CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Sempoi, Kasut Cabut Pun Show Jalan! Kak Lina Pom Pom Tak Pernah Mengecewakan

18-6-2020 06:53 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 12655| Komen: 64

Description: Aduhai, senak perut menahan tawa melihat Kak Lina Pom Pom kita sempoi meneruskan rancangan walaupun kasutnya terputus.
Kredit foto: IG Elly


Aduhai, senak perut menahan tawa melihat Kak Lina Pom Pom kita sempoi meneruskan rancangan walaupun kasutnya tercabut.

Itulah, Kak Lina semangat sangat sampai tercabut kasut tu! Dah kena berkaki ayam ketika live. Mujur tidak terseliuh kaki tu.




Menerus perkongsian di Instagramnya, Elly Mazlein berkongsi detik melucukan apabila kasut dipakainya tercabut menyebabkan dia hilang keseimbangan dan nyaris terjatuh di atas Azmi Caliph Buskers ketika mengendalikan rancangan MeleTop.

Pun begitu, ramai kagum dengan sikap profesional Elly yang sempoi meneruskan rancangan walaupun disela gelak tawa.


Kredit foto: YouTube

Terbaik, Kak Lina! - CARI
1

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
6

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (15 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 18-6-2020 07:17 PM
Tak lawak pun
Quote Lailerthee 18-6-2020 07:41 PM
Kadang rasa mcm over pulak. Masa mula2 dulu ok laa lawak lama2 mcm over
Quote sleepandream 18-6-2020 08:15 PM
kasut fu fu.... laju je nabil pakai bahasa rempit
Quote MisXoXo 18-6-2020 08:28 PM
Dia mmg mcm ni kan dr dulu.masa umo dlm 19 thn ..dia dtg melaka buat show kt mahkota parade which umo dia pn mcm baya2 i jgk..dia greet semua..dgn gaya manja2 terlentok dia..since that i menyampah..smpai i tgk dia berlakon kelako kg people terus i ok balik nk tgk dia..ahahahaha..lama kannn
Quote Lengkong 18-6-2020 08:33 PM
Heheheh..suka tengok kak lina

Quote slyfynx 18-6-2020 08:43 PM
Ntah la.
Maybe minat orang berbeza kot.
Aku x la pulak ter pesona dgn die ni, or rase die lawak.
Awal2 dulu mcm cute la jgk,
Lama getik lak nengok nye
Quote stania83 18-6-2020 08:58 PM
Kak lina mohon stop lawak pick upline. Cringe laa
Quote missmeornot 18-6-2020 09:18 PM
Xtau la knp makin x berkenan pulak dgn kak kepom ni..dulu rs mcm lawak..skrg ni makin over n gedik..sorry la karatz kak kepom..astro pulak mmg dh amik kak kepom jd host ke
Quote rosevelvet 18-6-2020 09:26 PM
slyfynx replied at 18-6-2020 08:43 PM
Ntah la.
Maybe minat orang berbeza kot.
Aku x la pulak ter pesona dgn die ni, or rase die lawak.

Aiol plak rs sheol gigih wat lawak n over. X pnh tpesona pun dgn sheol
Quote terpaling 18-6-2020 09:30 PM
aku tak kenan la dgn style gedik kepom ni.. tak lawak langsung.. aku tgk over je dia ni.. dah2 la tu kot bawak karakter mona kg people tu..
Quote JENABREJAM89 18-6-2020 09:51 PM
Sejenis gigih nak melawak ... Memula oklahh ... Tapi dah selalu sgt watak gini lelama dh jd xlawak dah kaklina kepompom
Quote Orix 18-6-2020 10:16 PM
Sbb xde retis yg perangai cm kak lina iols oke jah. Bosan lah kalau semua nk perangai cm mira filzah kontrol ayu doploh patjam
Quote doubleA 18-6-2020 10:19 PM
Tak kisah character gedik dia, tapi pick up line kat pian whoareyus tu macam over dengan status bini cikgu dia. Nak gedik2 biasa2 udah la kalau bujang takpe ni bini orang dah
Quote annadonna 18-6-2020 11:17 PM
Aku ok je. Lepas tengok habis cerita tutup tv. Buat apa nak bawa bawa perasaan tak suka tu bukan dia menyakitkan hati aku pun
Quote RatuDunia94 18-6-2020 11:37 PM
Tp kak lina antara beberapa ketul dr berpuluh peserta GV yg berjaya revamp kerjaya dlm industri after GV walopun bukan bidang nyanyian..
Quote spy_caridotdot 19-6-2020 12:59 AM
AKu memahami situasi di mana kau pakai punya vouge, mekap berkati2 pegi event, sekali tapak kasut kau lekang! Aib sangat tu!! So pada aku kejadian kasut putus dan coverline kak lina pompom tu is lawak!
Quote Kipaskiok 19-6-2020 01:24 AM
Kak lina pom pom mmg lawak
Quote toteng 19-6-2020 03:09 AM
Orix replied at 18-6-2020 10:16 PM
Sbb xde retis yg perangai cm kak lina iols oke jah. Bosan lah kalau semua nk perangai cm mira filzah ...

Kan.. Aku pun naik sampah dgn retis control ayu
Quote salamon 19-6-2020 03:22 AM
berat sgt kot badan sheols smpai heel pon xleh nak tampung lgi dah

Lihat semua komen(64)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:35 PM GMT+8 , Processed in 0.173057 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top