CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Meleleh Air Mata Buat Ujian Covid-19, Alhamdulillah Positif Handsome" - Aeril Zafrel

24-6-2020 08:39 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 16042| Komen: 108

Description: Sampai meleleh air mata Aeril Zafrel ketika membuat ujian saringan Covid-19. Eh, kenapa pula tu?
Sampai meleleh air mata Aeril Zafrel ketika membuat ujian saringan Covid-19. Eh, kenapa pula tu?

Menerusi perkongsian di Instagramnya, Aeril memaklumkan bahawa dia membuat ujian berkenaan selepas berasa tidak sedap badan.


"Result dapat semalam. Alhamdulillah, negatif covid, positif handsome," tulisnya.


Kredit foto: IG Aeril

Berkata kepada Harian Metro, Aeril membuat ujian berkenaan atas rasa tanggungjawab bukan saja pada diri sendiri, malah pada orang sekeliling.

"Disebabkan rasa was-was, jadi untuk sedapkan hati saya panggil doktor dan buat ujian Covid-19. Bagi saya, ini lebih kepada tanggungjawab diri sendiri. Ditambah pula, saya ada tiga anak dan sudah keluar bekerja. 

"Sebelum ini pun ada kes yang tidak mempunyai gejala. Itu yang kita takut.

"Sewaktu buat ujian itu memang rasa sakit sehingga meleleh air mata, tapi sekejap saja. Sebab kena buat dua bahagian iaitu hidung dan mulut," katanya kepada Harian Metro. - CARI

1

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
3

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (11 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 24-6-2020 08:42 PM
Memang hensem pun
Quote mssuci 24-6-2020 08:53 PM
Alahai poyo plk rs
Quote Tinot7 24-6-2020 08:58 PM
in real life, mmg muka dia hensem ke sume tu filter?
Quote kikiharris 24-6-2020 09:00 PM
Jgn nk busy jaga penampilan kau je.. gigi anak tu pi jaga dulu
Quote Nenasketum 24-6-2020 09:26 PM
Makin kronik pulak aku tengok laki bini ni.
Quote nazzse 24-6-2020 09:33 PM
Perasaan nya makhluk ni
Quote doubleA 24-6-2020 09:40 PM
Bukan suhairil la kalau tak poyo masuk bakul angkat sendiri {:nose
Quote irvene 24-6-2020 09:44 PM
celah mana yang handsome? mohon ko baca la komen aku ni
Quote CiliPadiSedap 24-6-2020 09:50 PM
Handsome lagi parameswara tendang pelanduk tendang anjing di sungai melaka.. Zaman kesultanan melaka dah ada cermin xperlu pakai filter
Quote lolipopbiru 24-6-2020 09:53 PM
siapa nak kenal perwatakan aeril yg sbnr tgk la cideo ni..”lain sgt dgn dlm social media
[youtube]lvSzHYiWOd4[/youtube]
Quote slyfynx 24-6-2020 09:56 PM
Motip, nak cite byk duit, xde simptom pun leh gi cek and bayar.
Tolong la puji die, sbb die prihatin.

- CARI
Quote idril 24-6-2020 10:07 PM
phuiiiiiiiii jantan gmbar berfilter ni adaalh jantan paling jijik
Quote Orix 24-6-2020 10:16 PM
Lelaki hensem + perasan hensem + acah hensem = TAK HENSEM LANGSUNG

Lelaki hensem + x rasa diri dia hensem + sempoi = HENSEM NAK MAMPOSSS
Quote Rogue98 24-6-2020 10:57 PM
Berapa banyak kali dia nak buat test corvid? Mamat poyo ni x habis2 nak attention seeking...
Quote pitera 24-6-2020 11:21 PM
Carta retis yang takkan dipuji oleh porumer:
Kemut adik beradik
Suhairil
Kekrul ( skrg dah byk slow down so dah turun takhta sikit)
Quote LadyCarefree 24-6-2020 11:21 PM
lolipopbiru replied at 24-6-2020 08:53 PM
siapa nak kenal perwatakan aeril yg sbnr tgk la cideo ni..”lain sgt dgn dlm social media

Eeewwwww dah la ghuper lain bebenor, personality hauk
Quote salamon 24-6-2020 11:40 PM
positif hensem?? sebijik ayat dak2 wicet
Quote dua_chzy 24-6-2020 11:41 PM
Mamat poyo kembali lagi.
Quote Knowlee 24-6-2020 11:47 PM
My crush lagi hensem... Tinggi 6 kaki, badan tegap, ada tahi lalat kat mata, senyum manis, bahu lebar, punggung kecik, kaki panjang...

Lihat semua komen(108)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 03:18 PM GMT+8 , Processed in 2.579706 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top