CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ya Dia Bekas Tunang, Biar Saya 'Follow The Flow' Je - Intan Najuwa

18-6-2020 01:34 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 13868| Komen: 64

Description: Kecoh sementara selepas Intan Najuwa memuat naik foto mesra bersandar di bahu seorang lelaki di dalam kereta.
Kecoh sementara selepas Intan Najuwa memuat naik foto mesra bersandar di bahu seorang lelaki di dalam kereta.



Berkata kepada Harian Metro, pelakon itu akhirnya mengesahkan bahawa lelaki berkenaan ialah Razrul Anwar Rusli, 39, bekas tunangnya.

Kata aktres berusia 23 tahun itu, mereka masih berhubungan baik meskipun ikatan pertunangan terlerai pada Februari lalu.

"Betul, lelaki dalam gambar itu adalah bekas tunang saya. Di kapsyen pun tak ada tulis kami kembali bersama atau apa. Cuma, ingin dijelaskan perhubungan kami masih baik, walaupun selepas putus tunang tempoh hari.

"Saya tak mahu kalau cakap kembali bersama orang menganggap kami macam budak-budak pula. Jadi, biarlah saya jalani dengan 'follow the flow'. Biarlah antara kami saja faham dan jalani secara matang.

"Tambahan pula, selama ini kami tak pernah bergaduh pun. Memang tak ada masalah begitu juga dengan keluarga kami. Semuanya okay saja," katanya.



Foto: IG Intan

Intan bagaimanapun menepis dakwaan mengatakan dia sengaja mencetuskan kontroversi apabila memuat naik gambar mesra itu di Instagram.

"Ia sekadar 'posting' (hantaran) suka-suka. Mohon doakan yang baik-baik buat kami," katanya.

Doakan sajalah yang baik-baik buat Intan. - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
3

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (5 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote missyL 18-6-2020 01:54 PM
Agak2 mak bapak die malu x ade ank merenyam cmnie..
Same goes to ruhanis n kakak nye tu
Kesian.
Kawen jela sume baru diam kot
Quote kakyungpilah85 18-6-2020 01:58 PM
Eleh... Cakap je laa ko mengendeng2 nak balik kat bekas tunang ko kan.. Tu kan lubuk emas ko.. Nak2 berlakon pon kelaut.. Harap kepala besar rambut kepuk2 ko je laaa
Quote LipasComel 18-6-2020 02:05 PM
entah2 tak putus pun dgn tunangnye ni. mungkin cakap je dkt netizen diorang dah putus sbb dia pun tak sangka netizen mulut puaka ya amat kot la
Quote newyork 18-6-2020 02:08 PM
Ntah2 tunang tu buat dia geli2 ja. Dah gedik sgt
Quote Nana_Man 18-6-2020 02:21 PM
@Kurex ur comment pls....

Aku rasa intan ngan pakcik ni kawin jgk nanti..
Quote kuzaime 18-6-2020 02:22 PM
Dah jadi bekas pun masih boleh lentok2 kat bahu lagi
Quote slyfynx 18-6-2020 02:47 PM
Nmpk no mcm orang murah.
Aku nk tulis perkataan lain dekat orang tu tp x sampai hati

- CARI
Quote awanysss 18-6-2020 02:48 PM
kuzaime replied at 18-6-2020 02:22 PM
Dah jadi bekas pun masih boleh lentok2 kat bahu lagi

itu la pasal.. cubaan memenangi hati semula kot..
Quote NekNgah 18-6-2020 02:49 PM
Follow where the money flows - kaedahnya.
Quote terpaling 18-6-2020 02:51 PM
dok lentok2 gitu ingat dah tunang balik.. rupanya masih kekal bekas tunang..
Quote SherryZass 18-6-2020 02:53 PM
Tak gadoh, so.. Sebab putus? Pastu tetiba get back? emmmm... Diam2 sudeh la
Quote Buritan 18-6-2020 03:10 PM
missyL replied at 18-6-2020 01:54 PM
Agak2 mak bapak die malu x ade ank merenyam cmnie..
Same goes to ruhanis n kakak nye tu
Kesian.

Kalo mak aku merenyam kat bijik tuu ke..

Antara ayat mak aku..

Lupe lupe nasib baiklaa melekat kalo tak kemana terpelantingnya.. hahsha
Quote Lailerthee 18-6-2020 03:16 PM
I kalau da putus tunang even xgduh pon idok le nk kua skali siap lentok kepala apa segala. Sekali putus terus putus muka kau pon aku xnak hadap
Quote missyL 18-6-2020 03:18 PM
slyfynx replied at 18-6-2020 02:47 PM
Nmpk no mcm orang murah.
Aku nk tulis perkataan lain dekat orang tu tp x sampai hati


Whore ke slut lol
Quote missyL 18-6-2020 03:19 PM
Buritan replied at 18-6-2020 03:10 PM
Kalo mak aku merenyam kat bijik tuu ke..

Antara ayat mak aku..

Hahahaha. Mungkin mak pak deme x kesah kot.
Asal berduit
Quote acikbajuhijau 18-6-2020 03:26 PM
Waw. Putus tunang pun masih boleh bersandaran begitu yer... kerlas!
Quote bulalof 18-6-2020 03:32 PM
dignity is something the human kind has lost.

dignity is a big thing. but nowadays, dignity means nothing.

Quote husna_amal 18-6-2020 04:00 PM
Jadi sekarang status sekadar ex tunang je ke
Quote JohnnyLever 18-6-2020 04:02 PM
artis sangkak

tapi nasib baik ada bakat berlakon

see my level?

Lihat semua komen(64)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 10:11 AM GMT+8 , Processed in 0.069116 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top