CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Faezah Elai Dikecam Pakaian Ikut Sunnah, Lidah Ikut Syaitan

29-6-2020 03:04 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 10799| Komen: 44

Description: "Saya berdoa agar Allah bagi dia petunjuk dan hidayah daripada kutuk dan hentam saya secara berjemaah."
"Saya berdoa agar Allah bagi dia petunjuk dan hidayah daripada kutuk dan hentam saya secara berjemaah."



Faezah Elai memohon maaf kepada mana-mana pihak yang terguris hati dengan pertuturannya dalam loghat Utara yang disifatkan kasar.

"Saya orang Penang, memang berasal dari Penang dan bercakap loghat Utara.

"Tapi kalau bahasa Utara tu bunyinya kasar sampai ampa dakwa syaitan, saya minta maaf sekiranya ada hati yang terguris," katanya yang menasihati haters unfollow IGnya.



Dalam perkongsiannya itu, Faezah juga menegaskan bahawa dia tidak bertudung untuk memuaskan hati mana-mana pihak, sebaliknya ia dilakukan sebagai usaha menjadi muslimah yang lebih baik.




Kredit foto: IG Faezah

Faezah berkata demikian selepas ada pihak mempertikaikan imejnya bertudung tidak selari dengan tutur bahasanya yang disifatkan kasar. - CARI
1

Bagus
3

Marah
2

Terkejut
4

Sedih
2

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (16 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dewi_rina 29-6-2020 03:40 PM
Weh,dia baca porum ke tau pasal Jessica alba tu?
Matilanakkkk, walau Jessica Alba pun
Kahkah !
Quote Managerara 29-6-2020 03:43 PM
Die cakap ape?
Quote Sazida 29-6-2020 03:44 PM
Typical. Dah berduit,dikenali org dgn sifat humble brag baru nk up asal bdk flat.,
Quote mieymiey 29-6-2020 03:54 PM
Tang mana pula sheols macam Jessica Alba?
Quote EvieWanKenobi 29-6-2020 04:08 PM
Flat Taman Tun Sardon ni yang depan Astaka tu ka?
Quote cikatilia 29-6-2020 04:28 PM
ini geng artis pompuan yg kalau berdiri diam2 tepi jalan org lari lintang pukang
dah mcm hantu dah
Quote eyansss 29-6-2020 04:38 PM
yang dok komen kata baju ikut sunnah tu, ko biar betul...  hahaha...  sunnah tang mana kalau baju sendat mendat...

well, aku tak kondem si faezah ni sebab sukati kome la nak pakai apa pun...  cuma aku cam nak gelak si pengkomen tu je...
Quote Harley_Quinn 29-6-2020 04:40 PM
Dia kata apa smpi org tu trigger sgt tuuu?
Quote umbut 29-6-2020 04:44 PM
Baju seluar ketat kata ikut sunnah
Mulut memang
Quote kiyudi 29-6-2020 04:46 PM
paijah ni nmpk sweet pkai tudung gitu, sopan....

kalo dia tone down berckp ala2 wanita sholehah lagi manis...

walapon pnah gempak ngan crita mencaras dulu...

bak kata zzizi kirana

hati hitam bleh tutup dgn jubah....h ehehhe...
Quote Kurex 29-6-2020 04:47 PM
Jesika elba tu kulit flawless.. kau tak..
Quote LadyCarefree 29-6-2020 04:54 PM
I'm Penangites katanya. LoL. Retis2 hauk BI
Quote MsOryzaa 29-6-2020 04:55 PM
Suka hati aja clarify org Penang kasaq...tak semua kot..kasaq tu individu
Quote barfi 29-6-2020 05:44 PM
mieymiey replied at 29-6-2020 03:54 PM
Tang mana pula sheols macam Jessica Alba?

Tiap2 bulan duk sebut diri sendiri cam jessica.. muntohhh
Quote MsKathryn 29-6-2020 06:01 PM
Self proclaimed jessica alba
Quote Normabaru 29-6-2020 06:03 PM
Hmm tibaiunta nk up sbb takut sendu ke
Quote 3480 29-6-2020 06:48 PM
Owh budak tmn saqdon.. blok AQ ropanya.. wehh.. serabai kt astaka tmn tun sardon tu sedap. Must try tepi market.. ayoyo dan2 teringin..
Quote Bihungoreng 29-6-2020 07:12 PM
Aku ni aneh jgk tgk dia kemain tudung sampai pusat baju ikot badan tapi lantaklah.. paling rengsa si hanez suraya tu.. nanti ade cari-saiful bukak tred haters condem.. macam takde proper attire utk berbasikal yg lebih muslimah ke? Siti elok je loose..
Quote kucim 29-6-2020 10:35 PM
Jessica alba 10x ganda gorgeous weh

Lihat semua komen(44)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:01 PM GMT+8 , Processed in 0.117831 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top