CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Sharifah Rose Harap Dapat Buktikan Cintanya Terhadap Aazief Khalid

11-8-2020 11:25 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 58958| Komen: 191

Description: Bersemut ucapan Sharifah Rose sempena ulang tahun hubungannya dengan anak tiri Datuk Sri Siti Nurhaliza, Aazief Khalid.
Bersemut ucapan Sharifah Rose sempena ulang tahun hubungannya dengan anak tiri Datuk Sri Siti Nurhaliza, Aazief Khalid.

Ucapnya menerusi Instagram, dia berharap agar segala tindakannya dapat membuktikan kasih sayangnya terhadap Aazief.



Kredit foto: IG Sharifah Rose

Kata personaliti media sosial itu, menjalin hubungan dengan Aazief adalah keputusan paling tepat dalam hidupnya.

Walau banyak dugaan mendatang, dia tidak akan pernah teragak-agak memilih Aazief dalam hidupnya.



Sharifah juga menyifatkan Aazief sebagai insan yang menjadikan hari-harinya lebih baik. - CARI
2

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
3

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (16 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 11-8-2020 11:28 AM
Makin bertambahlah beban siti
Quote RatuDunia94 11-8-2020 11:30 AM
Eleh.. esok2 putus.. x sampai seminggu dh dpt pengganti.. mcm yg lepas2. Poodah... x payah nk "the best decision sangat lah"..
Quote bellaamsar 11-8-2020 11:41 AM
Kena beritahu jiran ke ni?
Quote nura19 11-8-2020 11:42 AM
Sejak pic free hair die tersebar jd x minat tgk die...
Quote husna_amal 11-8-2020 11:50 AM
Ingatkan berita dah nak nikah ke apa. Rupanya sekadar ucapan je
Quote Normabaru 11-8-2020 11:57 AM
Geli tgk bbnu bercinta... Bkn ade susah ape pon. Asik tayang mkn gelak mkn gelak then caption acah2 till jannah.. Pdhl studh ke laut...pastu grand wedding hujung2 kami xsehaluan..  Hmm
Quote kucingitam 11-8-2020 12:00 PM
RatuDunia94 replied at 11-8-2020 11:30 AM
Eleh.. esok2 putus.. x sampai seminggu dh dpt pengganti.. mcm yg lepas2. Poodah... x payah nk "the b ...

opkos la the best decision... bukan dating dgn mamat naik ex5..

Quote swateng1 11-8-2020 12:33 PM
bukti cinta kejadahhhhhhh
Quote hollahop 11-8-2020 12:34 PM
mkin over ye kau skang rose
Quote chekacheku 11-8-2020 12:37 PM
Xyah over sgtla..aritu ingt ngn tyra till jannah dah..sweet lbh dr yg ni lah pesen..
Quote makton 11-8-2020 12:46 PM
minah ni mcm poyo je
Quote dekmieDandy 11-8-2020 12:47 PM
aazief ni cepat betul botak ya

ke libido kuat sangat
Quote anaktoyol 11-8-2020 01:07 PM
tyra pun dulu karang berjela mcm ni jugak.... end up....
Quote shysari 11-8-2020 01:14 PM
Masing dah steady in life so kawin je lah
Sama mcm pasangan adik beradik ruhainess tu dah mcm laki bini tp tak nikah
Quote nurbaya 11-8-2020 01:28 PM
Memang la keputusan paling tepat.... Anak Datuk K.. mak tiri Siti Nurhaliza....ka-chinggg
Quote Ivysaur 11-8-2020 01:29 PM
Aduh... simpan la sikit dik oii kena tinggal nanti mana nak letak muka.
Quote transgenix 11-8-2020 01:37 PM
Kemain lg nak best decision bagai. Show off sgt nnt pape jd esok org lain lak remind kan psl best decision ko dik..kot laaa
Quote doubleA 11-8-2020 01:53 PM
Dia ni sejenis obses ke laki ke, dia ex mael izzani kan yg lepas break pun meratab kt mael lagi. Myb dah move on sejak dapat azif ni. Skg bbnu bertudung spesis merenyam ke mentang2 hijabista ig femes
Quote t_hahahaha 11-8-2020 02:40 PM
sape amek gambar diorg hampir peluk tu?

Lihat semua komen(191)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 07:11 AM GMT+8 , Processed in 0.069241 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top