CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Walau Berkali-kali Dihancurkan Hatinya..." - Joy Revfa Kagum Dengan Bella Astillah

30-6-2020 07:00 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 6537| Komen: 41|Original author: Oleh: LilRose

Description: Usahawan kosmetik Joy Revfa menerusi kemas kini di Instagramnya meluahkan rasa kagum terhadap ketabahan Bella Astillah apabila rumah tangganya dengan Aliff Aziz dilanda badai.

Kredit foto: IG


Usahawan kosmetik Joy Revfa menerusi kemas kini di Instagramnya meluahkan rasa kagum terhadap ketabahan Bella Astillah apabila rumah tangganya dengan Aliff Aziz dilanda badai.

"Kagum dengan wanita seperti Bella Astillah. Sifat pemaafnya sangat tebal. Walau berkali-kali ???dihancurkan??? hatinya, dia tetap memaafkan dan melupakan sikap suaminya yang dulu," tulisnya.

Bersama-sama perkongsiannya itu, Joy sertakan sekali video pertemuan antara dia dan Bella, baru-baru ini.



Dalam masa sama, Joy turut kagum dengan usaha pasangan itu memperdalami ilmu agama.

"Syukur Alhamdulillah, hidayah Allah swt tetap hadir untuk bahagiakan pasangan ini, malah dikurniakan cahaya mata kedua. 

"Syukur, dalam diam mereka berdua tetap beristiqamah dan berusaha mendalami ilmu agama."

Menurut laporan mStar sebelum ini, Bella mengesahkan dia dan Aliff sudah rujuk sebagai suami isteri ketika masih dalam edah dan kini dijangka bakal menyambut cahaya mata kedua pada Julai depan.

Terdahulu, pasangan itu mencetuskan kontroversi apabila bercerai pada 16 Mei tahun lalu selepas Aliff beberapa kali berlaku curang. - CARI
3

Bagus
2

Marah
4

Terkejut
4

Sedih
2

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (18 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Orix 30-6-2020 07:30 AM
Entah la. Iols pn xtahu nk pdg bella ni gimana. Iols confuse sheols pemaaf ke lurus ke naif ke bodow...
Quote bluebutter 30-6-2020 07:39 AM
Orix: Entah la. Iols pn xtahu nk pdg bella ni gimana. Iols confuse sheols pemaaf ke lurus ke naif ke bodow...

Rasa bodow..plus tiada yg mahu dia... Opps.. Jahatnya I...
Quote padris 30-6-2020 07:42 AM
Dia memang lemah dgn si alif tu.. Kekdahnya asal berlaki...
Kita wait  & see, if alif buat perangai lagi nanti..
Ingat senang alif fu nak ubah perangai kaki pompuan, mabuk, gaduh semua tu..
Quote bawaku_terbang 30-6-2020 07:44 AM
Joy n bella dua2 bukan retis.. tettt. Salah bod
Cter pn boring btw

Cter pn amik dr ig je.. boringg
Quote asfaz 30-6-2020 08:22 AM
orang yang tabah dan memaafkan suami tak meroyan di media sosial.Sorry sikit pun Tak bangga dengan Bella ni.Ai lagi respect Kat Kak Ziana Zain ,bertahun tahun tutup mulut dengan perangai laki serupa lahanat.Akhirnya terlepas jua dr derita
Quote cicicumel 30-6-2020 08:30 AM
mohon Joy berbaik semula dgn Piz Midon
Quote doubleA 30-6-2020 08:37 AM
Dua2 lapar perhatian
Quote mieymiey 30-6-2020 08:48 AM
Hanatnya. Setiap kali si Repah ni buat karangan, tiap kali tu jugak ker nak bukak benang?! Repah ni retis ker??
Quote niena90 30-6-2020 09:08 AM
Mana la tak memaafkan sbb dia yg dicurangi. Cuba dia yg curang mmg bye-bye la aliff oiii
Quote LadyCarefree 30-6-2020 09:15 AM
Orix replied at 30-6-2020 06:30 AM
Entah la. Iols pn xtahu nk pdg bella ni gimana. Iols confuse sheols pemaaf ke lurus ke naif ke bodow ...

Desperate
Quote LadyCarefree 30-6-2020 09:17 AM
asfaz replied at 30-6-2020 07:22 AM
orang yang tabah dan memaafkan suami tak meroyan di media sosial.Sorry sikit pun Tak bangga dengan B ...

Exactly. Dia ni bodoh dan desperate. Kalau tiada faktor alip najiz dlam hidup dia, xsiaper kenal dia, dn xde followers berjuta
Quote dewi_rina 30-6-2020 09:30 AM
Berapa lapis lah filter gambar tu
Quote dewi_rina 30-6-2020 09:32 AM
padris replied at 30-6-2020 07:42 AM
Dia memang lemah dgn si alif tu.. Kekdahnya asal berlaki...
Kita wait  & see, if alif buat peranga ...

Kaki perempuan ni ingat senang ke nak berubah? Takde makna nya ....
Contoh kes kaki perempuan sampai dah umor 50
Lantak lah ko bella ! Beza baik dengan bodoh tau
Quote beni_nikaido 30-6-2020 09:44 AM
Harap2 kali ni alep betul2 berubah...
Quote miszclassique 30-6-2020 10:00 AM
dewi_rina replied at 30-6-2020 09:32 AM
Kaki perempuan ni ingat senang ke nak berubah? Takde makna nya ....
Contoh kes kaki perempuan sam ...

Kalo si alep aziz tu positif hiv ke aids ke insyaAllah cepat sikit berubahnya sis
Quote TerataiMelur02 30-6-2020 10:18 AM
Heliza sentiasa ada d mana2
Quote Kurex 30-6-2020 10:43 AM
Woi bodoh!!!

Apa kepentingan dua makhluk ni dekat industri ni sampai yg sekor lancau bagi semangat utk sekor lagi lancau gian kote bekas suami kena jadikan perhatian???

Dua2 ni takde kepentingan pun la ngok. Perlu ke kena bukak benang sebab dia bagi pandangan terbodoh utk sorang bodoh??? Duduk diam situ lepas tu dm senyap2 tak boleh ke???? Kenapa nak kena bagitau org lain? Kenapa reput bodoh? Kenapa takde benda lain nak dibualkan?? Kalau dm pun belum tetnti senyap mesti dua lehnat ni akan screenshot chatting dorang lepas tu post dekay ig story, lepas tu reput sangkak akan screenshot balik utk jadikan berita yg konon tergempar. Puihhhh dekat muka korang! Lepas tu karats yg bodoh akan puji ngok2 ni.. bodohla yg jadikan 2 ni sebagai icon. Dah la takde gred, tak berbakat, takde sumbangan, lakonan kayu, suara tak sedap langsung, mekap timbang kilo.. puihhhh

Lehnattt!!!!!!!!!
Quote tipah89 30-6-2020 10:50 AM
aku rasa dia more to bodo lah..maafkan tu kalau sekali dua, ni berkali2 + masalah attude + kes mabuk eh malas nak sebut satu2. lantak ko la bellah
Quote husna_amal 30-6-2020 10:52 AM
Kalau betul dia rujuk masa tempoh edah. Maka selepas tu dia tipu ramai pihak lah. Jenis lapar perhatian guna situasi keadaan tagih kesian dari orang ramai.

Lihat semua komen(41)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:21 PM GMT+8 , Processed in 0.105991 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top