CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Pandai Bawa Diri, Tak Sombong," Zarina Zainuddin Puji Mira Filzah

23-6-2020 11:04 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7111| Komen: 35|Original author: Oleh: Saiful

Description: Zarina Zainuddin kecewa dengan sikap sesetengah artis baharu yang sombong dengan kru produksi dan pelakon yang lebih senior.
Zarina Zainuddin kecewa dengan sikap sesetengah artis baharu yang sombong dengan kru produksi dan pelakon yang lebih senior.

"Sebenarnya bila shooting, kita satu family besar, tak boleh sombong, bawa diri. Jangan nak berlagak duduk dalam kereta dan tak campur orang langsung. Time makan pun tak nak campur," katanya melalui video yang dikongsi di Instagram.



Menurut pelakon ini lagi, bukan selamanya kita di atas. Satu hari nanti kalau di bawah baru nak terhegeh-hegeg dekat orang laon, baru nak tegur-tegur orang. Masa tu orang pun malas nak layan.

Dalam masa yang sama, Zarina memuji sikap Mira Filzah yang dilihat pandai membawa diri di set penggambaran dan menghormati pelakon yang lebih berpengalaman.

Foto: IG
"Dia pandai jaga diri, hormat orang, pandai bercampur. Dengan orang tua-tua dia hormat. Kalau dia tahu ada pelakon lama dia yang akan cari, bukan kita yang cari dia," tambahnya.

Bukan itu sahaja, Zarina turut memberi pesana kepada pelakon baharu di luar sana supaya jangan diva sangat.

"Jangan perasan bagus sangat. Kalau pandai bawa diri, dah jadi nenek pun orang akan panggil lagi untuk berlakon sebab tak banyak perangai dan kerenah." -CARI

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Nana_Man 23-6-2020 11:17 AM
Okay.. sapa2 yg berlagak diva tu? Nk tau jgk
Quote Tinot7 23-6-2020 11:22 AM
Kamonnn... spill the tea!!!... sapa tu???
Quote Kurex 23-6-2020 11:48 AM
Ada gred tak???
Quote royaldanish 23-6-2020 11:49 AM
Awal sangat iols masuk
Quote Buritan 23-6-2020 12:03 PM
Jul ripon kot.. tak pun adiporn.. tak pun anira rosli laki minik. Lantaklaa.. depa tak berlakon dgn aku.. kih kih
Quote shernazz 23-6-2020 12:34 PM
Ala..xde hint ke..
Tak mungkin zaidi omar kan..
Quote RatuDunia94 23-6-2020 12:52 PM
Ujung2 promote youtube channel..
Quote sleepandream 23-6-2020 01:29 PM
salah ke duk dalam kete taknak join membawang... kalau retis pompuan kan ada mood swing... elokla die duduk dalam kete tak kacau orang drpd die spoil mood org keliling..

pasal makan mungkin sheols diet? puasa? ha gitew iols bekap
Quote husna_amal 23-6-2020 03:21 PM
Dah jadi youtubers mak cik ni.
Quote Rachel_Green 23-6-2020 04:02 PM
alah..tak sporting la kak ina..cer bagitau jer nama artis yg sombong tu sapa?
Quote iznanaziz 23-6-2020 04:13 PM
Nana_Man replied at 23-6-2020 11:17 AM
Okay.. sapa2 yg berlagak diva tu? Nk tau jgk

kata Kak Zarina ...ada byk lagi video2 BEST dia kongsi...pi la hadam.
Quote Nurza 23-6-2020 04:57 PM
Awat Mira nmpk tua... Ingt org tua mana tadi.
Quote tomitomes 23-6-2020 05:55 PM
Nurza replied at 23-6-2020 04:57 PM
Awat Mira nmpk tua... Ingt org tua mana tadi.

Awat migha mcm budak sd?sis tanya jer kah!
Quote budaktua 23-6-2020 10:44 PM
tapi kan...
konon2 kalau la aku pun jadi pelakon...aku rasa aku pun akan ddk sorang2  masa break..makan sorang2... nk tarik mood jd watak yg dilakonkan tu bkn nya senang... kalau asyik dok bergelak ketawa..lps tu tiba2 je masuk sceen... payah jugak tu..
kalau tk jadi lakonan...yg pengarah maki akuuu jugak...

kala dh pro tk pe la..pengarah petik jari je terus menjadi lakunan...
Quote tick 24-6-2020 12:54 PM
shernazz replied at 23-6-2020 12:34 PM
Ala..xde hint ke..
Tak mungkin zaidi omar kan..



Quote bluebutter 24-6-2020 03:39 PM
Mmg pelakon masa kini semua bertudung ke...dah mcm uniform poli or ofis gomen dah...
Quote budakpink 24-6-2020 04:06 PM
Bg aku salah ke kalau tak nak bcakap dan buat hal sendiri. What u aspek. Pelakon baru tu cium tapak kaki kau baru nampak mcm die hormat kau? Layan kau bcakap ngn kau. Biar lantak p die nak p hp ke duk dlm kereta ke ape. Asalkan time shoot ok. Bole bawa watak..
Quote Hannah.Montana 24-6-2020 11:30 PM
Ini lah tactic  ko nak suruh mira filzah beri ko kad jemputan ke  kenduri kahwin dia nanti kan.


Amboiiiiiiiiiiiiiiiiiii kebulur nasi kenduri ke ?????????????

dah xguna khidmat anak-anak  ko ke?


dah lah  mcm rambutan

Quote jerukkedondong 25-6-2020 11:01 AM
Hannah.Montana replied at 24-6-2020 11:30 PM
Ini lah tactic  ko nak suruh mira filzah beri ko kad jemputan ke  kenduri kahwin dia nanti kan.


...

Hahaha...dah lah mcm rambutan....hilang mengantuk ku pagi ini senah...

Lihat semua komen(35)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 06:00 AM GMT+8 , Processed in 0.078181 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top