CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nina Iskandar Dah Berhenti Berlakon?

18-9-2020 12:40 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 6556| Komen: 24

Description: Lama tak nampak Nina Iskandar berlakon sampai ada yang kata pelakon ini dah berhenti dari bidang lakonan.
Lama tak nampak Nina Iskandar berlakon sampai ada yang kata pelakon ini dah berhenti dari bidang lakonan.

Namun Nina menafikannya dan menjelaskan dia terkandas di Brunei selepas bersalin anak pertama Disember lepas akibat penularan Covid-19.




"Ramai yang tanya saya dah bersara ke? Saya rancang balik ke Malaysia dan mula berlakon semula lepas habis pantang tapi Covid-19 pula berlaku," katanya seperti dipertik dari mStar Online.

Tambahan pula bayinya masih kecil dan risiko jangkitan agak tinggi terutamanya jika dia kembali bekerja dan bertemu orang ramai.

Foto: IG
"Keadaan di Brunei dah okey, cuma kalau nak balik Malaysia banyak prosedur," tambahnya.

Nina berkahwin dengan pengarah Azlan Adzanan pada April 2019 dan dikurniakan seorang anak lelaki Disember lepas. -CARI


Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prettyuglybabe 18-9-2020 01:28 PM
nak kena tekan calculator ke tak ni?
Quote Kebabomb 18-9-2020 01:44 PM
Ada aku kisah?
Quote sukacactus 18-9-2020 01:48 PM
Aku tgk dia ni teringat nama laki dia, Lan Lebah
Quote ninjago 18-9-2020 01:50 PM
baby dia cuteeee
Quote Orix 18-9-2020 01:55 PM
duk jelah brunei tu....
Quote makadek 18-9-2020 02:03 PM
Dia ni cantik sangat tnpa mekap pn suka tgk
Quote TomyamPuteh 18-9-2020 02:21 PM
Pernah nmpk dia irl.Mmg cantik
Quote buapakperut 18-9-2020 02:43 PM
bagai melukut tepian ganntang, hilang tak berrkurang, hadir tak menambah
Quote NekNgah 18-9-2020 02:45 PM
Comelnya baby dia, dobob.  Rasa nak gigit-gigit.
Quote husna_amal 18-9-2020 03:35 PM
Gambar pertama tu ingatkan baby girl lah.
Quote cmf_premierleag 18-9-2020 03:37 PM
kalo ko berenti pun akak x perasan dekkk
femes ker kauuu???
mohtep akak x kenal kau?
Quote mieymiey 18-9-2020 03:39 PM
Chuols tak berlakon pun takder siapa yang perasan.
Tapi anak chuols comey, ikut gene mak.
Quote airisa 18-9-2020 03:51 PM
suka tgk dia tanpa mekap kening tebal tu.. jadi lemas bila dia mekap & tebalkan kening ...
Quote airisa 18-9-2020 04:00 PM
suka tgk dia tanpa mekap kening tebal tu.. jadi lemas bila dia mekap & tebalkan kening ...
Quote minahmanja 18-9-2020 04:10 PM
dia ni berlakon bagus.. lg bagus dr sesetgh artis tu..
Quote jijilaaa 18-9-2020 04:26 PM
aku suka tgk body si pompuan ni...curvy weh
Quote Joysparta 18-9-2020 05:06 PM
kenal dia ni pun sbb dia kembali free hair selepas berhijab sekejap dulu...

ala2 mek embong n uq senmawar...
Quote kerz 18-9-2020 05:09 PM
cmf_premierleag replied at 18-9-2020 03:37 PM
kalo ko berenti pun akak x perasan dekkk
femes ker kauuu???
mohtep akak x kenal kau?

Helo sis femes la sis dia blakon jd watak bini mangsa belasah shukri yahya dlm drama bulan romadon tuu..rating pun belas2 jota..fenomena tu..terus naik saham di mata acik2 forum
Quote Suchi 18-9-2020 08:14 PM
Dia ngn laki dia ke tersadai kat sana?
So takleh nak kije la kan

Lihat semua komen(24)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 06:24 PM GMT+8 , Processed in 0.193312 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top