CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Kena Kurus Dan Putih Kalau Nak Kereta RM3.2 Juta, Cik B Bagi 'Jari Tengah' Pada DSV?

10-7-2020 02:01 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 11749| Komen: 68

Description: Bertuah betul Cik B memiliki ibu seperti Datuk Seri Vida yang sanggup membelikan apa sahaja untuk anaknya.
Bertuah betul Cik B memiliki ibu seperti Datuk Seri Vida yang sanggup membelikan apa sahaja untuk anaknya.


Kredit foto: IG Cik B


Terbaru, perbualan dua beranak ini mendapat perhatian warganet apabila jutawan kosmetik itu ingin membelikan sebuah kerena mewah jenis Mercedes Brabus G79 6x6 berharga RM3.2 juta.

Namun, Vida menetapkan syarat jika Cik B berminat dengan kenderaan itu.

"Asalkan Cik B kurus dan putih."




Berikutan itu, Cik B selamba membalas kenyataan Vida dengan sticker wajah Vida yang kebetulan sedang menunjukkan jari tengah di dahi.

Namun, Cik B menjelaskan bahawa Vida ketika itu sebenarnya sedang buat video sambil menggaru kepala.


   
Kredit foto: Twitter

Selain memberi tip untuk Cik B menurunkan berat badan, ramai juga meluahkan rasa cemburu dengan Cik B yang dibesarkan dalam kemewahan. - CARI

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
5

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (17 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • tenderfly

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shark_eow7 10-7-2020 02:13 PM
ni kot mentaliti org jenis kurus & putih baru nak nmpak cantik
Quote addved 10-7-2020 02:13 PM
Syarat kutus tu ok lagi la sebab hal kesihatan, tapi bab putih tu very low class of you la Vida. FOD la weiii
Quote Orix 10-7-2020 02:16 PM
Sbb tok bidah tau cik b xkan kurus dan putih mungkin.
Quote missus_meow 10-7-2020 02:20 PM
putih tu is too much. kena anta gi kursus BLM ni
Quote matchstick 10-7-2020 02:25 PM
Kenapa anak dia tanya org mcm mana nk kurus.. bukan ke omaknya sendiri ada jual product utk jadi putih dan kurus.
Kalau minum tak berkesan ko mandi je lah dgn product tu cik b oiii
Quote matchstick 10-7-2020 02:27 PM
Btw si Vida ni byk pitih lg ke skrg..mcm sendu je product dia..
Quote Boomibulat 10-7-2020 02:35 PM
Nak kuyus mgkn boleh..nak putih mcm xde harapan je..
Quote sarah82 10-7-2020 02:47 PM
Putih? Waduh.. Kalau dah mmg lahir kulit x putih takkan nak telan klorox kot.
Quote BicaraHatiku 10-7-2020 02:51 PM
Diaorang founder2 ni memang kena kontrol dgn sistem dajjal...harta, wang, cantik, putih, gebu, tayang duit berkepok...kesian tengok. Tak habis2 jual maruah
Quote ikanmasin 10-7-2020 03:00 PM
sarah82 replied at 10-7-2020 02:47 PM
Putih? Waduh.. Kalau dah mmg lahir kulit x putih takkan nak telan klorox kot.

yg kelakar tu omak eh tkg jual produk kurus dan putih(tkt jd abu mayat punya warna pl dah) jg tp dua2 gundut ..mcm mana lah
Quote sarah82 10-7-2020 03:01 PM
ikanmasin replied at 10-7-2020 03:00 PM
yg kelakar tu omak eh tkg jual produk kurus dan putih(tkt jd abu mayat punya warna pl dah) jg tp d ...

Mak dia rasa nya cucuk vit c utk bg putih
Quote ikanmasin 10-7-2020 03:03 PM
sarah82 replied at 10-7-2020 03:01 PM
Mak dia rasa nya cucuk vit c utk bg putih

itu kita sendiri tau dah kan tp yg beria2 nak anak jd putih .apasal tak nak guna produk dia sendiri,padahal mak nya pun tak guna produk tu sendiri...iye2 jer mak nya putih melepak tu kan.hehehee
Quote kuzaime 10-7-2020 03:15 PM
Lain mcm cara si vida 'sayangkan' anak. Kot kau mampu pun biarlah berakal sikit. Anak dia tu budak lagi. Xkan umur macam tu nak suruh telan mcm2 ubat? Bab kurus bolehlah cakap sbb bersenam, diet etc. Tapi bab putih tu nak cakap apa?? Ubat2 ni long term akan ada effect kat buah pinggang. Kawan aku ada sorang, umo lewat 3oan meninggal sbb penyakit buah pinggang. Punca masa muda galak sgt telan macam2  ubat utk kurus.
Quote sarah82 10-7-2020 03:22 PM
ikanmasin replied at 10-7-2020 03:03 PM
itu kita sendiri tau dah kan tp yg beria2 nak anak jd putih .apasal tak nak guna produk dia sendir ...

Tu la.. Mak dia putih pucat.. Mcm mayat.. Dia sendiri x bagi anak dia guna produk dia. Ni mesti nak keluar produk baru.. Jadikan Cik B sebagai bahan
Quote RatuDunia94 10-7-2020 03:29 PM
Bida pon sanggup kerat jari lah cik b x kan kurus.. kalau dh melantak nasi goreng tengah2 malam buta..
Quote prettyuglybabe 10-7-2020 03:35 PM
apa guna produk dia nak bagi putih kurus tu?
sumbat la dalam mulut anak tu..
takut ke tau produk dia memang sampah?
Quote 3480 10-7-2020 03:39 PM
Nk kurus tu ok.. cergas skit.. solat pun senang.. x putih pon xpa.. jga ja kulit elok2.. aku x bkenan la gigih bg putih mcm a4 paper tu putih ori cam kembong lain la
Quote EvieWanKenobi 10-7-2020 03:53 PM
Cik B pi la tanya Siti Sarah macamana
dia jadi putih..
Quote Shirley23 10-7-2020 04:00 PM
EvieWanKenobi replied at 10-7-2020 03:53 PM
Cik B pi la tanya Siti Sarah macamana
dia jadi putih..


Jangan lupa tanya jihan muse jugak.

Lihat semua komen(68)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 06:53 AM GMT+8 , Processed in 0.078443 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top