CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Emelda Rosmila Pula Tuntut RM1 Juta Daripada Zarina Anjoulie

24-6-2020 01:28 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 17371| Komen: 119

Description: Nampaknya, kemelut antara Zarina Anjoulie dan pelakon Emelda Rosmila terus berlanjutan.
Nampaknya, kemelut antara Zarina Anjoulie dan pelakon Emelda Rosmila terus berlanjutan.

Memetik mStar Online, Emelda pula tampil menuntut ganti rugi lebih RM1 juta terhadap selebriti kontroversi itu.


Menerusi pernyataan tuntutan balas terhadap Zarina, Emelda juga menuntut ganti rugi pampasan, ganti rugi teruk dan teladan serta perintah injuksi bagi menghalang Zarina atau mana-mana ejennya daripada mengeluarkan semula kenyataan fitnah terhadapnya.


Kredit foto: IG Zarina/Emelda

Sama seperti tuntutan yang dibuat Zarina terhadapnya sebelum ini, Emelda juga menuntut pelakon itu meminta maaf dan perlu menyiarkannya di media cetak, Facebook serta Instgram.

Dakwanya, saman dan tuntutan balas itu dibuat berikutan fitnah yang dibuat terhadapnya secara terang-terangan oleh Zarina menerusi video di Facebook.

Difahamkan, Zarina telah menerima tuntutan balas itu pada 9 Jun lalu melalui peguamnya.


Dalam satu kenyataan kepada media, pasukan guaman Emelda sudah memfailkan pernyataan pembelaan yang menafikan dia terbabit dalam mengeluarkan pernyataan fitnah terhadap Zarina menerusi aplikasi Telegram.

Dia juga menafikan bahawa hantaran itu satu fitnah terhadap Zarina. - CARI



2

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (15 people)

  • bana999

  • PomenObersea

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote djzara81 24-6-2020 01:31 PM
Gasaklah korang berdua. Iolss nk mkn popcorn
Quote miemiecha 24-6-2020 01:38 PM
mek klu ade gmbo anju asik tertanya2, tek dia ngape melambung sgt ke atas?
hahahahahahha tek ngan leher dh dekat sgt dah
Quote Kak-Leen 24-6-2020 01:40 PM
Pusing konar baring, sendiri juga yg kena balik..
Btw time dia ambil gambar pakai baju tu nak acah2 kurus, gigih tahan perut dia..
Quote shernazz 24-6-2020 01:44 PM
Kak-Leen replied at 24-6-2020 01:40 PM
Pusing konar baring, sendiri juga yg kena balik..
Btw time dia ambil gambar pakai baju tu nak acah ...

Tahan perut pung tehtap gendut..
Hahahaha
Quote Kak-Leen 24-6-2020 01:54 PM
shernazz replied at 24-6-2020 01:44 PM
Tahan perut pung tehtap gendut..
Hahahaha

Penat tau nak tahan perut tu walau tetap nampak gendut. Hihihi
Quote shernazz 24-6-2020 02:01 PM
Kak-Leen replied at 24-6-2020 01:54 PM
Penat tau nak tahan perut tu walau tetap nampak gendut. Hihihi

Kan..kesian
Try hard sgt
Baik.pakai.bengkung je
Quote innocent_me 24-6-2020 02:18 PM
Lavocah saman amyza..emelda saman lavocah . Nak rolling duit ke ni?
Quote lasagna 24-6-2020 02:23 PM
1] Juling VS Fara Mendosa = FM win
2] Juling VS Amyza = In progress
3] Emelda VS Juling = Wait & See

... next, kita tungguuuuuuuu
Quote 234126 24-6-2020 02:28 PM
hidung emilia tu pun... runcing2 sgt nak pegi mana kuikuikui
Quote Rogue98 24-6-2020 02:38 PM
Diaorang ni famous sangat ke sampai terjejas income juta2?  Time PKP pulak tu mmg lah xde affect apa2 job. Kalau aku Hakim aku campak jer file diaorang keluar tingkap. Sampah Masyarakat.
Quote afie_m 24-6-2020 03:03 PM
ko saman aku...kwn aku saman ko..gitu konsepnya
Quote lasagna 24-6-2020 03:04 PM
afie_m replied at 24-6-2020 03:03 PM
ko saman aku...kwn aku saman ko..gitu konsepnya

... sampai abang jamil mampos
Quote Xim 24-6-2020 03:05 PM
Rogue98 replied at 24-6-2020 02:38 PM
Diaorang ni famous sangat ke sampai terjejas income juta2?  Time PKP pulak tu mmg lah xde affect apa ...

Trbyg scene campak file tu ....dpt yg tingkat 30 lg syok campak file pastu suruh kutip sendiri n buang....gahaha
Quote mieymiey 24-6-2020 03:09 PM
Ya ampun, dah kenapa hidung acik Emelda tu?
Quote husna_amal 24-6-2020 03:12 PM
senang je sekarang ni fitnah sikit terus saman.
Quote afie_m 24-6-2020 03:14 PM
lasagna replied at 24-6-2020 03:04 PM
... sampai abang jamil mampos

gitu lah kisahnya....
Quote hasniey 24-6-2020 03:21 PM
shernazz replied at 24-6-2020 01:44 PM
Tahan perut pung tehtap gendut..
Hahahaha

Dh jd duta produk kurus.kene la tunjuk dia kurus uolsss
Quote Nenasketum 24-6-2020 03:23 PM
Edited by Nenasketum at 24-6-2020 03:28 PM

Sukati koranglah, dua2 tak semenggah aku tengokkan. Laki si Emelda pulak kalau pegi Supermarket dekat rumah aku ni, perasan macam rich and femes & educated! Sedangkan Cik Puan Julia Rais pun lepak jerk taw.
Quote RatuDunia94 24-6-2020 04:09 PM
Dorang ni perasan ala2 Tokti vs Tok Pah.. cakap pasal karier??? Who is she????

Lihat semua komen(119)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 06:16 AM GMT+8 , Processed in 0.088653 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top