perbaiki kekurangan minachi ni
Quote husna_amal 23-11-2020 04:19 PM
Dah meletop2 level artis hollywood sekarang
Quote bedahmenjuyah 23-11-2020 04:20 PM
Terguling pering try hard menayang buah2an mentang2 nak summer dah
Quote matchstick 23-11-2020 05:25 PM
Duk ostolia jadi agen dropship jual produk kurus pprt bodydream tu utk warga ozzie sana ke
Quote minah_selekeh 23-11-2020 05:52 PM
Besarnya masalah kau, Kak..
Quote Perawankota 23-11-2020 07:29 PM
Belajar lah masak oi.. Memang x kan sama rasa, tapi at least ko tau masak..

Lihat semua komen(27)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 01:57 AM GMT+8 , Processed in 0.074958 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top