CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Nak Murah Punya Pasal, Lelaki Mimpi Ngeri Lepas Tanam Rambut Di Turki

18-6-2020 06:23 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 22303| Komen: 80

Description: Bukan saja rambut tidak tumbuh selepas berbulan-bulan, malah bekas luka kemerahan tidak hilang dek mahukan rawatan menanam rambut lebih murah.
Bukan saja rambut tidak tumbuh selepas berbulan-bulan, malah bekas luka kemerahan tidak hilang dek mahukan rawatan menanam rambut lebih murah.

Menurut media tempatan seperti dipetik Harian Metro, Hapless Luke Horsfield, 26, sanggup terbang ke Turki bagi menjalani rawatan menebalkan rambut di sebuah klinik yang menawarkan separuh harga lebih murah dari kedai di United Kingdom.




Malangnya, rawatan yang menghabiskan £1,250 (RM6,713) itu bukan saja tidak memuaskan, malah menjadikan masalahnya lebih teruk.

Kata juruteknik teknologi maklumat itu, dia memutuskan menjalani rawatan menanam rambut selepas rambutnya semakin menipis dan botak.



Rawatan berkenaan memerlukan folikel rambut diambil daripada sisi dan belakang kulit kepala untuk disuntik di bahagian tiada rambut.

Namun, dia mendakwa pakar bedah klinik di Istanbul berkenaan mengambil terlalu banyak folikel daripada bahagian belakang kepalanya ketika melakukan rawatan itu.


Foto: Daily Mail

Bagaimanapun, dia bernasib baik apabila pihak klinik berkenaan membuat bayaran balik berjumlah £400 (RM2,148) kepadanya. - CARI

1

Bagus
2

Marah
6

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (17 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Andyscenes 18-6-2020 09:04 AM
tak berbaloi
Quote zafira 18-6-2020 09:14 AM
kesiannya...
Quote merrissa 18-6-2020 09:24 AM
geli pulak nengoknya
Quote LipasComel 18-6-2020 09:32 AM
meremang bulu roma nengoknyeeeeeee
Quote LostStar 18-6-2020 09:58 AM
eiii meremang...
Quote Tinot7 18-6-2020 10:00 AM
Kesian tgk.. lengkali terima je la rupa mcmana sekalipun
Quote lipans 18-6-2020 10:13 AM
memang macam ni...
Quote white_musk 18-6-2020 10:23 AM
Penyakit yang dapat
Quote rospinki 18-6-2020 10:25 AM
menyesal aku tengok
Quote Nenasketum 18-6-2020 11:03 AM
Pakai tudung bro, tu jer solution dia.
Quote amyainsamad 18-6-2020 11:18 AM
xsakit ke???seram tgk
Quote any42 18-6-2020 11:22 AM
eh xsakit ke tido bgesel kepala dgn bntal. kesiannya.
Quote little_sis 18-6-2020 11:26 AM
geli tengok.. tambah pulak ada iklan chia seed ke biji selasih ni..
Quote kucingitam 18-6-2020 12:00 PM
eeeyer...gelinya..
Quote sukacactus 18-6-2020 12:13 PM
Geli wei nengoknya!
Kepala dia dah boleh masuk iklan menggelikan kat cari ni
Quote gede-bab 18-6-2020 12:20 PM
makin hodoh...bertabahlah..
Quote sarah82 18-6-2020 12:22 PM
Aku terbayang ulat keluar dari bintik2 tu.. Erkkk
Quote Artemesiaa 18-6-2020 12:27 PM
Nak murah akhirnya rugi sebab nak kena buat rawatan pada kecederaannya tu
Quote kasibiman 18-6-2020 03:46 PM
Wow. Very the trypophobia sgt

Lihat semua komen(80)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 11:49 AM GMT+8 , Processed in 0.774184 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top