CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Datuk Fizz Fairuz Dapat Hadiah Rumah Sempena Hari Bapa?

24-6-2020 01:01 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 16732| Komen: 109|Original author: Oleh: Saiful

Description: Nampaknya apa sahaja yang dimuat naik di Instagram oleh Datuk Fizz Fairuz dan Datin Almy Nadia pasti menjadi perhatian ramai.
Nampaknya apa sahaja yang dimuat naik di Instagram oleh Datuk Fizz Fairuz dan Datin Almy Nadia pasti menjadi perhatian ramai.

Baru-baru ini, Fizz ada memuat naik beberapa keping gambar keluarganya di sebuah rumah kosong.


"Jeng jeng jeng...Apa tu??? Tunggu, ada rezeki adalah. Hadiah hari bapak," tulisnya sebagai kapsyen.


Berdasarkan gambar, besar juga rumahnya. Dua tingkat!

Perkongsian tersebut menerima pelbagai komen positif dan rata-ratanya tumpang gembira dengan rezeki mereka sekeluarga.

Foto: IG
Rakan artis macam Nabila Huda dan Shiera Joy juga tak ketinggalan meninggalkan komen dengan mengucapkan tahniah.

Tak kurang juga yang tak sabar nak suruh Fizz dan Almy buat makan-makan sempena masuk rumah baru nanti.

Tahniah! Rezeki anak-anak dan mungkin juga rezeki hasil dari buat review makanan. Seronoknya! -CARI


Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote wookiehoney 24-6-2020 01:03 PM
comey anak2

tp bab buat makan2 tu mmg sedap ke tinmy masak?
meols masih terbayang gambar ayam minyak kicap sheols
Quote lee_sakura 24-6-2020 01:11 PM
wowww dpt rumah...tahniah dato piz
Quote cmf_premierleag 24-6-2020 01:13 PM
dah selama ni netizen mengutuk kondo kepam la, rumah x setaraf dgn title dato datin la
Quote Nenasketum 24-6-2020 01:18 PM
Lain macam pulak diorang ni bila bukak tabung Covid. Seswatu sangat. Jahatnya aku ek?
Quote Tudungpink 24-6-2020 01:28 PM
Rezeki ...
Quote djzara81 24-6-2020 01:32 PM
Awat aku tgk muka tin Almy makin putih ek? Then naik jerawat & kulit merah mcm terbakau. Buat peeling ka?
Quote KIM.K 24-6-2020 01:39 PM
Nenasketum replied at 24-6-2020 01:18 PM
Lain macam pulak diorang ni bila bukak tabung Covid. Seswatu sangat. Jahatnya aku ek?

Buat tabung covid gak ke
Aizat abdul razak pun nampak camtu
Quote Kak-Leen 24-6-2020 01:44 PM
Tahniah. Mungkin dah lama beli tp ni baru dpt kunci kot..
Ada buat  tabung covid juga ke? Harap dpt kelulusan dari pihak berkuasa.

Quote NazRysha 24-6-2020 01:46 PM
wah untungnyaaaa
Quote LadyCarefree 24-6-2020 02:05 PM
Nenasketum: Lain macam pulak diorang ni bila bukak tabung Covid. Seswatu sangat. Jahatnya aku ek?




40% legally boleh kaut. Yg illegal xtau la khenzssssss beli barang 40 hengget katanya hamper harga 100 pon ada khenzsss
Quote paz 24-6-2020 02:15 PM
Macam rumah Serene Height kat Semenyih aja.
Quote doubleA 24-6-2020 02:46 PM
Lawo rumah
Quote dewi_rina 24-6-2020 02:46 PM
Tok piz bagi tin almy rumah sauna, tin almy balas rumah dua tingkat hokeh !
Bukan calang2
Muka pakai produk kilo ke? Yg jenis putih dalam masa 2 minit tu
Ni dah 2020 ye tin, tapi tin baik lah
Kalau I kan, baik I habiskan duit dekat diri sendiri
Grooming, spa, saloon baru pikir hadiah rumah untuk laki
Mmg jenis yg laki ni bini bagi hadiah ek? Semalam rodoh, harini tin almy, esok lisda pulak
Quote gadis_tulip 24-6-2020 02:55 PM
Syukur alhamdulillah, dapat rumah landed. Tahniah datuk datin. Rezeki anak2.
Quote amerald 24-6-2020 02:56 PM
jangan dimanjakan sangat..
ujung2 nanti menderita
simpan jugak utk diri sendiri dan anak2 tu
Quote Xim 24-6-2020 02:57 PM
Tahniah....setelah dicerca netizen...alhamdulillah...tamo nakal2 tau dato....fokus family n kerjaya
Quote Lailerthee 24-6-2020 03:00 PM
Beli uma nama isteri sng pape jd halau kan je laki tu kua sehelai sepinggang
Quote afie_m 24-6-2020 03:01 PM
agaknya dah lama beli baru dapat kunci atau baru nak tengok2.
apapun ..tahniah
Quote hotmak 24-6-2020 03:02 PM
dulu2 dgrnya nama dia tak boleh buat loan rumah, ada kes apa tah, klu betul maknanya dah clear lah tu, tahniah lah

Lihat semua komen(109)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 05:49 AM GMT+8 , Processed in 0.075730 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top