CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Lelaki Haram Pakai! dUCk Tarik Balik Jualan Tali Leher Marvel

18-6-2020 02:09 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 47744| Komen: 306

Description: Baru saja peminat dUCk berbangga kerana melancarkan koleksi terbaru hasil kerjasama dengan Marvel.


Baru saja peminat dUCk berbangga kerana melancarkan koleksi terbaru hasil kerjasama dengan Marvel.

Mana tidaknya, cantik betul rekaan tali leher yang diinspirasikan oleh adi wira Iron Man. 'Memang ngam' untuk dijadikan hadiah sempena Hari Bapa!



Malah, ia adalah satu sejarah apabila dUCk menjadi jenama fesyen pertama di dunia yang berkolaborasi dengan Marvel.

Malangnya, syarikat itu terpaksa menarik semula jualan tali leher berkenaan ekoran penggunaan bahan sutera yang diharamkan buat lelaki Muslim.



Menerusi hantran di Instagramnya, dUCk mengumumkan untuk menderma tali leher Marvel kepada petugas barisan hadapan bukan beragama Islam sebagai hadiah Hari Bapa.


Kredit foto: IG dUCk 

Selain menarik balik jualan tali leher berkenaan, mereka akan memulangkan semula wang kepada mana-mana pihak yang sudah membeli koleksi itu dalam masa terdekat. - CARI
1

Bagus
1

Marah
4

Terkejut
1

Sedih
4

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • coco

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CatMiow 18-6-2020 02:14 PM
Despite of haters from forumer,  duck ni terkedek2 juga kehadapan.

Tarik balik produk,  kira rugi la ek..  Opss...  
Quote Boomibulat 18-6-2020 02:17 PM
Knp model pompuan tu mcm dh tua je..
Quote Lolalala 18-6-2020 02:20 PM
Huhuhuhu takkan sorg pun yg muslim dalam Duck x tahu pasal sutera haram utk lelaki?
Quote sarah82 18-6-2020 02:24 PM
Tak minat dah aku dgn marvel lps ni.. balik pada Batman la.
Quote KIM.K 18-6-2020 02:24 PM
Hodoh tudung tu..byk corak camtu di pasar malam. So stupid
Quote coco 18-6-2020 02:27 PM
malang bertimpa timpa pada mak itik.....
Quote Nurul8001 18-6-2020 02:31 PM
Apa benda segi tiga kat tie tuh. Buruk seyh. Tergamak ke bapak2 nak pakai?
Quote matchstick 18-6-2020 02:32 PM
Huduh seppang tudung n tie kaler gitu
Quote MeghanK 18-6-2020 02:32 PM
aik kenapa baru skang keluar marvel..kenapa tak kuar masa end game tayang..mesti berpusu2 orang beli
Quote Hannah.Montana 18-6-2020 02:32 PM
Boomibulat replied at 18-6-2020 02:17 PM
Knp model pompuan tu mcm dh tua je..

umur model tu 39 tahun
Quote MeghanK 18-6-2020 02:33 PM
Nurul8001 replied at 18-6-2020 02:31 PM
Apa benda segi tiga kat tie tuh. Buruk seyh. Tergamak ke bapak2 nak pakai?

palladium kat dada iron man
Quote de_ikea 18-6-2020 02:34 PM
Langkah yang baik. Belajar dr kesilapan
Quote Nurul8001 18-6-2020 02:34 PM
MeghanK replied at 18-6-2020 02:33 PM
palladium kat dada iron man

Oh. Jantung toni stak. Hahah. Lupa. Tapiiiiii, tetap buruks.
Quote lifeline 18-6-2020 02:34 PM
jap sebelum launch product ni, si bibi n faza tu x aware ke pasal isu material?
ke diorang selaku org islam pon xtau laki xleh pakai sutera?
Quote MeghanK 18-6-2020 02:34 PM
Nurul8001 replied at 18-6-2020 02:34 PM
Oh. Jantung toni stak. Hahah. Lupa. Tapiiiiii, tetap buruks.

aah buruk..sapa la nak pakai
Quote NekNgah 18-6-2020 02:42 PM
Macam gambar spender aje atas tali leher tu??
Quote terpaling 18-6-2020 02:46 PM
mak itik takkan taktau laki muslim takleh pakai silk?? satu team tu takkan sorg pun taktau??
Quote prettyuglybabe 18-6-2020 02:46 PM
macam tu punya corak, cantik??
Quote dodolgemok 18-6-2020 02:47 PM
Alahai kenapa bimbo sgat nih, satu kampeni pon xtau ke sutera tu xboleh pakai? Anyway segitiga tgah tu pengaruh freemason ke apa

Lihat semua komen(306)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 10:44 AM GMT+8 , Processed in 3.735234 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top