CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sedih, Nak Bunga Juga Ke? Atikah Suhaime, Kekasih 'Gaduh' Dengan Netizen Cemburu

24-6-2020 07:00 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 12124| Komen: 81|Original author: Oleh: LilRose

Description: Hati wanita mana tidak melonjak riang jika menerima jambangan bunga daripada kekasih hati.
Hati wanita mana tidak melonjak riang jika menerima jambangan bunga daripada kekasih hati.

Sama seperti Atikah Suhaime yang berkongsi kegembiraannya itu di Instagram.




Kredit foto: IG


Namun, kebahagiannya itu terganggu dek kehadiran seorang individu yang dipercayai sakit hati melihat keromantisan ditunjukkan pelakon kelahiran Singapura ini dan kekasihnya, Datuk Lokman Teh.



Kredit foto: IG

Bagaimanapun, pasangan ini tidak berdiam diri dan menempelak sindiran individu terbabit.



Masing-masing tak nak kalah. Nanti 'show off' bagi Audi macam Isa Khan dan Risteena, makin 'bengkak' pula hati tu. - CARI
1

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Lailerthee 24-6-2020 07:10 AM
Semoga happy2 selalu. Xya la dok merempan layan netizen tu cuba jd classy sikit
Quote 234126 24-6-2020 07:39 AM
Atas card nak bagi kat gf je pun tetap gigih letak title ‘dato’
Quote bambimo 24-6-2020 08:09 AM
Happy for u
Untung nya ada beauty privilege
Quote MatDeghem 24-6-2020 08:19 AM
ini pompuan yang cemburu ..... karamjit kaur kah???  


atikahsuhaimi1.jpg



Quote KIM.K 24-6-2020 08:26 AM
Tikah mmg lawa lagi2 in kain batik + sanggul tu. Walaupun selalu kena kecam tp iols rasa tikah humble and calm
Quote epuepy 24-6-2020 08:29 AM
Len kali x yah layan tikoh. Ok je nk tunjuk dpt bunga from your love one. Sbb ramai je netizen yg buat post mcm tu.

Kdg2 bkn sbb nk menunjuk sgt pn. Letak kt post sbb mana tau one day phone hilang. At least ig or fb ada bekup.
Quote mieymiey 24-6-2020 08:31 AM
From: Dato Lokman Teh

Ko hadooooo?
Quote kikuri 24-6-2020 08:58 AM
rajin nya lah layan netizen... buat tak tau je dah la..
Quote prettyuglybabe 24-6-2020 09:59 AM
cam kelakar je..
to 'nama penuh siap bapak' from 'with tittle nama penuh'...
korang bercinta ke, berurusan business?
bercinta pun kena ingatkan tittle 'aku datuk boksit' eh?

Quote kiyudi 24-6-2020 10:13 AM
xperlu show opp sgt...tgah indah meme lah membunge2....

esok2 3 hari nk nikah call off wedding......haru

tlg bijak skit....

sincere,
akak kiyu
Quote tikusmontok 24-6-2020 10:15 AM
napa anak tokey zaitun ni mulut ala2 fefonen
Quote wookiehoney 24-6-2020 10:19 AM
ni bercinta ke urusan bisnes
atas kad suwit muit pun letak pangkat ke ahahahah
Quote Tinot7 24-6-2020 10:22 AM
nak bersemut tu suketi laa..
tapi seingat iols, dlm muvi pearl harbour, danny mati. pastu anak dlm kandungan dia jadi anak org lain...

[youtube]1eIKVCmgt6U[/youtube]

Quote husna_amal 24-6-2020 10:31 AM
Komen netizen macam tu pun dia nak reply. Patut ignore je lah buat apa nak tambah2.
Quote sukacactus 24-6-2020 10:31 AM
Lokmanteh, bw bersabo
Trigger ke org tu kata bunga rm15
Org tau kot kalau dah bouquet gitu beratus dah regenya
Xpayah dilawan la org dengki gitu
Kita aman2 happy2 xlayan org kacau lg npk classy
Quote RatuDunia94 24-6-2020 10:37 AM
Dulu deris khan hadiahkan sheols bolster berkerak pon sheols dah happy.
Quote jaja8 24-6-2020 11:04 AM
Akward plak..sebab sebelum ni duk romantic2 dgn si Tani****..aku pulak follow dua22..haha..macam pass batton pulak
Quote oneders 24-6-2020 11:24 AM
Dalam kad ucapan kepada kekasih pun masih nak guna designation 'Dato'? yaa.. darjat tu penting.. kahkahkah...
Quote fazila17 24-6-2020 11:48 AM
Oh My English masing2

Lihat semua komen(81)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 04:08 AM GMT+8 , Processed in 0.074337 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top