CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Mahu Buka Buku Baru, Haneesya Hanee Sucikan Hati Dari Kebencian

16-6-2020 04:22 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6235| Komen: 33

Description: Haneesya Hanee akhirnya bangkit dengan semangat baru apabila menyatakan kesediaannya memaafkan diri sendiri dan semua pihak yang pernah menyakitinya.
Haneesya Hanee akhirnya bangkit dengan semangat baru apabila menyatakan kesediaannya memaafkan diri sendiri dan semua pihak yang pernah menyakitinya.



Menerusi hantaran di Instagramnya, Sharifah Haneesya Sayed Sahlan, 20, nekad tidak lagi mahu berdendam dengan sesiapa dan berharap masa depannya lebih terang.


Kredit foto: IG Haneesya

Sementara itu, di ruangan komen pula ramai peminat memberi sokongan padu buat Haneesya dan bangga dengan semangat ditunjukkannya.

Haneesya sebelum ini mencetuskan kontroversi apabila kemenangannya sebagai Dewi Remaja 2018/2019 ditarik balik berikutan penularan video dia berparti di kelab malam.


Malah, menurut mStar, ibunya juga pernah membuat laporan polis terhadap beberapa akaun laman sosial yang menghantar mesej berbaur ugutan serta menggunakan foto Haneesya tanpa izin dengan niat mengaibkan serta menghina tempat tinggal mereka. - CARI
10

Bagus
10

Marah
13

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (40 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 16-6-2020 04:27 PM
Ramai eh yg edit gambar cover vogue...
Quote slyfynx 16-6-2020 04:47 PM
Perlu ke up lagi maafkan semua orang ni.
Last year pun mcm tu jg.
Artis ke pun
Quote rogayahtop 16-6-2020 05:02 PM
tak sesuai vogue challenge. patutnya tunggu national geographic. takpun mastika challenge
Quote sharlenetexas 16-6-2020 05:16 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/CBddFyxJYaJ/?igshid=c2rd3nbplp1h[/ig]
Quote Tinot7 16-6-2020 05:21 PM
sharlenetexas replied at 16-6-2020 05:16 PM

Kenapa bulu kaki dia sampai ke peha?????
Quote 234126 16-6-2020 05:22 PM
Kenapa iol tak nampak apa2. Hijab dah tertutupkah. link coding instagram je iol nampak
Quote prettyuglybabe 16-6-2020 05:31 PM
itu je la modal tahun ke tahun..
Quote sukacactus 16-6-2020 05:55 PM
sharlenetexas replied at 16-6-2020 05:16 PM

Aduh! Nyonya mansoor ni
Lama xjengah ig dia hahaha
Quote crazybeach 16-6-2020 07:02 PM
semangat baru tapi duk recycle isu sama jah?
Quote Lailerthee 16-6-2020 07:06 PM
Up isu lama pasal warna kulit smpai tua lps tu statement maafkan netizen. Ulang ulang sampai abg jamil mampus
Quote Babat 16-6-2020 07:18 PM
Tinot7 replied at 16-6-2020 05:21 PM
Kenapa bulu kaki dia sampai ke peha?????

Mmg ada lelaki camni bulu roma sampai peha
Quote LadyCarefree 16-6-2020 07:32 PM
Sebab bff dumia ada kes kah?
Quote JohnnyLever 16-6-2020 07:40 PM
artis sangkak
Quote Mademoisellee 16-6-2020 07:41 PM
Tinot7 replied at 16-6-2020 05:21 PM
Kenapa bulu kaki dia sampai ke peha?????

Apa yang peliknya chuols lelaki kan mmg bulu sampai ke peha
Quote Mademoisellee 16-6-2020 07:49 PM
Iols pernah kerja handle models ni dulu time sem break and sheols terlibat, body dia boleh tahan gak. She got that boobs and curve. Dia tak kerempeng and tinggi mcm model runway yang lain so I rasa dia tak sesuai jadi model runway, jadi model magazine lawa.
Quote missyL 16-6-2020 08:02 PM
Ok noted with thanks
Quote Tinot7 16-6-2020 08:18 PM
Mademoisellee replied at 16-6-2020 07:41 PM
Apa yang peliknya chuols  lelaki kan mmg bulu sampai ke peha

Ok tengkiu.. iols baru tau
Quote Tinot7 16-6-2020 08:19 PM
Babat replied at 16-6-2020 07:18 PM
Mmg ada lelaki camni bulu roma sampai peha

Ok ok...   
Quote kukukatablog 16-6-2020 09:30 PM
VOUGE challange ni asalnya untuk black people...

Lihat semua komen(33)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 10:11 AM GMT+8 , Processed in 0.109510 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top