CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Video@CARI Gaya Hidup Lihat artikel

Kongsi Video Ayah Sado, Ramai Tawar Diri Nak Jadi Ibu Tiri

21-11-2020 10:53 AM| Diterbitkan: rikuren| Dilihat: 9875| Komen: 66|Original author: Oleh: Rikuren

Description: Kongsi Video Ayah Sado, Ramai Tawar Jadi Ibu Tiri


Umur 53 masih handsome dan tegap kan?

Perkongsian Murni Hidayah Azman ini telah memberikan inspirasi buat kita semua. Video ayahnya Tang Teik Ghee/ Azman Tang Abdullah berusia 53 tahun telah meraih perhatian netizen di Twitter.


Ayahnya yang juga seorang jurulatih kecergasan profesionaldan pernah memenangi gelaran Mr Malaysia dalam sukan bina badan sebanyak 2 kali,  sering berkongsi tips kecergasan padanya setiap kali mereka bertemu.


Dalam video yang dikongsikan dapat dilihat prestasi ayahnya yang masih bertenaga walau sudah meningkat usia.

Menurut Murni, berbeza dengan trainer lain, Azman melatih klien untuk mendapatkan tubuh badan sasa tanpa menggunakan steroid kerana telah mengalami gangguan jantung apabila mengambil bahan tersebut. Sejak itu, dia lebih gemar mengamalkan cara semulajadi.

Kredit foto: Twitter

Terkini, dia lebih berminat untuk  melatih individu yang berpenyakit kronik seperti kencing manis dan sakit jantung.

Kredit foto: Twitter

Meninjau ke ruangan komen, ramai netizen meminta agar Azman mewujudkan saluran Youtube untuk berkongsi tips-tips senaman dan diet yang betul.

Kredit foto: Twitter via Lobak Merah

Ada juga netizen yang nakal menawarkan diri menjadi ibu tiri pada Murni kerana status ayahnya seorang bapa tunggal. Mengambil kesempatan betul korang ni.
Kredit foto: Twitter via Lobak Merah

Tidak dinafikan apabila mengamalkan gaya hidup sihat, kita akan kelihatan lebih muda dari usia sebenar. Encik Azman adalah buktinya. -CARI



8

Bagus
6

Marah
7

Terkejut
11

Sedih
8

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (46 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote blekkep 21-11-2020 11:01 AM
agak lazat
Quote LadyCarefree 21-11-2020 11:02 AM
Kalau sayang, kalau rindu, dah kenapa kau nak maki pulak? Cer cakap BM. Celaka, aku rindu papa. Apo?
Quote AbukRokok 21-11-2020 11:10 AM
ehhh bukan pompuan xsuka dan geli dengan sado  sado ke?
biarlah lean2 je jangan sado berketul sana sini mcm katak
Quote sarah82 21-11-2020 11:13 AM
LadyCarefree replied at 21-11-2020 11:02 AM
Kalau sayang, kalau rindu, dah kenapa kau nak maki pulak? Cer cakap BM. Celaka, aku rindu papa. Apo?

Tang mana dia maki? Iols baca 2-3 kali tapi tak nampak pun ayat maki.. Ka mata iols dah dok alam asgard
Quote missyL 21-11-2020 11:23 AM
sarah82 replied at 21-11-2020 11:13 AM
Tang mana dia maki? Iols baca 2-3 kali tapi tak nampak pun ayat maki.. Ka mata iols dah dok alam a ...

Damnnn i miss him tu hahaha.
Quote sarah82 21-11-2020 11:25 AM
missyL replied at 21-11-2020 11:23 AM
Damnnn i miss him tu hahaha.

Hahaha.. Choiii.. Aku terlepas pandang.. Tapi mmg biasanya budak2 muda ckp mcm tu kan?
Quote missyL 21-11-2020 11:28 AM
sarah82 replied at 21-11-2020 11:25 AM
Hahaha.. Choiii.. Aku terlepas pandang.. Tapi mmg biasanya budak2 muda ckp mcm tu kan?

Bese la tu mix English malay lagii twitter hahah.
Quote LadyCarefree 21-11-2020 11:28 AM
sarah82 replied at 21-11-2020 10:25 AM
Hahaha.. Choiii.. Aku terlepas pandang.. Tapi mmg biasanya budak2 muda ckp mcm tu kan?

A ah. Urban le konon guna damn fuck shit segala. iols allergic orang guna all these profanities like they are cool words.
Quote gideoncross 21-11-2020 11:28 AM
Kurex suka ni tpi iol lgi suka, lazat je. Umur iol 29 & dia 53 tu x jauh lh.
Quote gideoncross 21-11-2020 11:30 AM
missyL replied at 21-11-2020 11:23 AM
Damnnn i miss him tu hahaha.

Tu x mnyumpah lah lol.
Quote sarah82 21-11-2020 11:30 AM
LadyCarefree replied at 21-11-2020 11:28 AM
A ah. Urban le konon guna damn fuck shit segala. iols allergic orang guna all these profanities li ...

Entah.. Iols kat wasap.. Kalau reply dgn family.. Iols x ckp mcm ni.. Kalau latah jatuh barang.. Iols sebut Jebonnnnnnnn..
Quote gideoncross 21-11-2020 11:30 AM
LadyCarefree replied at 21-11-2020 11:02 AM
Kalau sayang, kalau rindu, dah kenapa kau nak maki pulak? Cer cakap BM. Celaka, aku rindu papa. Apo?

Tu x mnyumpah lh lol.
Quote sarah82 21-11-2020 11:31 AM
missyL replied at 21-11-2020 11:28 AM
Bese la tu mix English malay lagii twitter hahah.

Dulu aku ada gak campur.. Skrg kat ig.. Aku sedaya upaya taip dalam BM tanpa campur2..bahasa inggeris x bagus.. Hahahaha.
Quote gideoncross 21-11-2020 11:31 AM
LadyCarefree replied at 21-11-2020 11:28 AM
A ah. Urban le konon guna damn fuck shit segala. iols allergic orang guna all these profanities li ...

Iol biasa je guna prktaan camni esp klau tngh trkjut haha.
Quote gideoncross 21-11-2020 11:32 AM
sarah82 replied at 21-11-2020 11:31 AM
Dulu aku ada gak campur.. Skrg kat ig.. Aku sedaya upaya taip dalam BM tanpa campur2..bahasa ingge ...

Somehow I prefer English je haha.
Quote sarah82 21-11-2020 11:34 AM
gideoncross replied at 21-11-2020 11:32 AM
Somehow I prefer English je haha.

Iols tulis semua BM.. baik tulis dlm bm dahntau mahir dari peningkan pembaca baca status mixed bahasa kan.. Hahahaha..
Quote Kurex 21-11-2020 12:10 PM
Semoga dapat terjatuh dalam dakapan daddy sambil daddy angkat naik ke kabinet dapur
Quote lattehazelnut 21-11-2020 12:11 PM
Damn i miss my papa lepas tu bubuh pic mcm tu..
Biar betul dik..
Quote sarah82 21-11-2020 12:15 PM
Taj la ensem sangat kat mata aku
Masuk balik sebab lupa baca ayat pujian dia ttg bapa dia

Lihat semua komen(66)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2021 12:57 PM GMT+8 , Processed in 0.091055 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top