CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Anak Jatuh Katil, Elfira Loy Rasa Diri Tak Berguna

20-6-2020 09:49 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 13858| Komen: 77|Original author: Oleh: Saiful

Description: Anak Elfira Loy memang menjadi perhatian sejak lahir lagi. Kecomelan dan keletahnya berjaya menambat hati ribuan netizen.
Anak Elfira Loy memang menjadi perhatian sejak lahir lagi. Kecomelan dan keletahnya berjaya menambat hati ribuan netizen.

Namun, baru-baru ini Elfira meluahkan perasaan kesal dan kecewa kerana Muhammad Rayyan Khalaf mengalami kecederaan selepas terjatuh dari katil.



Menurut aktres ini, walaupun tak jatuh dari tempat tinggi, namun kepala anaknya terhantuk dan terdapat benjolan besar di bahagian dahi.

Disebabkan itu, Elfira berkata dia kecewa dan merasakan dirinya tak berguna.




Menurutnya lagi, dia menggigil dan menangis ketika ia berlaku dan berulang kali meminta maaf pada anaknya.

Difahamkan, Rayyan baik-baik sahaja selepas doktor menasihati agar lebam tersebut dituam dengan ais.


Foto: IG

Tak lupa, Elfira juga sempat mengingatkan ibu bapa di luar sana supaya terus ke hospital sekiranya anak muntah selepas terjatuh. - CARI
2

Bagus
3

Marah
5

Terkejut
4

Sedih
4

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (22 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote 234126 20-6-2020 10:03 AM
Kena cerita kat public ke? Kwn2 takda ke nak sembang sesama korang benda2 mcm ni
Quote princessmiang 20-6-2020 10:30 AM
Kalau dah mak berkepit dgn telefon je 24 jam xyah nak rasa x berguna sgtlah.

Btw sepol ko x rasa x berguna ke asyik bukak thread daripada snippet ig jah?

-CARI
Quote LadyCarefree 20-6-2020 10:36 AM
Oooo elbirah ni duduk asing dengan suami.
Quote pencintaABC 20-6-2020 10:37 AM
Bolehlah geng dengan yatt sejadah. Segala kisah anak jatuh terhantuk share dgn public.
Quote doubleA 20-6-2020 11:30 AM
3 kali ganda yat sejadah patut rasa tak guna camtu
Quote sofyayra 20-6-2020 11:41 AM
Lorrr, more to come dik. Akak tak doakan kan jadi lagi tp kalu gini pn ko dh rasa useless tak taulah nak kata apa.
Quote bakingsoda 20-6-2020 11:44 AM
kenapa kepala anak dia mcm leper
Quote lolipopbiru 20-6-2020 12:00 PM
over sgt reaction el ni. benda biasa la anak tgh membesar jatuh kan
Quote KIM.K 20-6-2020 12:32 PM
Kalau ikut kata dr.daniel adam otak org dewasa jangan bagi gegaran. Boleh reduce kemampuan otak. Tanduk bola pun dia tak bagi apatah lagi gegaran otak bagi kanak2
Quote Pujangga22 20-6-2020 12:35 PM
pencintaABC replied at 20-6-2020 10:37 AM
Bolehlah geng dengan yatt sejadah. Segala kisah anak jatuh terhantuk share dgn public.

kan...ada geng dah..
Quote anilanil 20-6-2020 12:38 PM
Oh my manglish...
Quote kelapaparut 20-6-2020 12:39 PM
comelnye tok laki die..baby die pun comel gak, syukurlah kening baby xbsambung
Quote QIsmail 20-6-2020 12:59 PM
Sendu betul Elfira skrg. Dulu2 topic pasal Elfira je; menderu2 komen masuk
Quote QIsmail 20-6-2020 01:00 PM
anilanil replied at 20-6-2020 12:38 PM
Oh my manglish...

‘Broked down’ - aje pening baca caption dia. Moga circle hubby dia tak mengumpat belakang.
Quote Mulotkoyak 20-6-2020 01:24 PM
Jenis mak pak yg suke pegang henpon 24jm..xnk lepas dr pgg anak. Pastu up status mnta simpati.
Quote Lailerthee 20-6-2020 01:37 PM
LadyCarefree replied at 20-6-2020 10:36 AM
Oooo elbirah ni duduk asing dengan suami.

Bukan sebab suami pg kerja ke? Huhu
Quote belilies 20-6-2020 01:42 PM
Bunuh diri jelah {:nose perlu ke jadi bahan kat ig.
Quote Potato_kering 20-6-2020 01:50 PM
Mak ke kakak. Kakak tak jaga elok2 ni.. jahat kakak ni
. Biasa dia... Gi kawan ngan yatt dahi melekat tu. Dia faham sgt kes2 yg anak jatuh letak IG, ha.. gitu..
Quote VespaSilbe 20-6-2020 02:05 PM
Unti nak cakap kesian adik dapat akak camni
Akak lupa ambik video kejadian ke?
Patut pasang Cctv nih baru unti leh kesian
Gambo akak nanges takde ke?

Lihat semua komen(77)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 10:22 PM GMT+8 , Processed in 0.192619 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top