CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Ni Mesti Training Masa Mandi - Netizen Terhibur Aksi Kanak-kanak Goreng Telur

24-6-2020 07:30 AM| Diterbitkan: rikuren| Dilihat: 7570| Komen: 34|Original author: Oleh: rikuren

Description: Aksi luar biasa seorang kanak-kanak lelaki menggoreng telur dadar dengan menunjukkan beberapa skil tular di media sosial.


Aksi luar biasa seorang kanak-kanak lelaki menggoreng telur dadar dengan menunjukkan beberapa skil tular di media sosial.

Video itu telah dikongsikan seorang pengguna Twitter bernama @shitmemeexe dan meraih lebih 34 ribu retweets ketika artikel ini ditulis.




Lebih mengagumkan, kanak-kanak itu dilihat sangat bersahaja dan tidak teragak-agak untuk melakukan aksi tersebut sehingga ke penghujung video. Steady, dik!


Rata-ratanya netizen dari Malaysia dan Indonesia terhibur dan memuji skil kanak-kanak tersebut.





Kredit foto: Twitter @shitmemeexe

Setiap orang pastinya memiliki bakat terpendam dalam diri masing-masing. Namun, yang penting, bakat tersebut perlulah sentiasa diasah agar kemahirannya dapat ditambah baik.

Mungkin suatu hari nanti adik Ini bakal menjadi tukang masak terkenal asbab aksi goreng telur luar biasa ini. - CARI
7

Bagus

Marah
2

Terkejut

Sedih
3

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (13 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • yeos

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote 234126 24-6-2020 07:43 AM
Mula2 tu dia warm up rupenye. iol baru nak leave video hahahahaha sekali lepas tu terus full force flip telur gitu. Kelakar adik ni.
Quote sarah82 24-6-2020 07:54 AM
Aku ingat mula2 tu telur nak kena kepala dia dah.. Rupanya selamat
Quote bondeh 24-6-2020 08:18 AM
Hahaha kagum acik dikkk
Quote bukanomi 24-6-2020 08:36 AM
Hikmah PKP. Anak2 rajin ke dapur.
Quote supernaturalee 24-6-2020 08:53 AM
terer lh kau dek


Quote mohdcrow 24-6-2020 10:01 AM
Terer...terer
Quote husna_amal 24-6-2020 10:33 AM
Terhibur tengok aksi adik ni. Entah2 kena panggil masuk tv pula lepas ni.
Quote Supersirap 24-6-2020 11:16 AM
Boleh pergi jauh anak ini
Quote oneders 24-6-2020 11:16 AM
good job dik..
Quote NekNgah 24-6-2020 12:04 PM
Ok, acik angkat tangan, acik tak pernah flip kuali nak oiii... hihihi....
Quote kechikchomel 24-6-2020 12:35 PM
yang merecord tu siapa? mak dia?
iolss baca komen kat page mana ntah. org tu komen "kalau mak ko nampak ni, habis la ko. kuali tefal dia ko buat camtu" (lebih kurg la)

Quote che-cikL 24-6-2020 12:39 PM
acik seram memikirkan nasib telur tu.... heheh mujur selamat adanya.  Acik suka sgt overthinking.

bravo!
Quote eyansss 24-6-2020 01:32 PM
ko memang comel dek...  dengan acik terbahak sekali...  hahah...
Quote matchstick 24-6-2020 01:47 PM
Ok ko mmg terer dek..tak puas acik tgk. Dh replay video tu 3 kali dh
Quote lwyl 24-6-2020 02:49 PM
Kalau saya flip telur dadar sekali pan itu terbang sekali.
Quote ikanmasin 24-6-2020 03:06 PM
terer lah ko dik..kelakar pun iya
Quote diss69 24-6-2020 03:33 PM
Adoii... Ank acik pusingkan telor pon acik bising, kot telur tu jatuh, ni siap pusing kuali, hebat skill ank ni..
Quote blekkep 25-6-2020 11:41 PM
gune minyak x goreng telo tu?...abis kena lantai nnti
Quote VespaSilbe 25-6-2020 11:46 PM
born to be chef... Omaknye sila ajar racik bawang pulak

Lihat semua komen(34)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 05:42 AM GMT+8 , Processed in 1.558116 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top