CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Fynn Jamal Cuci Tangan, Tak Nak Serabut Fikir Masalah Orang Lagi

6-7-2020 09:51 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 10474| Komen: 69

Description: Fynn Jamal dalam kemas kini terbaru di Instagramnya menyatakan akan 'cuci tangan' dari mengambil tahu masalah sosial yang sering berlaku.
Fynn Jamal dalam kemas kini terbaru di Instagramnya menyatakan akan 'cuci tangan' dari mengambil tahu masalah sosial yang sering berlaku.


Kredit foto: IG Fynn Jamal


Sehubungan itu, penyanyi berkenaan bersedia untuk menutup segala jenis bantuan termasuk bantuan motivasi dan kewangan seperti dilakukannya selama ini.
 
"Alhamdulillah, hari ini aku menemui kekuatan untuk membuat penutupan segala jenis tempat perlindungan, bantuan motivasi dan kewangan untuk semua kes yang biasa aku uruskan, dari kes hamil luar nikah, urusan cari keluarga untuk bayi orang susah, kes rogol haruan makan anak, date rape dan segala apa jua — hari ini aku benar-benar cuci tangan," tulisnya.



Tambah Fynn, apa yang membuatnya emosi selama ini adalah kerana dia terlalu mengambil peduli dengan hal sekeliling.

"Insyaallah dengan berlepas tangan begini, aku tidak perlu lagi memikirkan apa yang bukan hak aku untuk difikirkan," katanya.



Dalam masa sama, Fynn juga berterima kasih kepada suami yang banyak memahami hingga sanggup 'meminjamkan isterinya untuk sesuatu yang tak perlu pun sebenarnya'. - CARI



1

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KIM.K 6-7-2020 10:09 PM
Fyn kena hati2 lantang sangat jadi mangsa character asassination rba dalam cyber
Tujuan diorg nak buat seseorang figura tu stop buat sesuatu. This is better than gangster
Quote naina 6-7-2020 10:13 PM
dia ni keje apa skng? nyanyi pon dah lama xbuat kan. kemain sepital nak have2 je sebut.
Quote belilies 6-7-2020 10:13 PM
Mesti muka fynn ni macam ariel peterporn. Itu yang sheols gegeh pakai niqab
Quote Acikgomen 6-7-2020 10:42 PM
Dasar bugima
Nak sentap2 tanak tlg org susah bagi derma pelbagai
Ada org suruh ko gigih bantu org kerrrrr
Ambik anak angkat pun kemahen ko canang anak luar nikah bagai
Ko sendiri tak jaga nama anak ko bela tuh
Ada hati nak bebai2
Kesahhhhhhhh
Quote shalalat 6-7-2020 11:00 PM
Dia ni mmg attention seeker. Buat baik gebang, stop buat baik pon gebang.sudah2 lah tu pin, rehat lah
Quote salamon 6-7-2020 11:11 PM
jgn lupa cuci hati sekali
Quote Potato_kering 6-7-2020 11:17 PM
Eyuw. Mengada nak suh org pujuk. Geli
Quote stania83 6-7-2020 11:18 PM
Rehatlah fynn bawak pergi jumpa psychiatrist.
Quote Afifi82 6-7-2020 11:24 PM
Ko diam2 je buat segala benda boleh x ,Pin? Semua bendala ko menyalak kat socmed. Nak sgt org tau ko baik sgt ka?
Quote Fly_over 6-7-2020 11:28 PM
kbai



Quote Nenasketum 6-7-2020 11:34 PM
Kokspin ni macam kembor Sohai bewak, attention dari soc media ibarat oksigen utk dia. Kejap jer lah ko nak stop kan? Nanti balik lagi nak bagi opinion ko tu.
Quote QueenCaramel 7-7-2020 12:15 AM
Drama lebey...
Nanti ramai la pemenat die kate ‘jgnla kokping’..’ kokping..kami rindu”
Padahal die yg rindu pemenat..da biasa dipuja2 kann..
Quote cha-cha 7-7-2020 12:20 AM
Ahhhhhh farkkkk!!!! acahhh lah kauuuuu nak merajuk pulakkkkkk, ffffffff.........
Quote awenda507 7-7-2020 01:20 AM
Statement sentap ke itteww
Quote slyfynx 7-7-2020 01:44 AM
Berapa byk thread la nk buat pasal bugima ni?
Xleh ke update kt thread yang sama je

- CARI
Quote Qatrunnadaain 7-7-2020 06:37 AM
stania83: Rehatlah fynn bawak pergi jumpa psychiatrist.



hahhah omhhgg {:shy
Quote tembamgirl09 7-7-2020 07:21 AM
stania83 replied at 6-7-2020 11:18 PM
Rehatlah fynn bawak pergi jumpa psychiatrist.

ada baiknya nasihat ko ni, aku harap dia baca
Quote redz85 7-7-2020 08:27 AM
aku tahu fynn wujud selepas dengar satu interview, seorang dj radio jawab soalan top 10 lagu feveret dia..

lagu feveret dj tu arjuna beta..

sekarang aku pun suka lagu tu
Quote makadek 7-7-2020 09:05 AM
Ngaku pun busy body...

Lihat semua komen(69)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 06:01 AM GMT+8 , Processed in 0.067625 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top