CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Happy Birthday To You Love" - Ucapan Hael Untuk Dayang, Sweet Sangat!

21-7-2020 07:00 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 20229| Komen: 103|Original author: Oleh: LilRose

Description: Ucapan selamat ulang tahun kelahiran ditujukan kepada Dayang Nurfaizah membuat orang ramai berteka-teki di ruangan komen Instagram Hael Husaini.


Ucapan selamat ulang tahun kelahiran ditujukan kepada Dayang Nurfaizah membuat orang ramai berteka-teki di ruangan komen Instagram Hael Husaini.




Dalam kemas kini terbarunya, Hael memuat naik gambar temannya yang menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-39 itu dengan kapsyen "HBTYLMNOPQRSTUVWXYZ", sekali gus buat orang ramai tertanya-tanya maksud susunan aksara berkenaan.

'Happy Birthday To You Love'



Kredit foto: IG Hael

Ramai warganet mengusik pasangan ini di ruangan komen, namun Hael tidak pula memberi sebarang respons. - CARI
3

Bagus
1

Marah
4

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Kurex

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote padris 21-7-2020 07:07 AM
Kapel kah diaorg berdua ni...
Quote zehra2 21-7-2020 07:38 AM
moga dipermudahkan jodohnya.
lantak ler apa org nak kata..
suka semua lagu dayang.. byk corporat show dayang ni... moga terus murah rezeki
Quote Kurex 21-7-2020 07:38 AM
Lepas ni mesti kapal haelina dgn dayang timbul balik dekat segi tiga bermuda..
Quote lattehazelnut 21-7-2020 07:44 AM
zehra2: moga dipermudahkan jodohnya.lantak ler apa org nak kata..suka semua lagu dayang.. byk corporat show dayang ni... moga terus murah rezeki

Hahaha kapal haeyang sekarang kat lautan mana kah zaman pkp ni..
Quote raihaneem 21-7-2020 07:49 AM
Dayang tkmau kawen kaaa???
Quote kiah_mai_pulak 21-7-2020 07:52 AM
ooooo dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote de_ikea 21-7-2020 08:08 AM
Berjodohan cecepat lah. Dayang dah berapa umur ni kan. Happy birthday dayang
Quote TerataiMelur02 21-7-2020 08:25 AM
Cantik dayang ni.. Takyah susah2 cucuk sana sini putih kan badan. Terus teringat retis2 yg dulunya kelam sekarang putih bini datuk red, bini datuk shuib, bini datuk paduka kaiser.. Byk lagi la...

Apa pun.. Happy birthday dayang . Semoga berjodohan bersama hael tapi takde ka orka atau kerabat2 yg berkenan kat dayang ni?
Quote KIM.K 21-7-2020 08:30 AM
Dayang ni makin hari makin muda sejak kawan dgn hael. Sebelum tu nampak la dah kepam sikit serba tak kena try macam2 formula
Loni kemain muda dia sebaya hael
Quote maharani_gebu 21-7-2020 08:34 AM
kalau dah suka kawen jelah.. dua2 sama bujang.. bolehlah dato rizalman seponser ape yg patut... retis kesayangan beliau kan....
Quote epuepy 21-7-2020 08:52 AM
Happy besday dayang. Pedulik la org kata lambat kawin ke hape. Just Enjoy your life!

Sok2 dh kawin kena jaga laki, masak segala. Xde masa sgt nk me-time.
Quote rotijohanz 21-7-2020 09:05 AM
ta abis abis lagi ker?............
kawin nya tidak...........
sendu btol kapel ni berapa kerat je komen
Quote lasagna 21-7-2020 09:08 AM
aku ok n setuju jer kalau dayang dgn heols ni wpun nurtizen ckp heols umah dlm closet.
Quote kechikchomel 21-7-2020 09:15 AM
Happy Birthday Dayanggggg!!!
makin bertambah umur, nmpk makin muda lak
Quote acikbrown 21-7-2020 09:39 AM
sawit la sangat....

dah cepat cepat kahwin, kang tiba tiba PKP2 susah pulak nak buat kenduri kendara...
Quote Kejora927 21-7-2020 09:39 AM
Kawen la cepat.. heheh
Quote chinta89 21-7-2020 10:15 AM
OMG semoga berjodohan aku x minat bab ngeship2 retis ni tapiiii utk DNF dan HH iols suka!

dayang cantik, xde gosip liar, artis yg berjaya tapi knpe lelaki x nak dekat. agaknya lelaki tetap pandang rupa walaupun retis tu dh barai... like F, TS, AS etc.. biarpun mcm gampang life deols dlu tp rezeki ade gak lelaki semenggah yg nakkan diorg, tp dayang yg low profile dan xde gosip bodoh; blm berjodoh.
Quote Lailerthee 21-7-2020 10:41 AM
Suka tengik dayang ni. Dia dah ada lesen blom? Hahaha ingat lagi dulu cerita dia xd lesen pg mana2 naik lrt
Quote tumpanglalu74 21-7-2020 10:45 AM
Happy bday to you love my number one princess..

Voley?

Lihat semua komen(103)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:53 PM GMT+8 , Processed in 0.093563 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top