CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ambil Masa 5 Tahun Untuk Move On, Fathia Doakan Aiman Dan Zahirah Bahagia

19-6-2020 05:47 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 35644| Komen: 226

Description: Rupa-rupanya, Fathia Latiff mengambil masa lama untuk melupakan bekas kekasihnya.
Rupa-rupanya, Fathia Latiff mengambil masa lama untuk melupakan bekas kekasihnya.

Menurut Gempak, Fathia akui mengambil masa lima tahun untuk move on dari aktor Aiman Hakim Ridza.



Kredit foto: IG Fathia/Aiman

"5 tahun itu tak mudah, Allah saja tahu betapa susahnya untuk saya nak move on.

"Tapi alhamdulilah berkat doa keluarga dan semua saya berjaya tempuhinya perlahan-lahan biarpun lambat.

"Sekarang saya gembira dengan kehidupan saya dan mahu maju ke hadapan serta lupakan kisah-kisah silam," katanya.

Mahukan yang baik-baik saja, Fathia juga mendoakan agar masjid yang dibina Aiman dengan Zahirah Macwilson kekal ke syurga.

"Saya doakan mereka berdua bahagia dan kekal hingga ke syurga," ujarnya.

Fathia dan Aiman berpisah pada 2015 selepas menjalin kasih selama dua tahun. - CARI

9

Bagus
7

Marah
7

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (31 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tomitomes 19-6-2020 05:56 PM
Alah 2 taun je pun kapel
Quote newyork 19-6-2020 05:58 PM
Sampai jadi weng fathia budak aiman ni punya hal ..
Quote Ritacomels 19-6-2020 06:00 PM
Ye ye je ko ni pathia..dh x tau nk bg alasan ape jadi weng, bg je lahh alasan tu
Quote TerataiMelur02 19-6-2020 06:01 PM
Tapi dorang putus sebab apa?
Quote cmf_premierleag 19-6-2020 06:20 PM
dah ko yg buat perangai weng dan busuk
pastu ko expect lelaki hensem mcm eman nak stay lagi dgn ko???
baik dia cari wanita lain yakni ZM...balik kampung pun kat Perth
Quote 234126 19-6-2020 06:23 PM
Jadi selama ni dia ‘sakit’ sebab kecewa rupanya. Frust menonggeng orang kata.
Quote sapeka 19-6-2020 06:24 PM
Dalam kes dorang ni siapa yang minta putus?
Eman ka tiya?
Y putus?
Quote Mademoisellee 19-6-2020 06:26 PM
234126 replied at 19-6-2020 06:23 PM
Jadi selama ni dia ‘sakit’ sebab kecewa rupanya. Frust menonggeng orang kata.

Acah miley cyrus lettew
Quote 234126 19-6-2020 06:29 PM
Mademoisellee replied at 19-6-2020 06:26 PM
Acah miley cyrus lettew

nak divert mendadih? iol tak suka statement dia tu. Aiman dah move on dah bahagia. Ni sekarang org dah speku balik kenapa putus. Rasanya masa couple lagi dah weng kan?
Quote doubleA 19-6-2020 06:31 PM
newyork replied at 19-6-2020 05:58 PM
Sampai jadi weng fathia budak aiman ni punya hal ..

Hahaha penangan aiman. Dapat kat ZM pulak. Aiman gak untung couple and kawen dengan perempuan lawo. Lawo patiya dulu sebelum weng
Quote mrsbale 19-6-2020 06:32 PM
Tiber.. xde modal lain ke blh guna
Quote Aunty_Acid 19-6-2020 06:33 PM
Nasib baik family tiya ni baik, xde pun adik beradik dan makpak dia ajak fans memaki atau menghina ex dia mcm sorang retis tibaiunta tu
Quote Acikgomen 19-6-2020 06:40 PM
Bukan ko pilih utk mengeweng ke dari fokus kat percintaan ko dgn eman
Motip sgt nak menonggeng sampai 5thn
Quote akies 19-6-2020 06:56 PM
Dulu sepadan sangat fathia dan aiman.
Dah putus, ambil masa nak move on.
Moga fathia jumpa jodoh lain.
Quote irvene 19-6-2020 07:01 PM
Ritacomels replied at 19-6-2020 06:00 PM
Ye ye je ko ni pathia..dh x tau nk bg alasan ape jadi weng, bg je lahh alasan tu

betul! bkn sbb putus cinta sgt pun. dia pernah masuk wad kt ppum kejap.
Quote Tudungpink 19-6-2020 07:10 PM
Tp kenyataannya fathia ni lawa sgt waktu tgh top dulu..hihihi...
Quote jajamis 19-6-2020 07:12 PM
Edited by jajamis at 19-6-2020 07:15 PM

Jap lepas aiman bukan dia ngan abg botak..lagi skit nak kawin dulu

& sebelum aiman kenal zm bole je fathia balik pada aiman..tapi tak pulak, now keluar cite x bole move on
Quote LadyCarefree 19-6-2020 07:23 PM
234126 replied at 19-6-2020 05:23 PM
Jadi selama ni dia ‘sakit’ sebab kecewa rupanya. Frust menonggeng orang kata.

Logic gak tu sbab mmang ada jenis mcamni
Quote Ritacomels 19-6-2020 07:23 PM
irvene replied at 19-6-2020 07:01 PM
betul! bkn sbb putus cinta sgt pun. dia pernah masuk wad kt ppum kejap.

Tau xpe, pdhl lepas eman dia dgn si botak tu kan, siap rancang nk kawen lg..ni saje alasan nk up nama balik, so guna la nm emannn gitu

Lihat semua komen(226)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 08:41 PM GMT+8 , Processed in 0.100958 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top