CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Manis Orangnya Macam Mira Filzah! Ibu Restu Kekasih Baru Coach Yin?

23-7-2020 01:23 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 10543| Komen: 53

Description: Wah, cantik manis kekasih baru Coach Yin. Macam Mira Filzah katanya!
Wah, cantik manis kekasih baru Coach Yin. Macam Mira Filzah katanya!



Penuh ayat berbunga di Instagram Coach Yin atau nama sebenar Mohd Tishrin ditujukan buat wanita dipercayai teman wanita baru menggantikan usahawan kontroversi Sajat Kamaruzzaman.

Dalam satu kemas kininya, Coach Yin memuat naik video sedang memakaikan seutas jam di tangan wanita dikenali sebagai Yeen itu.

"Abe Yin minat Kak Yeen sebab pandai jaga solat, pandai masak, pandai jaga budak. Sekali tengok, macam Mira Filzah," tulisnya.



Malah, dipercayai ibunya juga berkenan dengan kekasih barunya itu. 


Kredit foto: IG Coach Yin

Wah, ada bau nasi minyak ni! - CARI
3

Bagus
4

Marah
3

Terkejut
3

Sedih
2

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (18 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • MariaClara

  • MariaClara

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lattehazelnut 23-7-2020 01:30 PM
Masalah nye dia straight ke?
Jaga2 belakang anda..
Quote Kurex 23-7-2020 01:33 PM
Sajad : sian kau pompuan dapat gay
Quote derp 23-7-2020 01:35 PM
lattehazelnut replied at 23-7-2020 01:30 PM
Masalah nye dia straight ke?
Jaga2 belakang anda..

kan....
nampak macam bengkang-bengkok...

harap tak laaa...
Quote shysari 23-7-2020 01:37 PM
Tertanya2 coach yin ni tahu tak Sajat tu originaly lelaki time bercouple ngan dia or dia pun tertipu percaya bulat2 Sajat is perempuan.Tp tak kan tak terdetik hati dia dengan rumors berterbangan kat luar pasal Sajat ni
Quote CatMiow 23-7-2020 01:43 PM
Mata kelabu asap,  ori ke kontek lens?

Sanggupnya berkawan dengan orang yg dah nyata2 berkawan dengan transgander.  Risiko tinggi bakal berendam air mata.

Tak memasal esok buka benang suamiku bisexual pula.  
Quote anilanil 23-7-2020 01:44 PM
Harap awek baru ni ada rahem, bukan setakat kerang pelesu...
Quote kucingitam 23-7-2020 01:47 PM
ada juga pompuan yang minat gay...hmmm...
Quote Normabaru 23-7-2020 01:49 PM
Who r youuusss...

Koser masuk cari.. Sskjp ja pong
Quote djzara81 23-7-2020 01:54 PM
Coach Yin pulang ke pangkal jln giteww
Quote dua_chzy 23-7-2020 01:59 PM
Tino ni hadap jantan main pondan pehtu kaki pukul?
Quote Kurex 23-7-2020 01:59 PM
Tolonglah gay2 atau ponen, kalau kawen, pastikan korang betul2 sedia. sian la dekat isteri uols bermadukan jantan.. ada yg kes cerai berai. kawan aku couple dgn suami orang, sampai cerai laki orang tu, masa isteri ngandung, berpantang, dia sedap main pondan..
Kawan aku yg gay, tetap cari jantan pukul 2-4 pagi utk melempias nafsu, isteri tido nyenyak sedangkan suami gay semburit membontot tepi semak.. ramai yg aku jumpa pengakhirannya musnah.. tak musnah pun, tetap tak baik buat isteri korang macam tu.

Walaupun aku dikecam "ala, kau pun gay, kau pun tak berubah" dekat benang couple sendu haelina dan dayang, tetap aku kata pesan, jgn kawen kalau tak sedia
Quote buragazz 23-7-2020 02:34 PM
Nasib dah terjawab.. aku baru nak tanya soalan Hambar.. Coach Yin ni cina ker...
Quote gummiebear 23-7-2020 02:37 PM
So heols ni bi ke?
Quote RatuDunia94 23-7-2020 02:47 PM
shysari replied at 23-7-2020 01:37 PM
Tertanya2 coach yin ni tahu tak Sajat tu originaly lelaki time bercouple ngan dia or dia pun tertipu ...

Sah2 heols tau siapa sajat.. dan sah2 heols gunakan sahat utk tempias populariti & berbisnes.. dan sah2 sajat tabur duit kat heols...
Quote ffbeauties 23-7-2020 03:13 PM
My friend ada la indenial kawen dengan gayah. Genap setahun selamat bercerai. Still janda berhias. Betul sangkaan ku si jantan tu kawen nak tutup mulut masyarakat je. Biasa gayah cari perempuan muda2 yg naif indenial, untuk tunjuk kat mak ayah konon stret. Hat pompuan pon asal berlaki pastu merana.

Yang ni pon i rasa indenial. Seantero negara tau kot duk bercinta dengan sajat. Good luck la ye
Quote zuuu 23-7-2020 03:33 PM
Baru second dating camne ko leh tau yg pompuan tu jaga solat,pandai masak layan budak2 sume tu???coach yin ni mmg lelaki ke???atau geng lgbtq jugak???
Quote Meiizu 23-7-2020 05:12 PM
dik..hakak takut bf ko kembali mengayyah je.
lagi satu ..ko kaya tak dik?
dia dah biasa hidup senang...ubat ketul2 dia je dah sama dgn nasi+ikansiakap+tomyam+tehias
Quote GigaMom 23-7-2020 09:25 PM
Confuse la
Gay nak ke kat nyah??
Quote MakareyumSuciey 24-7-2020 12:13 AM
Lelaki yg minat nyah bukan gay...diorg lelaki str8. Last2 akan cari pompuan tulen jugak. Biasalah case coach Yin ni. Banyak jer dalam masyarakat...

Lihat semua komen(53)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:36 PM GMT+8 , Processed in 0.079803 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top