CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Kalau Ikhlas Beri Makanan Tak Perlu Mendesak, Terus Tak Selera" - Nadya Syahera

6-7-2020 11:02 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 9999| Komen: 43|Original author: Oleh: LilRose

Description: Giliran Nadya Syahera rimas dengan sikap peniaga yang mendesaknya untuk merasai makanan dihantar mereka kepada aktres berkenaan.
Giliran Nadya Syahera rimas dengan sikap peniaga yang mendesaknya untuk merasai makanan dihantar mereka kepada aktres berkenaan.


Kredit foto: IG


"Awak dah sedekah makanan, janganlah berjuta kali mesej tanya dah makan ke, apa ke.

"Kalau ikhlas memberi, tak perlu nak desak macam-macam kat orang.

"Nanti daripada orang tu baik hati nak review, terus tak selera," tulisnya di Insta Story.


Kredit foto: IG

Kata Syahera, dia memahami kerja peniaga yang tidak tentu masa. Namun, tahap kesabaran setiap individu ada hadnya jika terus diasak dengan mesej bertalu-talu minta update.




Sebelum ini, Janna Nick dan Uqasha Senrose turut mengalami situasi sama. - CARI

Bagus
1

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hotmak 6-7-2020 11:40 AM
betullah tu, berbayar ke tak? kalau saja hadiahkan makanan, tunggu jelah dia review, klu sedap, adalah tu, klu tak sedap, takkan nak tipu ckp sedap, melainkan review berbyr mcm tin almy
Quote husna_amal 6-7-2020 11:52 AM
Lepas ni sebelum terima apa2 tanya dulu nak kena review ke bagi2 ni. Kalau nak review kena bayar lah.
Quote Kurex 6-7-2020 11:57 AM
Lain kali upah retis yg ada namandan ada gred.. kalau artis who are youssss sangkak, jgn ambik. Jgn kedekut nak keluarkan duit..
Quote Themilo 6-7-2020 12:38 PM
Kurex replied at 6-7-2020 03:57 AM
Lain kali upah retis yg ada namandan ada gred.. kalau artis who are youssss sangkak, jgn ambik. Jgn  ...

khenzzz.. sapo dia ni? who are youss sangat.. sendu jerkkkk...
Quote salmon-suki 6-7-2020 12:41 PM
Elok tokti lerrrrrrr drpd geng2 retis perasan n kekwat nih..xde plak tokti nk kuarkn statement kekwat2 mcm retis gred bawahan ni..walhal brg2 y dia dpt beratus kali gnda byk drpd dorg nih. Cessssssd~
Quote jaja8 6-7-2020 02:50 PM
tak kenall pun.artis mane ni
Quote anggeriklatifah 6-7-2020 02:56 PM
peniaga ni pun bodoh
g bagi kat artis gred z cam si nadya ni

len kali bg la artis gred  b sekurangnya
jgn kedekut la nak kuar duit
contoh leez af
tak mahal mana pun rsenya
Quote zuriey 6-7-2020 02:58 PM
Artis pun serba salah nk review sbb tak sedap ko fhm2 la kalau lama sgt tu tunggu mmg makanan ko tak sodap tlg sedar diri..

Quote pearl.silver 6-7-2020 03:10 PM
Masih artis ke dia?
Quote slyfynx 6-7-2020 03:28 PM
Ni lagi satu TT yang wartawan cari tp nickname xde CARI-ape2
Cara penulisan pun sebijik Sepul,
Dgn retis sampah2 ni.
Bgs la, aku dok forum ni tau perkembangan sampah sangkak2 ni.
Aku kan xde reti tgk IG stories.

- CARI
Quote srisofe 6-7-2020 03:33 PM
anggeriklatifah replied at 6-7-2020 02:56 PM
peniaga ni pun bodoh
g bagi kat artis gred z cam si nadya ni


Dalam 400 keatas Tak silap.pernah Tanya last year a few Artis..ingat2 lupa dh
Quote wickedwisdom 6-7-2020 03:39 PM
Siapakah die
Quote babydoll 6-7-2020 03:58 PM
Ohh..ni la sebabnye ada seller offer nk hantar makanan kt Adibah Noor. Adibah Noor cakap takyah la dik. kalau akak nak, akak beli je. LOL!
Quote aemon 6-7-2020 04:55 PM
ayat poyo je..peniaga ni pon bengong.dia ni berlakon pon sendu.xyah la nk harap review dari dia ni
Quote MsKathryn 6-7-2020 06:02 PM
Sape ni... x kenal
Quote naina 6-7-2020 06:04 PM
salmon-suki replied at 6-7-2020 12:41 PM
Elok tokti lerrrrrrr drpd geng2 retis perasan n kekwat nih..xde plak tokti nk kuarkn statement kekwa ...

tokti tak pernah ada gosip merungut2 dgn peminat kan. padahal dia punya busy kalah ko sejuta tiang. namun sheols hadap je dgn senyuman dan jawapan elok2. selain itu diam.
Quote nordin84 6-7-2020 07:10 PM
whoareyusssssssss
Quote nordin84 6-7-2020 07:11 PM
naina replied at 6-7-2020 06:04 PM
tokti tak pernah ada gosip merungut2 dgn peminat kan. padahal dia punya busy kalah ko sejuta tiang ...

tokti review x rse..just tunjuk dan tag saja..xtunjuk yg dia makan..iols pnh tgk igs dia..tunjuk bungkus je,mungkin dia sedekah mana2 lps tu..byk kot kalau nak makan
Quote salmon-suki 6-7-2020 07:45 PM
naina replied at 6-7-2020 06:04 PM
tokti tak pernah ada gosip merungut2 dgn peminat kan. padahal dia punya busy kalah ko sejuta tiang ...

Yeeeee...even jmpe org pn,dia y senyum dulu..sbb tu kot dia still relevan walaupun suara tak lunak mcm dlu..sbb attitude mmg high class..

Compared dgn retis low grade ni,performance cam sh*t,attitude pun sama..ke jurang mariana...org bg tu,ckp jelaa terima kasih dlu..mkn ke x,blakang kira,ckp mcm tokti,dia thanks je kt sender,n kalau belum rasa,dia jujur ckp..at least ada appreciation..ni tak,merungut lebih ngalahkan berasalan bz ngalahkn PM..

Lihat semua komen(43)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:15 PM GMT+8 , Processed in 0.299743 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top