CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Kongsi Gambar Romantik, Siapa Jejaka Yang Pegang Tangan Zulin Aziz Tu?

23-11-2020 11:12 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 14538| Komen: 110|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sebelum ini rancangan kahwinnya musnah. Disebabkan itu Zulin Aziz kini lebih selesa mengunci mulut jika ditanya tentang kekasih.
Sebelum ini rancangan kahwinnya musnah. Disebabkan itu Zulin Aziz kini lebih selesa mengunci mulut jika ditanya tentang kekaksih.

Namun perkongsian foto romantik oleh Zulin yang menampakkan tangan seorang lelaki baru-baru ini telah menimbulkan pelbagai spekulasi dan membuatkan ramai peminat tertanya-tanya.




Katanya dia memilih untuk merahsikan identiti jejaka tersebut selepas dinasihati keluargnya.

Zulin mahu menjalani kehidupan secara privasi dan katanya apa yang dikongsikan hanya bertujuan untuk dijadikan kenangan sahaja.

Foto: IG

"Apa yang jadi sebelum ini adalah pengajaran buat saya. Jadi saya tak nak komen tentang foto tersebut.

"Bagi saya cukuplah perkongsian saya dan tak nak ulas lanjut kerana netizen sekarang ini sangat bahaya," katanya kepada mStar Online.

Dalam foto itu, dapat dilihat jejaka tersebut memegang tangan Zulin dalam suasana romantik di sebuah restoran.


Sementara itu Zulin juga mahu perniagaan dan kariernya sahaja yang menjadi perbualan, bukan kisah cinta.

"Saya dah malas nak cerita kehidupan peribadi yang akan penuh dengan kontroversi nanti.

"Lagipun orang dah muak balik-balik cerita kisah cinta saya." -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nordin84 23-11-2020 11:15 AM
ko yg mengundang.. kata muak plk.. sesuatu sgt
Quote LadyCarefree 23-11-2020 11:16 AM
Edited by LadyCarefree at 23-11-2020 07:58 PM

Nak privasi tp post gambar pegang tangan. Dahla pakai tudung. Ok iols husnozom ler tu mahram dia.

*****edited sebab iols minta orang yg cakap tu bg screenshot. So dia pi balik check gosip ntah kt mana. iols cuak sbb ingat info dari dia. Rupanya dia bergosip dgn orang. Cis. Maka iols sendiri gigih cari kt ig dr mus. Jumpa lain bukan juling. Adoyai. Si visha barbi. Note to self: jangan sebar gosip unless sendiri baca atau nampak atau tahu. Maap ye chuols.
Quote meteorspeed 23-11-2020 11:20 AM
Enyampah aku dia nie.. Lapar attwntion.. Kalu nak berahsia ngapa lwtak, gambar pegang tangan
Quote c===8 23-11-2020 11:22 AM
macam gempal je tangan pakwe dia
Quote mrsbob87 23-11-2020 11:24 AM
such an attention seeker
Quote sukacactus 23-11-2020 11:26 AM
So3 apa motif ko letak pic sebegitu
Mmg ko nak org berteka teki kan
Mmg ko nak org tya kan
Mmg ko nak nama ko naik kat forum kan3
Quote youell 23-11-2020 11:39 AM
Sblm ni..suka je Kat zulin..tp lately..dia yg mengundang kecaman..
Quote woven11 23-11-2020 11:43 AM
..”mahu menjalani kehidupan secara privasi”... tapi saje upload gambar yg boleh mengundang spekulasi. Attention seeker
Quote depresio 23-11-2020 11:44 AM
Duhhhhhhhhhhh
Quote salmon-suki 23-11-2020 11:44 AM
Boooooooo...pegang tgn berlainan jantina pun haram mlainkan adik beradik je wehhhhh..

Nak org bercakap psl karier tp karier pun ke laut,up psl jantan je utk kekal relevan dlm industry..time bdn besar dulu xleh nak up cenggini kan,so bila dah kurus,ada calon, buat laa mcm2 kontroversi utk disebut2..
Quote salmon-suki 23-11-2020 11:45 AM
LadyCarefree: Nak privasi tp post gambar pegang tangan. Dahla pakai tudung. Ok iols husnozom ler tu mahram dia.Semalam iols terbaca org citer dia ni nk saman sbab a ...


tepek sini sis apa doc tu ckp..biar dia rasa..nak menipu je kan..

And ai xleh husnuzon laa..mahram ke tak,post gmbr mngundang gini,motip apoooo~
Quote kirana_22 23-11-2020 11:48 AM
Iols yakin org yg pegang tgn tu mahram dia.. Rasanya dah byk kali kontroversi, sheols tak sebenak itu kot. Namun demi nak terus kekal relevan dlm industri sheols harus bikin havoc sekali sekala..
Quote bintangct 23-11-2020 11:49 AM
LadyCarefree replied at 23-11-2020 11:16 AM
Nak privasi tp post gambar pegang tangan. Dahla pakai tudung. Ok iols husnozom ler tu mahram dia.

...

baca kat mana?
ada si julin ni feedback apa2 ke?

nape la susah sgt nk ngaku.. aritu mike ada ckp dlm meletop kot Dia kata nk buat bariatic ni utk kesihatan ok tp bkn utk cantik.. agak2 perli zulin tak?
Quote LostStar 23-11-2020 11:49 AM
Bawang putih bawang merah bawang holland

#biarlahrahsia
#mendoakanlebihbaik

Dia bagi hint bawang holland... matsalleh la gamaknya tu..
Quote Tinot7 23-11-2020 11:49 AM
Iols speku itu mahram dia.
Quote anilanil 23-11-2020 11:51 AM
Apala yg minah terdampar ni fikirkan masa amik gambar pegang tgn bukan muhrim tu. Ko dah la selebriti berhijab  bukan org awam yg berhijab. Walaupon dosa sama je nilainya jaga la nama baik diri sendiri. Kena hencap tau pulak sentap.
Quote Kurex 23-11-2020 11:51 AM
Pompuan ni asyik pasal jantannnnnn je la. Puihhhhh
Quote nurbaya 23-11-2020 11:52 AM
Macam biasa....kalau tak sebab kurus...sebab jantan....tu jelah yg kau mampu duyung terdampar oii
Quote Acikgomen 23-11-2020 11:53 AM
Taknak kongsi takut jadi mcm pengalaman lepas katanyeh
Masalahnye pengalaman tedampar chuols yg lepas2 pun tadek sapa hingin nak tau gerangan bakal laki ko melainkan ko sendiri yg meroyan tibahhhhhh tak jadi kawen
Dah meroyan gitu siap buat mv pun tadek sapa jugak hingin nak tau jantan mana yg mendampar kan ko
Sudah la baik ko berenti je jadi retis, menyemak betul

Lihat semua komen(110)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 04:08 PM GMT+8 , Processed in 0.080806 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top