CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Suami Puji Masakan Mira Filzah, Peminat Yang Teruja!

21-9-2020 11:22 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 34782| Komen: 243|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sejak lepas kahwin, semua benda pun Mira Filzah dan suaminya, Wan Emir buat sama-sama.
Sejak lepas kahwin, semua benda pun Mira Filzah dan suaminya, Wan Emir buat sama-sama.

Masa Mira masak pun suami temankan. Tak nak berenggang langsung.


Foto: IG
Baru-baru ini melalui IG Story, Mira ada memuat naik video menyaksikan dirinya sedang memasak hidangan makan malam.

Dapat dilihat Emir pun ringan tulang membantu bersama.

Kredit foto: IG
Mira gembira sungguh tengok suaminya makan dengan penuh selera sampai habis semua lauk.


Dalam masa yang sama, Wan Emir juga sempat memuat naik IG Story, memuji masakan isteri tercinta.

"Seriously, deliciously good!" tulisnya.

Kredit foto: IG
Di Twitter ramai yang teruja dan memuji-muji pasangan pengantin baru ini.

Kredit foto: Media Hiburan
Masing-masing mendoakan agar hubungan mereka kekal hingga ke syurga. -CARI
3

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote YomiuriLandMae 21-9-2020 11:25 AM
menguap
Quote wickedwisdom 21-9-2020 11:26 AM
hurmmmmmmmmmmmmmmm
Quote friedfishsoup 21-9-2020 11:27 AM
Edited by friedfishsoup at 21-9-2020 11:53 AM

Gigih Saiful gi search twitter dengan keywords 'mira Filzah masak'.

Oh gambar RotiKaya rupanya
Quote apedehal 21-9-2020 11:27 AM
Adei knp la jakun sgt netizen nyer pun
Quote VespaSilbe 21-9-2020 11:28 AM
Aku nampak tak sedap pun
Quote rotijohanz 21-9-2020 11:30 AM
2 ketol piljah dgn emir ni xdak aper pun....
tp netizen bbnu yg over the top....
menyampah
sumer pgntin bru mcm tu.....
aper igt pilja emir jer?
Quote friedfishsoup 21-9-2020 11:30 AM
Menjemput @Kurex  dengan laharan dan @kiah_mai_pulak  dengan gelabah teks
Quote anggeriklatifah 21-9-2020 11:31 AM
kenapa aku nampak tak sedap dan look like baby punya food
yg mak2 selalu buat lepas baby umur 6 bulan?
Quote rifaa 21-9-2020 11:32 AM
aku baru kawen dulu, masak hangit pon sedap
biasalah baru kawen...semua wangiii no kutuk2 xsedap bagai
Quote lil_honey 21-9-2020 11:33 AM
ariani pon dok over kan diorang ni, siap mrs emir..adoi..muak aku tgk..tayah la hype kan sgt diorang nih.
Quote Kurex 21-9-2020 11:36 AM
Kosserrr la cibai
Quote Annehamid 21-9-2020 11:36 AM
Iol takde issue dgn minah ni. Tapi cukup cukup feed bbnu dgn melodrama mcm ni. Yang buat mereka berangan dan fikir itula life berpanjangan lepas nikah. Hujung2 bila truth hurts n reality bites tu nanti ramai kecewa. Mulalah masuk krt utk benda remeh temeh.
Quote fazila17 21-9-2020 11:39 AM
Muntahhhh
Quote rosasen 21-9-2020 11:39 AM
baru masak megi ngn laki aku smlm...
Quote chekacheku 21-9-2020 11:40 AM
Untungla kahwen di saat xde sape yg kawen..semua limelight dpt kt dorg
Quote Lailerthee 21-9-2020 11:41 AM
I ols dari mula kahwen sampai skrg suami tlg kat dapur... xd pon nk post2 ig... sbb da mmg tanggungjawab bersama. Tapi ye laa i ols bukan mira filzah hahahahaha
Quote Nana_Man 21-9-2020 11:44 AM
Baru kawin... nanti dah ada anak, sorang kt dapur,sorang jaga anak..
Quote lifeline 21-9-2020 11:46 AM
ya Allah boringnyaaaaaaaaa cerita deme niiii
tolonglah netizen stop lahhhhhhh cerita pasal depa dua org ni
ok now aku lg suka shal ngn imar tu
lek2 je sempoi je jadi diri sndir xde nak acah2 couple islamic konfirm masuk syurga sgt!
Quote ais_kosong 21-9-2020 11:46 AM
Normal ja newly wed macam ni.

Lihat semua komen(243)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 08:25 PM GMT+8 , Processed in 0.127764 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top