CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Perjuang Nasib Sahabat Teraniaya, Bekas Pembantu Aliff Syukri Tak Kisah Dihina

23-7-2020 04:14 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 12217| Komen: 54

Description: Bekas pembantu peribadi Datuk Seri Aliff Syukri, Melati Abdul Ghani atau Kak Mel kesal apabila dicaci dan dipandang hina selepas meluahkan perasaan apabila diberhentikan kerja oleh syarikat AS Legacy ...
Bekas pembantu peribadi Datuk Seri Aliff Syukri, Melati Abdul Ghani atau Kak Mel kesal apabila dicaci dan dipandang hina selepas meluahkan perasaan apabila diberhentikan kerja oleh syarikat AS Legacy Sdn. Bhd. 




Katanya, dia tidak kisah dikutuk kerana baginya tiada apa perlu ditakutka jika melakukan kebenaran.

"Matlamat saya satu saja iaitu memperjuangkan nasib sahabat yang teraniaya.

"Semoga Allah menyebelahi kebenaran," tulisnya.




Melati sebelum ini memaklumkan diberhentikan kerana syarikat usahawan kosmetik berkenaan sedang berdepan kerugian akibat penurunan jualan.





Kredit foto: IG Melati

Melati sepatutnya bakal menamatkan perkhidmatannya pada 5 Ogos 2020 depan dan merupakan antara pembantu peribadi Aliff yang paling lama berkhidmat dengannya. -  CARI
1

Bagus
2

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (5 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CiliPadiSedap 23-7-2020 04:34 PM
memang betul pe kak mel cakap. brape ramai kena buang kerja tu? duit nak cover kos resort janda baik tu
Quote Rogue98 23-7-2020 04:53 PM
Wow... Org kuat tok lip pun di buang nye.
Sebelum ni PA lelaki tu kan. Bertabah lah mmg dugaan pada semua orang skrg ni. Doakan PRU15 nanti BN kembali berkuasa supaya ekonomi negara dapat dipulihkan semula. Kadang2 kita ni bila dah kaya banyak duit kita jadi lalai dan tak tau bersyukur.
Quote Normabaru 23-7-2020 05:55 PM
Aik.. Vss xkan xde pampasan.. Nasibla kak mel.. Chuols sendiri pon keje dgn sotong ting tong.. Nak simpati pon xlalu
Quote bungarose 23-7-2020 06:56 PM
Harap bukan untuk content kontroversi yerr
Quote RatuDunia94 23-7-2020 07:03 PM
Mana tak ruginya.. tgok lah lifestyle owner nya.. berhabis duit mcm xde hari esok.. iols padankan je pengasan produk timbang kilo berlagak yg kerugian ni..
Quote CiliPadiSedap 23-7-2020 09:05 PM
Rogue98 replied at 23-7-2020 04:53 PM
Wow... Org kuat tok lip pun di buang nye.
Sebelum ni PA lelaki tu kan. Bertabah lah mmg dugaan pad ...

PA ajim dia yang saiz comel tu pun macam menunggu nasib. dia cari PA handsome2 muda2 untuk content youtube je .
Quote setori_mori 23-7-2020 10:12 PM
Tim PKP hari tu dia nak bayar gaji bebudak dia pakai duit gov tu je. Maksudnya dia taknak keluar duit company pun nak bayar. Wahh mcm orang lain tak de anak bini nak bgi mkan
Quote Perawankota 23-7-2020 11:14 PM
Apalah perangai...
Quote nia_salina 23-7-2020 11:25 PM
bagus ayat kak mel ni
Quote nia_salina 23-7-2020 11:26 PM
setori_mori: Tim PKP hari tu dia nak bayar gaji bebudak dia pakai duit gov tu je. Maksudnya dia taknak keluar duit company pun nak bayar. Wahh mcm orang lain tak d ...


teringat kokping pun ada explain panjang pasal ni. berenti kan staff ke unpaid cmtu la sbb nk staf dia boleh aply yg bantuan gomen. ada dia tulis kt ig dia
Quote lattehazelnut 24-7-2020 05:38 AM
Hmm makan popcorn je la alif syukri ni
Sampai cerai dgn bini pun boleh buat gimik utk viral
Menda camni tgk je la
Quote vee_zara 24-7-2020 07:00 AM
Dari awal dia muncul dalam sosial media tahu dah dia ni jenis kedekut. Sometimes i curious dengan koleksi handbag dia. Itu semua tin syid yang punya ke? Macam tak prnah nampak sgt dia pakai semua collection tu. Dah knapa si tok lip ni nak simpan collection handbag pompuan? . Dah la nampak fake mcm gred AAA
Quote diss69 24-7-2020 07:34 AM
Berapa ramai pekerja tok lip ni..
Quote MariaClara 24-7-2020 07:45 AM
ahhhhhh same je semua.....giler glamer..sibuk cari content utube....
Quote prettyuglybabe 24-7-2020 08:17 AM
hmmmm... cari jalan nak naik balik ke?
Quote LadyCarefree 24-7-2020 01:31 PM
vee_zara replied at 24-7-2020 06:00 AM
Dari awal dia muncul dalam sosial media tahu dah dia ni jenis kedekut. Sometimes i curious dengan ko ...

Imitation je. Mungkinlah satu dua yg ori. Dulu dia buat jualan beg2 pon sah2 nampak kefakeannya esp bila close up.
Quote husna_amal 24-7-2020 03:16 PM
Ramai yang terjejas akibat pendemik covid 19 ni. Semoga ada sinar untuk semua orang dah teruslah berusaha.
Quote elzy 24-7-2020 03:51 PM
Banyak drama laa family dan kerabat Datuk AS ni.
Quote kaseh80 24-7-2020 04:41 PM
Bukan business kencang ke?  

Lihat semua komen(54)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:51 PM GMT+8 , Processed in 2.367930 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top