CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Best Ke Guna Agama Sebagai Tiket Untuk Caci Orang?" - Nabil Mahir

3-9-2020 04:23 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 11134| Komen: 60

Description: Nabil Mahir menerusi hantaran di Instagramnya meluahkan rasa kesal terhadap segelintir pihak yang menggunakan agama untuk menghamburkan cacian.
Nabil Mahir menerusi hantaran di Instagramnya meluahkan rasa kesal terhadap segelintir pihak yang menggunakan agama untuk menghamburkan cacian.

Lebih melucukan katanya, ada pihak sanggup buat akaun palsu semata-mata untuk meninggalkan komen negatif dan mengutuk.





Pengacara dan juga tunang kepada Ayda Jebat itu bagaimanapun memohon maaf andai terlebih terkurang kerana dia juga manusia biasa.

"Saya doakan kepada semua moga sebarang masalah yang anda lalui, moga dipermudahkan dan diberi kebahagiaan," tulisnya.


Kredit foto: IG Nabil Mahir


Mungkinkah kata-kata Nabil itu ditujukan buat mereka yang mengecam fotonya berpelukan dengan Ayda Jebat ketika Hari Kemerdekaan, baru-baru ini? - CARI
2

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sweetfasha 3-9-2020 04:29 PM
hah peluk.. peluk lah peluklah lagi

tak boleh ditegur jangan buat benda agama larang. bukan semua org maki.. ko je perasan
Quote Kurex 3-9-2020 04:48 PM
Pelahap...........
Quote Joysparta 3-9-2020 04:56 PM
Hahahha..statemnet hok jate ni..buat aksi mtk kecam..lps tu tunggng agama lak..
Yg garit pun nak hug2 bagai...2x5 je

Mmg sepadan la dua badigol tu..
Quote Miawlover 3-9-2020 05:00 PM
Gedik betul yg minta hug tu.  Garit sgt.
Quote Joysparta 3-9-2020 05:22 PM
Miawlover replied at 3-9-2020 05:00 PM
Gedik betul yg minta hug tu.  Garit sgt.

kentot tgh wangi sis..
Quote mieymiey 3-9-2020 05:25 PM
Hug meh kepala otak ko!
Quote Miawlover 3-9-2020 05:25 PM
Joysparta replied at 3-9-2020 05:22 PM
kentot tgh wangi sis..

Hahaha. Tak tahu pulak ada kentut bau wangi.
Quote TomyamPuteh 3-9-2020 05:30 PM
Dh korang pon mengundang
Quote CikRosee_ 3-9-2020 05:30 PM
Mcmna la org x caci ko sbb perangai ko dgn ayde sebat yg bergambar begitu dan peel ko yg nth ape2 tu mulut netizen mna boleh tutup hadap jelah ye
Quote shark_eow7 3-9-2020 05:31 PM
halah halah.. kau yg post meminta org maki pastu nak wat statement mcm kau jadi victim. menyampah la aku.. cyst tak yah amek dah la dia ni berlakon...
Quote irish_ieka 3-9-2020 06:01 PM
percayalah couple ni takkan lama. childish sgt dua2 ekor pon
Quote umbut 3-9-2020 07:11 PM
Lenkali ko tutup komen.. biar acik bawang ala2 ustazah lobai panas bontot x dapat komen
Quote kivio 3-9-2020 07:16 PM
irish_ieka replied at 3-9-2020 06:01 PM
percayalah couple ni takkan lama. childish sgt dua2 ekor pon

Sure thing. Salu camtu. BBNU wicet showoff namampos punyala takut org kebas bfgf dia. Lepas kawin baru tau langit tinggi rendah.
Quote nuril86 3-9-2020 07:19 PM
knpelaa xnk kawen je terus... biler org tegur taw plak ko sentap...
Quote diss69 3-9-2020 10:16 PM
Dh tu, nikah laa cpt2...
Quote bungarose 3-9-2020 10:40 PM
diss69 replied at 3-9-2020 10:16 PM
Dh tu, nikah laa cpt2...

Betul u
Nikah ajer cepat2
Baru orang tak bising
Quote mu@h@h@ 3-9-2020 10:47 PM
Mak ayah diaorg xmarah ke bila tgk gambar cmtu.. ke mak ayoh xde intenet? Ke mak ayoh xberani caci maki?
Quote msdummy.2018 3-9-2020 11:42 PM
double post
Quote msdummy.2018 3-9-2020 11:42 PM
aku reserve comment aku dulu smpilah.....

Lihat semua komen(60)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 09:44 AM GMT+8 , Processed in 0.084077 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top