CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Erma Fatima Sudah Berbaik Dengan Bekas Madu?

5-7-2020 12:37 PM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 18644| Komen: 99|Original author: Oleh: kp5x

Description: "Kami mungkin bukan madu yang bagus, tapi kami boleh jadi keluarga yang baik, InsyaAllah."
Kredit foto: IG Erma


"Kami mungkin bukan madu yang bagus, tapi kami boleh jadi keluarga yang baik, InsyaAllah."

Begitulah entri terkini di Instagram pengarah dan pelakon Erma Fatima yang berkongsi video membawa anak-anaknya beraya ke rumah bekas suaminya, baru-baru ini.



Memetik laporan mStar pada 2015, bekas isteri kepada pengarah Bade Azmi itu pernah memberi kenyataan bahawa dia tidak lagi mahu dikaitkan dengan bekas madunya, Aida.

"Dulu saya baik dan mesra dengan madu, tetapi saya rasa perkara itu tidak patut berlaku. Sekarang ini saya tak mahu masuk campur dan tidak mahu ada kaitan dengan madu saya lagi," ujarnya ketika itu.


Bade atau nama sebenarnya Badaruddin Azmi bernikah dengan Erma atau Fatimah Rahmad pada 30 November 1991 sebelum berkahwin dengan Aida pada 2014.


Pada 2015, Erma memfailkan perceraian tapi menarik balik permohonan itu beberapa bulan kemudian setelah dipujuk Bade.


Bagaimanapun pada tahun 2017, Erma dan Bade sah bercerai dengan talak satu.


Melalui perkongsian terbaru di IGnya itu, dapat dilihat bahawa hubungan Erma dan bekas madunya yang sebelum ini pernah kecoh seakan-akan sudah pulih.  


Sumber foto : Instagram Erma Fatima

Jika benar, kita doakan semoga silaturrahim ini berkekalan. Malah, ruangan komen juga dihujani komen positif. 


"Nak nangis, ok, bye," komen Nora Danish antara yang menarik perhatian warganet. - CARI

1

Bagus
3

Marah
2

Terkejut
3

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (15 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 5-7-2020 12:49 PM
Heloknyaaaaa anak jantan dia
Quote Themilo 5-7-2020 01:32 PM
Kurex replied at 5-7-2020 04:49 AM
Heloknyaaaaa anak jantan dia

yang keluar penjara tu ke?
Quote limaubali007 5-7-2020 01:37 PM
Elok tu dah berbaik baik, bersilaturrahim dgn mantan suami dan bekas madu.. Salute kak Erma!!
Quote Knowlee 5-7-2020 02:11 PM
Kak erma ni satu bagusnya, walaupun dia dah cerai dgn bade, dia selalu lawat mak mertua dia.Hantar makanan, lawat saja saja. Dulu mak mertua dia menyewa rumah sebelah rumah sewa I dulu. Mak mertuanya duduk dgn bekas abg ipar kak erma. Selalu la bertembung dgn kak erma ni. Sekarang I dah pindah so takde la bertembung lagi.
Quote Nenasketum 5-7-2020 02:15 PM
Bade keje ngan siapa kalo gaduh ngan Erma? Antara Erma yang sailang Bade dari Raja Ema, tengok how gojes Raja Ema skarang. Ada zuriat 2 orang.
Quote Normabaru 5-7-2020 02:16 PM
Awat juadah orka xmenggiurkan.. Kata beraya tp cm.. Haha

1vellfire mai sudah besar dewasa tp mknn hidang mcm bcatu je.. Teringat pulak rumah sedara jauh dulu.. Dtg hidang biskut jer.. Haha
Quote MisXoXo 5-7-2020 02:28 PM
A ah..tgk umah pn biasa ja..kosong ja
Quote Fairy88 5-7-2020 03:21 PM
Salute dengan erra fatima..
Quote yeos 5-7-2020 03:30 PM
Bagusnya Erma menjaga silaturrahim
Quote dua_chzy 5-7-2020 03:37 PM
Edited by dua_chzy at 5-7-2020 03:41 PM

Eh, helok2 anak2 jejanz Erma. Baru hari ini nampak full face semua.
Quote dua_chzy 5-7-2020 03:41 PM
Normabaru replied at 5-7-2020 02:16 PM
Awat juadah orka xmenggiurkan.. Kata beraya tp cm.. Haha

1vellfire mai sudah besar dewasa tp mknn ...

Sebab bukan Sheila Rusly yang masak.
Quote Orix 5-7-2020 04:16 PM
Yg tgah tu herlokkk
Quote Lula2 5-7-2020 04:37 PM
Anak2 erma ni adik beradik ke semua?
I suka citra tu sweet je
Quote mawar_pink 5-7-2020 04:47 PM
gitu je ke hidangan hari raya? cawan pon polisteren je...bukan ramai pon tetamu...
Quote Kurex 5-7-2020 04:57 PM
Themilo replied at 5-7-2020 01:32 PM
yang keluar penjara tu ke?

Yg family potret tu bukan anak dia ke
Quote Normabaru 5-7-2020 05:16 PM
dua_chzy replied at 5-7-2020 03:41 PM
Sebab bukan Sheila Rusly yang masak.

Haha..well... Ciput2 pon..  Still nk masuk gram khensss
Quote Normabaru 5-7-2020 05:19 PM
Nenasketum replied at 5-7-2020 02:15 PM
Bade keje ngan siapa kalo gaduh ngan Erma? Antara Erma yang sailang Bade dari Raja Ema, tengok how g ...

Adik bradik erma ni semua ada masalah kesuburan kan.. Yg last si betty tu je ade satu anak..
Quote KIM.K 5-7-2020 05:58 PM
Babat replied at 5-7-2020 05:44 PM
Mmg andartu mulut jahat mcm kau eh ? Dh brp byk aku jumpa andartu mulut lancang mcm ni.Komen2 kau  ...

Buktikan aku panggil forumer mana sundal
Quote TerataiMelur02 5-7-2020 06:28 PM
KIM.K replied at 5-7-2020 12:48 PM
Kak ema baca forum ke
Kami ni bermulut jalang untuk melindungi kepentingan kawan2 yang teraniaya. B ...

Jap.. RBA tu apa?

Lihat semua komen(99)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 01:05 PM GMT+8 , Processed in 0.218972 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top