CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Gigihnya! Netizen Kagum Lihat Lelaki Ini Pakai Face Mask Sedondon Dengan Tali Leher

21-8-2020 10:44 AM| Diterbitkan: rikuren| Dilihat: 11045| Komen: 39|Original author: Oleh: rikuren

Description: Lumrah wanita mesti nak nampak cantik untuk lebih yakin. Jadi bila bergaya, mesti 'match' dari hujung rambut ke hujung kaki. Warna tudung, baju, beg termasuk kasut mesti sepadan.
Kredit foto - Metro.co.uk


Lumrah wanita mesti nak nampak cantik untuk lebih yakin. Jadi bila bergaya, mesti 'match' dari hujung rambut ke hujung kaki. Warna tudung, baju, beg termasuk kasut mesti sepadan.

Hal sama juga mengenai seorang lelaki bernama Steve Montgomery dari San Antonio, Texas, Amerika Syarikat yang sangat gemar memadankan topeng muka agar sentiasa sedondon dengan tali leher. Rare kan!


Kredit foto: Twitter @ki_eeks


Gambar Steve dikongsikan anak perempuannya melalui Twitter yang agak kurang senang dengan gaya baru ayahnya. Namun, netizen kagum dengan semangat Steve yang sentiasa memadankan warna topeng muka dan tali lehernya setiap hari seperti dilaporkan Metro.co.uk.




Untuk info, Steve menghasilkan topeng muka daripada pocket square yang disertakan dengan tali leher dibelinya.


Kredit foto: Gambar Hiasan - Google

Menarik, kan! Yalah, selalunya golongan lelaki dikatakan tidak berapa menitikberatkan gaya mahupun padanan ketika memilih pakaian. 



Namun, Steve membuktikan sebaliknya. - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Scheherazade 21-8-2020 11:07 AM
Mmg true metrosexual uncle nih. Gigih! Nice! Haha
Quote mizruncing 21-8-2020 11:10 AM
hahahaha takpelaa trend
Quote syamzana 21-8-2020 11:32 AM
kagum kegigihan pakcik
mmg ada juai ye mask+necktie match gini?
Quote siputpepel 21-8-2020 11:36 AM
Nampak kemas sikit, ye dak?
Quote sarahmirza 21-8-2020 11:52 AM
Tie, mask, socks....ntah2 spender pun blue...
Quote whadda 21-8-2020 12:11 PM
hahaa cute je pacik ni.. tapi keciknye mask dia
Quote lavendernovella 21-8-2020 12:16 PM
Unik uncle ni. {:hooray
Quote LadyCarefree 21-8-2020 12:44 PM
syamzana: kagum kegigihan pakcikmmg ada juai ye mask+necktie match gini?



Tak tp beli tie dpat kain pocket dia buat mask
Quote saviour_09 21-8-2020 03:07 PM
aku all black je

abis cite
Quote buragazz 21-8-2020 03:08 PM
ok sebab belum ada yang cakap aku teringin...

Abis tu nak kene gelabah teks ke caner ni...
Quote epal21 21-8-2020 03:30 PM
A for effort pakcik ni. Takpelah drp selebet aje.
Quote any42 21-8-2020 05:13 PM
tp knapa ade mask yg nmpk mcm kecik. jnis pngemas, cermat xpe la tiap pg xkalut nk cri bju sluar stocking lps tu plih mask lg nk matchy2. hihi
Quote pooh~key 21-8-2020 08:03 PM
Apoooo? Berani heshe pakai mask tak ikut piawaian si @gadget , dekkkk??? Kau nak kena kecam ke dekkkk? Kau nak kena ceramah free pasal kegunaan mask dan tali leher ke dekkkk???
Quote aldehyde 21-8-2020 11:40 PM
Ritu menteri kewangan turun jb jumpa peg kanan kerajaan pon sama.. sedondon mask dgn baju batik
Quote mijot 22-8-2020 04:43 AM
so cute uncle...
lelaki metroseksual ni...
Quote gadget 22-8-2020 12:05 PM
contoh mat salleh sakai, pprt...
Quote gadget 22-8-2020 12:06 PM
pooh~key replied at 21-8-2020 09:03 PM
Apoooo? Berani heshe pakai mask tak ikut piawaian si @gadget , dekkkk??? Kau nak kena kecam ke dekkk ...

ko ni mesti batak mat salleh kan ..ko ingat mat2 salleh tu semua classy2?? kaya2?pandai2 ke semua?? masuk U ke semua? ramai aje yg sengkek,bodoh,bengap, pprt tau?...ko ni mesti asal sebut mat salleh/kokesen aje,jakun mcm berok mak yeh baru kuar hutan kan ...takyah nak impress aku suruh aku fikir "alamak, mat salleh pun pakai mask design2"...emm ko ni otak masih dijajah...kena brainwash sikit kasi bijak sikit...
Quote Suchi 22-8-2020 07:05 PM
Terganggu tengok orang pakai mask tak tutup abis macam seolah2 pakai mask saiz kanak2
Quote Suchi 22-8-2020 07:06 PM
any42 replied at 21-8-2020 05:13 PM
tp knapa ade mask yg nmpk mcm kecik. jnis pngemas, cermat xpe la tiap pg xkalut nk cri bju sluar sto ...

Tulaa tak suka tengok nampak mcm pakai mask kanak2 plak ke sebab muka besar sgt so mask saiz dewasa pun nampak cam kecik?

Lihat semua komen(39)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 05:22 PM GMT+8 , Processed in 0.084011 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top