CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Datanglah Jenguk Anak Atau Tanya Khabar Pun Dah Memadai" - Vivy

5-8-2020 10:46 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 33758| Komen: 107

Description: "Sejak diceraikan dengan talak tiga pada 4 November tahun lalu, proses pengesahan di mahkamah masih berlangsung sehingga hari ini."
"Sejak diceraikan dengan talak tiga pada 4 November tahun lalu, proses pengesahan di mahkamah masih berlangsung sehingga hari ini."

Isteri kedua Amar Asyraf, Vivy Jeffry berkata kepada Harian Metro bahawa pelakon itu memberikan kerjasama baik sepanjang usaha mereka menyelesaikan konflik rumah tangga.



Kredit foto: Harian Metro

"Saya berterima kasih kepada Amar kerana dia memberikan kerjasama yang baik untuk selesaikan masalah ini.

"Sebenarnya, ada beberapa dokumen yang tidak lengkap dan menyebabkan mahkamah tidak dapat memberikan keputusan rasmi berhubung perceraian kami," katanya.

Tambahnya, dia sangat berharap proses perceraian ini diselesaikan secepat mungkin dan dia mahu meneruskan kehidupan seperti biasa bersama anak.

"Namun, saya harap Amar sesekali datanglah jenguk anak atau bertanya khabar pun sudah memadai.


"Insha-Allah saya akan besarkan anak dengan sebaik mungkin dan berikan kasih sayang sepenuhnya," ujarnya.

Rahsia Vivy yang sudah berkahwin dengan Amar beberapa tahun lalu terbongkar apabila muncul wanita bernama Ellika Azman yang didakwa hampir berkahwin dengan aktor itu membuat pendedahan mengenainya. - CARI 

1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sweetgirl 5-8-2020 10:51 AM
tkejut baca title... ingat kan vivy mak itik td hehehehe... tanjat gegel
Quote miszclassique 5-8-2020 10:54 AM
Clickbait sungguh...ingatkan dah cash dah
Quote lattehazelnut 5-8-2020 11:00 AM
Haha pdan muka.. nak jd isteri ke2 lg..
Obviously laki tu jenis nak sedap je..
Quote husna_amal 5-8-2020 11:02 AM
Terpaksa cerita kat media bagi si amar ni alert sikit.
Quote lasagna 5-8-2020 11:21 AM
perghhh tajuk benang betul2 mengundang dol!!
suspen betul...
Quote dudaberhias 5-8-2020 11:23 AM
Ingatkan vivy yusof
Quote boojaat 5-8-2020 11:25 AM
Ingatkan tinbo
Quote blue^panther 5-8-2020 11:27 AM
TT kena tambah yajuk, vivy edisi whoareyussss. Tanjat gegirl baca, ingatkan tin vivy tadi....
Quote prettyuglybabe 5-8-2020 11:28 AM
so now mesti orang fikir dia ni better la dari syuk..
nak bersedap tetap kawin bukan simpan
Quote semahsally 5-8-2020 11:32 AM
kuss smangat..ingatkan tinbo..dah  la baru je post gmba lindungan kaabah berkucupan hihikss
Quote Joysparta 5-8-2020 11:34 AM
Igt mak itik..
mak itik masih bahagia ngan pak itiknya..
Quote dilah52 5-8-2020 11:39 AM
Fuh ingat tinvi.
Quote haryatie 5-8-2020 11:46 AM
tajuk mengundang sungguh
laku keras jugak jntn ni ek
ada jerk yg tersangkut
tp tu la..akhirnya  bercerai jugak
jd perempuan ni jgn takut kalau x kawin2
asal ada duit sendiri, kahwin bukan satu keperluan sgt
biar la lambat, asal dpt yg elok
kalau xde jugak, x payah la buat semak katil n rumah jerk
Quote mrsLY 5-8-2020 11:52 AM
sweetgirl replied at 5-8-2020 10:51 AM
tkejut baca title... ingat kan vivy mak itik td hehehehe... tanjat gegel

sama...ingatkan vivy mak itik jugak
Quote limaubali007 5-8-2020 11:55 AM
Sedih betul la zaman sekarang ni ramai lelaki yg tak bertanggungjawab..
Quote wookiehoney 5-8-2020 11:58 AM
masa kau dua orang membirah senyap sunyi pula.
ni sebok memekak suruh jenguk anak
Quote HappyGumbira 5-8-2020 11:58 AM
haryatie replied at 5-8-2020 11:46 AM
tajuk mengundang sungguh
laku keras jugak jntn ni ek
ada jerk yg tersangkut

meols sokong sepenuhnya
Quote mieymiey 5-8-2020 12:05 PM
Kemain tajuk. Nak capai KPI sangat nak dapatkan RM3k, sanggup tu letak Vivy padahal d Malaysia ni sorang jer Vivy yang dikenali ramai. Yang ni Vivy whoareyusssss.
Quote EvieWanKenobi 5-8-2020 12:06 PM
kena dengau dari dua2 pihak..
baru kecam sepuas hati..

Lihat semua komen(107)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 06:01 PM GMT+8 , Processed in 0.081736 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top