CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Wak Doyok Dihentam Lagi, Kali Ni Sarung Seragam Anggota Tentera AS Pula

23-7-2020 12:47 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8073| Komen: 40

Description: Nampak teruja Wak Doyok atau nama sebenar Mohd Azwan Md Nor menggayakan beberapa persalinan seragam anggota tentera Amerika Syarikat.
Nampak teruja Wak Doyok atau nama sebenar Mohd Azwan Md Nor menggayakan beberapa persalinan seragam anggota tentera Amerika Syarikat.

Lebih mengujakan apabila ia dikatakan persalinan dipakai Steve Rogers yang dilakonkan Chris Evans dalam filem Captain America.





Bagaimanapun, tindakan ikon fesyen itu mendapat teguran daripada warga Amerika Syarikat.

"Keluarkan tangan dari poket dan cukur jambang kamu," katanya.



Wak bagaimanapun dilihat hanya membalas komen itu dengan beberapa emoji saja.



Ruangan komennya juga dibanjiri kritikan daripada pengguna lain yang mengecam Wak tidak sensitif.


Kredit foto: IG Wak Doyok

Sebelum ini, pakai cincin lambang peribadi Sultan Johor. Sekarang seragam tentera AS pula. Wak terlepas pandang agaknya? - CARI
2

Bagus
3

Marah
2

Terkejut
3

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (15 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote EvieWanKenobi 23-7-2020 01:10 PM
tinhorn..
Quote otai_g 23-7-2020 01:14 PM
sedetik lebih 1 wak..
Quote RatuDunia94 23-7-2020 01:24 PM
tinhorn
/tnhn/
noun - INFORMAL  NORTH AMERICAN

a person who pretends to have money, influence, or ability.

"the camaraderie among tinhorns and crooks"
Quote sharlenetexas 23-7-2020 01:39 PM
Asalkan jangan sarung baju komunis bintang tiga.
Quote CatMiow 23-7-2020 01:39 PM
Wow hastag dia,  aku yang pakai ko yang panas?
Quote shysari 23-7-2020 01:45 PM
Try hard sgt si jambang ni
Next..
Quote Kurex 23-7-2020 01:47 PM
Botemmm oooohhh botemmmmm
Quote Ahgerbitch 23-7-2020 01:53 PM
Hastag dia memang selalu mengundang ahahha.
Quote Normabaru 23-7-2020 01:59 PM
Dia ni delusional ka
Quote missus_meow 23-7-2020 02:04 PM
dia ni dah kenapa
Quote siputpepel 23-7-2020 02:04 PM
taktau nak komen apa hahahahha
Quote aotearoa 23-7-2020 02:07 PM
saja cari publisiti murahan..
Quote azimodin 23-7-2020 02:59 PM
Hey wak donthaveanythingtoflex, please try harder?
Quote anishmn 23-7-2020 03:01 PM

Time pakai bj neh bole plak hastag merapu tuhh...time pakai cincin kerabat johor tau plak mengglabah tek xd plak hastagg sakaii tuh....halahh halahh...meluatt okeysss....
Quote mieymiey 23-7-2020 03:06 PM
Attention seeker memang cenggini.
Quote ahlisihircute 23-7-2020 03:09 PM
Tak segak langsung...
Quote acikbrown 23-7-2020 03:11 PM
gambar no 2 tu nampak kelakar dan weird. mungkin sebab kepala dia nampak lebih besar dan membuatkan dia nampak katek...
Quote ally9970 23-7-2020 03:25 PM
Ini baju yg Chris Evan pakai ke? Keciknya badan dia, sama saiz dgn badan si wak nih...
Quote lasagna 23-7-2020 03:28 PM
Kurex replied at 23-7-2020 01:47 PM
Botemmm oooohhh botemmmmm

ke dia top? tibehhhh..

Lihat semua komen(40)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:56 PM GMT+8 , Processed in 0.068061 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top