CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ernie, Syamel Rancang Terbit Lagu Kisah Percintaan Mereka Waktu Majlis Kahwin

19-8-2020 01:18 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6985| Komen: 33

Description: Hati sedang berbunga menghitung detik hari bahagia, Ernie Zakri mendedahkan dia dan tunang, Syamel sudah ada lagu kahwin mereka!
Hati sedang berbunga menghitung detik hari bahagia, Ernie Zakri mendedahkan dia dan tunang, Syamel sudah ada lagu kahwin mereka!

Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, meluahkan kepada Gempak rasa terujanya andai kata lagu kisah percintaan mereka dapat diterbitkan pada hari bahagia mereka nanti.



Kredit foto: IG Syamel

"Memang ada juga perancangan daripada pihak Syamel sendiri. Kalau nak terbitkan lagu itu mungkin sewaktu hari perkahwinan.

"Tengoklah macam mana, kalau sempat kami buat. Lagunya sudah ada, cuma, belum betul-betul duduk berbincang lagi. Kalau dapat terbitkan waktu hari perkahwinan nanti pun seronok juga," katanya kepada Astro Gempak.

Dedahnya, lagu duet mereka itu lebih kepada kisah yang sweet, bukan lagu sedih-sedih seperti sebelum ini.




Ernie dan Syamel bertunang pada 15 Ogos lalu dan merancang mengadakan majlis perkahwinan pada awal tahun depan. - CARI
1

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zehra2 19-8-2020 01:20 PM
sedap lagu erni malaysia prihatin..
murah rezeki ni..
Quote lasagna 19-8-2020 01:20 PM
buat lah byk lagu mana pun.. dah mmg korg penyanyi kann..
Quote helicornia 19-8-2020 01:43 PM
semoga berbahagia
Quote Kurex 19-8-2020 02:00 PM
Memang wajib ke nak buat bibir masa ambik gambar wahai syamela? Ke mata aku yg salah
Quote MsOryzaa 19-8-2020 02:20 PM
Senang majlis depa dua nie..x yah undang penyanyi hiburan tetamu..dua2 leh nyanyi..ehe
Quote gadget 19-8-2020 02:21 PM
nobody cares
Quote mizruncing 19-8-2020 02:22 PM
elok laa. dh lama tak de aura lagu duet yg serasi. blh kembalikan zaman nurul ajai dlu yg hael dayang dulu pn sekali tu je pas tu takde dh
Quote Kurex 19-8-2020 02:30 PM
Makan hati la @Themilo tak dapat syamel
Quote Themilo 19-8-2020 02:41 PM
Kurex replied at 19-8-2020 06:30 AM
Makan hati la @Themilo tak dapat syamel



muntah meols.. jangan kaitkan meols dengan heshe yach, not my taste..
Quote Kurex 19-8-2020 02:51 PM
Themilo replied at 19-8-2020 02:41 PM
muntah meols.. jangan kaitkan meols dengan heshe yach, not my taste..

Tak teringin ke main mekap2 dengan syamel
Quote husna_amal 19-8-2020 03:35 PM
Cantik gambar majlis pertunangan diorang ni.
Quote ninjago 19-8-2020 04:38 PM
suka tgk dorg dua nie.. sama2 matang. takde perangai2 pelik bbnu pun.

mmg ngam sgt la decide nak kawen dah.
Quote LembingDayanti 19-8-2020 04:48 PM
aku terperanjat la dia nak kawin ngan bapok ni. tapi mula2 aku husnuzon maybe bapok dah berubah. sekali aku tgk Tiktok jantan ni kemain suka dia buat video pakai wig jadi perempuan. wowwww good luck ernieee maybe ernie ni cepat terhibur
Quote YomiuriLandMae 19-8-2020 04:52 PM
dia telah menentukannya..
kita bertemu dan bercinta..
inilah oh takdirnya bukan kerana harta..
inilah citra cahaya cinta..
Quote Rhyno 19-8-2020 09:12 PM
Syamel dah buktikan heols bernafsu terhadap wanita. acik2 Caritizen dah boleh chill okay.
Quote NekNgah 19-8-2020 10:33 PM
Untunglah boleh buat lagu untuk wedding sendiri.  Kalau orang lain puas nak pilih-pilih.
Quote fuyupoktek 19-8-2020 10:36 PM
Mnyampah dedua ni. Dlu mamat ni pernah berimej bruno mars kejap kan
Quote sukacactus 19-8-2020 11:07 PM
Semoga dipermudahkan
Elok la xde gedik2 pun tiba2 bertunang dah
Bagai langit dgn bumi dgn si kemut sisters
Quote awenda507 19-8-2020 11:09 PM
Moga berkekalan

Lihat semua komen(33)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 10:48 PM GMT+8 , Processed in 0.182281 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top