CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Raja Afiq Mengaku Suka Wanita Lebih Berusia

21-9-2020 01:08 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 11685| Komen: 72|Original author: Oleh: Saiful

Description: Jarak lima tahun tak menghalang cinta Raja Afiq,26 terhadap Soffwany Yusoff, 31.
Jarak lima tahun tak menghalang cinta Raja Afiq,26 terhadap Soffwany Yusoff, 31.

Aktor ini juga tak malu mengakui pernah berkawan dengan ramai wanita yang lebih berusia sebelum ini.


Foto: IG
"Beza hanya lima tahun, tiasa masalah. Tentang Soffwany, saya jarang jumpa perempuan lembut, bila tengok dia terus tertarik dan rasa menyenangkan hati. Dia pun faham dengan kerja kita dalam industri ini, jadi banyak keserasian.

"Tengok Soffwany terus rasa nak kahwin. Saya mula serius kenal dia pada awal tahun ni, walaupun perkenalan singkat tapi rasa macam dah lama kenal," katanya kepada mStar Online.



Pasangan ini selamat bernikah pada Sabtu lepas di Shah Alam.

Afiq menyerahkan wang hantaran RM15,000 dan mas kahwin sebanyak RM1101.



Sementara itu Soffwany kata, "Suami tak larang tugas saya sebagai anggota DRM, dalam masa yang sama saya aktif dalam bidang nyanyian." -CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KBW2 21-9-2020 01:26 PM
whoareyuuuus?
Quote TomyamPuteh 21-9-2020 01:34 PM
Umo 31 setakat dua ank blh lg tu
Quote umbut 21-9-2020 01:37 PM
Cantik bini
Quote minah_selekeh 21-9-2020 01:40 PM
5 tahun takde la banyak sangat..
Quote mamajawie 21-9-2020 01:42 PM
huduhnya pesen baju kelabu tu..

tu jer nak komen
Quote lattehazelnut 21-9-2020 01:54 PM
Knp gambar kawin biasa2 kat ig lawa
Quote buragazz 21-9-2020 02:12 PM

Aku baru nak kemukakan persoalan yang sama...
Quote Nes3in1 21-9-2020 02:27 PM
Tahniah dek. Semoga bahagia hingga akhir hayat. {:run
Quote innocentsangat 21-9-2020 02:28 PM
Ok laaaa. Tak kolot. Selalu lelaki tak suka perempuan tua. Heeeee
Quote lavendernovella 21-9-2020 02:36 PM
La muda lagi raja ni. Ingatkan bininya lagi muda dari dia.
Quote MadameOnion 21-9-2020 02:36 PM
wife dia before this janda ke?
Quote mieymiey 21-9-2020 02:37 PM
Memula nampak gambar Raja Afiq ni kahwin, ingatkan dengan pompuan lain. Rupanya dengan akak polis yang sama yang iols baca kat porem sebelum ni. Lain bebenor yer muka sheols banding dalam ig.
Quote riyadhK 21-9-2020 02:49 PM
@Kurex taknak bersemoga dengan raja afiq ni ke
Quote ninjago 21-9-2020 02:55 PM
tapi tgk cam dia lagi tua je dari wifey
Quote Themilo 21-9-2020 03:01 PM
riyadhK replied at 21-9-2020 06:49 AM
@Kurex taknak bersemoga dengan raja afiq ni ke

@Kurex mengaku suka jejaka lebih berusia.. tajuk thread terpanazzzz
Quote miemiecha 21-9-2020 03:22 PM
mek terrtengok gambo n mek buka lah  vid kawen di ig, maaf k..
entah ler, x de lawa n x naik seri...
gaun dia x kemas,. sian plak tgk..
Quote husna_amal 21-9-2020 03:28 PM
Semoga perkahwinan kekal bahagia.
Quote nia_salina 21-9-2020 03:35 PM
lahhhhhh dia ni baru 26!!! patutla kt ig mcm unmature sikit. iolz igt dia dh 30++++
Quote RatuDunia94 21-9-2020 03:44 PM
Nama bini heols mcm nama cecair pelembut baju..

Lihat semua komen(72)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 07:33 PM GMT+8 , Processed in 0.075718 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top