CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Video Lucah Lelaki Mirip Artis Berstatus Suami Orang Tular!

23-6-2020 10:26 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 45645| Komen: 306|Original author: Oleh: Saiful

Description: Betul-betul tak sangka katanya bila tunangnya, Isa Khan hadiahkan kereta mewah jenama Audi.
Terkejut dibuatnya bila katanya ada video lucahseorang lelaki yang didakwa mirip seorang artis lelaki popular tempatan.

Menurut sumber Miss K dari Gempak, artis tersebut sudah pun berkahwin dan isterinya juga adalah seorang selebriti.


Kata Miss K, wajahnya memang iras, macam pelanduk dua serupa!

Video tersebut sekarang menag tengah kecoh menjadi bualan di media sosial.

Foto: Astro Gempak
Difahamkan rakaman tersebut menyaksikan lelaki terbabit sedang membuat aksi tak senonoh dan beronani.

Aduh memang bikin malu kalau betullah kalau benar lelaki dalam video adalah artis tersebut.


Tapi betul ke dia tergamak buat macam tu?

Zaman serba canggih begini, janganlah berani-berani nak rakam aksi tak senonoh. 

Dah tersebar macam ni nak salahkan siapa agaknya. -CARI

4

Bagus

Marah
3

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tinot7 23-6-2020 10:30 AM
Video mana?
Quote matbad 23-6-2020 10:32 AM
Mcm poji nawawi ja..kalau betoi pun xheran haha
Quote prettyuglybabe 23-6-2020 10:35 AM
i parking jah dulu..
Quote umbut 23-6-2020 10:36 AM
matbad replied at 23-6-2020 10:32 AM
Mcm poji nawawi ja..kalau betoi pun xheran haha

Jap lagi bini pertahankan sambil ketawa.. saya kenal somi saya.. itu semua fitnahhh
Quote tagas 23-6-2020 10:37 AM
bini da tak sedap main ke smpai nak ber cik cap
Quote BicaraHatiku 23-6-2020 10:45 AM
Gelap2... ingatkan somi si Aka Pavithra.
Maafkan I kerana x bersengka baik.
Quote tikusmontok 23-6-2020 10:48 AM
takkan laki kaka orengthereturng
Quote NazRysha 23-6-2020 11:21 AM
BicaraHatiku replied at 23-6-2020 10:45 AM
Gelap2... ingatkan somi si Aka Pavithra.
Maafkan I kerana x bersengka baik.

hahahhaha ngek


Quote NazRysha 23-6-2020 11:22 AM
maksudnya ni
artis ni rakam n hantaq dekat seseorang la ek
Quote NazRysha 23-6-2020 11:22 AM
so besaq ke tidak ?
Quote rantaikendoq 23-6-2020 11:38 AM
mamat ni xabes abes dgn isu maksiat ni sejak dulu
ubatnya hanya LANDASAN PENGAJIAN AGAMA SAJA YG MAMPU MENUNDUKKAN NAFSU YG LIAR DEGIL BERSAMA BISIKAN2 JAHAT....

sptmana dlm hadis nabi saw mengisahkan perihal hawa nafsu, biladitanya kau siapa
nafsu menjawab, Kau kau aku aku, begitulah keras degil ingkar nya nafsu hingga Allah lempar ke dalam neraka sebanyak 3 kali , 1000 tahun api merah, 1000 tahun api putih, 1000 tahun api hitam
apabila last cukup 3000 tahun setelah terkena penangan siksa API HITAM, barulah nafsu dgn lemah menyerah tunduk mengakui Allah sebagai yang Maha Penciptanya....

brgitulah degil kerasnya nafsu pd diri manusia dan jin..
hanya mampu ditundukkan dgn tassawuf tauhid dan amal soleh...
semoga bermanfaat...
Quote Themilo 23-6-2020 11:39 AM
@Kurex please do some research yach.. nanti roger meols..
Quote dudaberhias 23-6-2020 11:41 AM
siapa dia nok? takkan ammar bangla tu lagi
Quote cikpisang 23-6-2020 11:41 AM
K nampak mcm poji nawawi
Quote dudaberhias 23-6-2020 11:44 AM
matbad replied at 23-6-2020 10:32 AM
Mcm poji nawawi ja..kalau betoi pun xheran haha

poji nawi

piz peruz

amar banjir hujan

sape lagi yang artis kahwin dengan artis?
Quote c_chubby 23-6-2020 11:48 AM
poji nawawi kan..dah ade berita kt hmetro ckp nak buat report polis
Quote syidasaleh 23-6-2020 11:49 AM
dudaberhias replied at 23-6-2020 11:44 AM
poji nawi

piz peruz

Aeril zafrel? Usahawan berjaya jugak tu
Quote KimK 23-6-2020 11:52 AM
matbad replied at 23-6-2020 10:32 AM
Mcm poji nawawi ja..kalau betoi pun xheran haha

Pernah nampak mamat ni kat Hilton december tahun lepas, jalan pegang tangan pastu siap peluk2 pinggang ngan pmpuan mana tah, tapi mcm bukan melayu, ala2 singh gitu.
Tinggi lampai that girl. Kemain selamba je jalan kat lobby receptionist tu.
Kontra betul ngan wife dia yg bertudung, yg siap nak bakar gambar2 free hair dulu
Quote F685 23-6-2020 11:53 AM
Di Twitter dah ada jawapan sejak semalam lagi

Hari ni pulak artis lelaki tersebut beritahu akan buat police report

Wartawan Cari lambat buka thread

Lihat semua komen(306)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 03:34 PM GMT+8 , Processed in 4.451391 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top