CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Terinspirasi Dengan Bakat Raja Ilya, Trent Garret Teruja Berlakon Drama Melayu

18-6-2020 10:47 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 11298| Komen: 61|Original author: Oleh: LilRose

Description: Suami kepada Raja Ilya, Trent Garret akui teruja apabila diberi kesempatan berlakon dalam drama Melayu.
Suami kepada Raja Ilya, Trent Garret akui teruja apabila diberi kesempatan berlakon dalam drama Melayu.

Isteri yang beri inspirisi dan banyak membantu, katanya.


Kredit foto: IG

"Bila lihat dia berlakon terus-terang ia memberi inspirasi untuk mencubanya," katanya kepada Gempak.

Jelas Trent, dia bukanlah pelakon profesional pun. Sebaliknya, hanya pernah terbabit di pentas teater dan drama di sekolah saja.

Sebab itu, dia sangat bersyukur apabila diberi peluang untuk berlakon.

"Saya sangat hargai peluang yang diberikan kepada saya untuk berlakon dalam drama Melayu, meskipun ia hanya satu watak kecil.

"Ia satu pengalaman yang sangat mencabar dan dalam masa menyeronokkan. Ilya sangat membantu saya untuk mengasah kembali bakat lakonan saya sebelum ini," ujarnya.




Kata suami Ilya yang juga model itu, walaupun sudah berlakon dalam tiga drama Melayu, dia tidak bercadang untuk menjadikannya satu karier.

"Pun begitu saya masih jadikan lakonan ini hanya sebagai hobi saya kerana saya juga masih ada urusan perniagaan yang saya jalankan," katanya.

Trent dan Ilya berkahwin dalam majlis tertutup pada 23 Disember 2018 di Perth, Australia dan kini menetap di negara itu. 



Siapa pernah tengok Trent ni berlakon, cuba komen sikit. - CARI
1

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tinot7 18-6-2020 10:58 AM
Father-in-law dia org apa?
Quote LadyCarefree 18-6-2020 11:06 AM
Edited by LadyCarefree at 18-6-2020 04:32 PM

Model pulak suaminya. Kata dulu businessman property ala trump gitu. Mudah dan senang je ye mat salleh dapat peluang berlakon. Ni kalau dia cakap melayu boleh letop la macam rhys matdan segala tu. Meleis kaaaaaaannn siapa nonmalays pandai cakap melayu je akan dipuja. tengok je sugu tu. Kalau melayu masak mcam dia kena kutuk kot cara tumis sambal xbetul rempah kari xpecah minyak muka macam katak dsb. Lol. Btw, mamat ni ada permit kerja kat msia ke?
Quote mieymiey 18-6-2020 11:13 AM
Haritu sheols kata laki tolong sheols intai peluang berlakon kat sana.
Tiberrr laki sheols pula yang berlakon kat sini
Quote mieymiey 18-6-2020 11:14 AM
Ramilah Begum dan sembang kari berpisah tiada
Quote tikusmontok 18-6-2020 11:15 AM
LadyCarefree replied at 18-6-2020 11:06 AM
Model pulak suaminya. Kata dulu businessman property ala trump gitu. Mudah dan senang je ye mat sall ...

yang tu mat dan versi kepok lekor, yang ni mat treng versi karipuley
Quote pearl.silver 18-6-2020 11:33 AM
Tinot7 replied at 18-6-2020 10:58 AM
Father-in-law dia org apa?

India kot
Sbb masa nk kawen ilya tunjuk nenek trent org india
So sama leluhur ngn ilya la.. Tu yg ngam hoii..
Quote Tinot7 18-6-2020 11:36 AM
pearl.silver replied at 18-6-2020 11:33 AM
India kot
Sbb masa nk kawen ilya tunjuk nenek trent org india
So sama leluhur ngn ilya la.. Tu y ...

Laaa.... patut la...
Quote slyfynx 18-6-2020 11:59 AM
Bukan ke MCU ade offer?
Byk sikit duit kalau berlakon kat sana kan
Quote missyL 18-6-2020 12:12 PM
mieymiey: Ramilah Begum dan sembang kari berpisah tiada

Kan. Igtkn dah gnti masok marvel jadi wonder woman
Quote sukacactus 18-6-2020 12:16 PM
Tinot7 replied at 18-6-2020 10:58 AM
Father-in-law dia org apa?

Mcm sebangsa dengan remilah je
Quote husna_amal 18-6-2020 12:31 PM
Dah menetap kat Australia tapi ada berlakon cerita melayu lagi ke?
Quote terpaling 18-6-2020 12:41 PM
ok apa tajuk cerita yg laki dia dah blakon tu?? katanya dah 3 kali blakon..
Quote prettyuglybabe 18-6-2020 01:03 PM
terpaling replied at 18-6-2020 12:41 PM
ok apa tajuk cerita yg laki dia dah blakon tu?? katanya dah 3 kali blakon..

kari untuk remilah.. lagi dua tak perasan.. lom tayang kot
Quote BicaraHatiku 18-6-2020 01:05 PM
Begumbira la kt Ostolia..laki bini. Tak berputus asa mungkin ada rezeki dengan Marvel  
Quote emily.topaz 18-6-2020 01:25 PM
Kalau ada peluang, belakon just suka2 why not kan. Opportunist.
Quote aemon 18-6-2020 01:25 PM
malas aku nak dengar cite dkk ni.sembang tinggi ke langit
Quote Redhead 18-6-2020 01:27 PM
Edited by Redhead at 18-6-2020 01:29 PM

Korg tnggu jap sikit hari lg laki dia plak dpt offer kat hollywood jd superhero..
Quote Tinot7 18-6-2020 02:03 PM
sukacactus replied at 18-6-2020 12:16 PM
Mcm sebangsa dengan remilah je

ha ah.. sbb tu kott berjodohan dgn anak dia..
Quote terpaling 18-6-2020 02:07 PM
prettyuglybabe replied at 18-6-2020 05:03 AM
kari untuk remilah.. lagi dua tak perasan.. lom tayang kot

lagi dua tu remilah masak kari dgn sedapnya kari remilah..

Lihat semua komen(61)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 10:43 AM GMT+8 , Processed in 0.170212 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top