CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Neelofa Letak Jawatan Sebagai Pengarah AirAsia

20-8-2020 02:23 PM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 19448| Komen: 85|Original author: Oleh: kp5x

Description: Kredit foto : Pinterest.comPelakon, pengacara dan ahli perniagaan, Noor Neelofa Mohd Nor, 31 telah meletakkan jawatannya sebagai Pengarah Bebas Bukan Eksekutif di Air Asia Group Berhad.Kredit foto : B ...

Kredit foto : Pinterest.com

Pelakon, pengacara dan ahli perniagaan Noor Neelofa Mohd Nor, 31 meletakkan jawatannya sebagai Pengarah Bebas Bukan Eksekutif di AirAsia Group Berhad.


Kredit foto : Bursa Malaysia

Kredit foto : newstelco.com


Menurut pengumuman yang dibuat AirAsia Group Berhad di Bursa Malaysia semalam, surat perletakan jawatan Neelofa bertarikh 17 Ogos 2020 itu menyatakan komitmen peribadi sebagai alasan bagi perletakan jawatan tersebut. - CARI
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (4 people)

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Knowlee 19-8-2020 09:08 PM
Sbb dah takde income ke?
Quote lolipopbiru 19-8-2020 09:09 PM
Edited by lolipopbiru at 19-8-2020 09:16 PM

pandangan peribadi-

mungkin lofa dah rasa air asia xbg sebarang keuntungan pada dia memandangkn skrg kn sektor penerbangan tgh down sbb COVID.

mungkin juga rasa terbeban utk bg “buah fikiran” sbg non exec utk menaikkan sales air asia. so better dia cabut awal awal. malas nk serabutkan fikiran.

dan mungkin nak kawin? haha
Quote Rhyno 19-8-2020 09:10 PM
apa sumbangan2 Lopak ni terhadap Air Asia?
Quote cikrosienona 19-8-2020 09:16 PM
Rhyno replied at 19-8-2020 09:10 PM
apa sumbangan2 Lopak ni terhadap Air Asia?

Marketing, menarik lebih ramai peminat Lofa untuk naik AA.

Quote kiah_mai_pulak 19-8-2020 09:19 PM
hahhahahahahahahahhahahahahahahhahaa
Quote kiah_mai_pulak 19-8-2020 09:19 PM
ok jap, dh tu kita semua nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote mzsnam 19-8-2020 09:39 PM
kalau bukan sbb neelofa pon org still naik air asia sb  murah. bukan sebab lofa ye. hahah
Quote danieladam 19-8-2020 09:42 PM
Neelofake x memberi apa2 sumbangan pada AA pon. Elok la  letak jawatan.
Quote Stingerstrike 19-8-2020 09:42 PM
Rhyno replied at 19-8-2020 09:10 PM
apa sumbangan2 Lopak ni terhadap Air Asia?

Image Buah Susu....
Quote Rhyno 19-8-2020 09:44 PM
cikrosienona replied at 19-8-2020 09:16 PM
Marketing, menarik lebih ramai peminat Lofa untuk naik AA.

berapa kerat je peminat Lopak mampu naik AA yach?
Quote naina 19-8-2020 10:02 PM
Maybe dia xsampai hati dpt payment bulan2 tanpa apa2 sumbangan sedangkan ramai staff kena buang keje.
Quote Aunty_Acid 19-8-2020 10:08 PM
kureng fasih bhs omputih ke
Aaaa apa tu aaaaapa tu
Quote misuke 19-8-2020 10:13 PM
kiah_mai_pulak replied at 19-8-2020 09:19 PM
ok jap, dh tu kita semua nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?

buang je la tekkk ko tu kiah.. asyik nk gelabah ja
Quote YomiuriLandMae 19-8-2020 10:14 PM
agaknya airasia xde letak gmbr sheols terpampang besau2 dkt body kapal terbang kot.. that's why..
Quote KIM.K 19-8-2020 10:14 PM
cikrosienona replied at 19-8-2020 09:16 PM
Marketing, menarik lebih ramai peminat Lofa untuk naik AA.

Apa pula promosi yg lopa buat

Zaman gawat ni tony fernan suh juhlop letak jwtn kot pasal tak kerja
Quote Rogue98 19-8-2020 10:15 PM
Kena paksa resign kut. Pilot stewardess pun ramai kena buang daa..mcm lah busy hari2 board meeting pun. Dapat buta2 RM250k setahun level non executive giler nak resign suka2hati kecuali kalau di suruh.  
Quote kaseh80 19-8-2020 10:16 PM
Sebab dah rugi ke???
Quote rotijohanz 19-8-2020 10:18 PM
Edited by rotijohanz at 19-8-2020 10:23 PM

iols syak sheols cpt cpt letak jwtn sblm air asia buang sheols......
yela kan air asia susut duit skrg......
kurg sikit malu.......
same mcm kes meletop.......
so bijak lopah
Quote aikee04 19-8-2020 10:22 PM
rotijohanz replied at 19-8-2020 10:18 PM
iols syak sheols cpt cpt letak jwtn sblm air asia buang sheols......
kurg sikit malu
same mcm kes  ...

....possible

Lihat semua komen(85)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 09:24 PM GMT+8 , Processed in 0.085135 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top